Паническо разстройство - 47

• 34 902
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Имам чувството,че и аз изпадам във въпросната реактивна хипогликемия - пулсът ми се ускорява, прималявам, ръцете ми треперят,гледам и аз да се натъпча с нещо сладко и да ми мине...Simple Smile То пък един живот без сладко... Grinning

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 16:17 от veseuka

# 661
Имам чувството,че и аз изпадам във въпросната реактивна хипоглекимия - пулсът ми се ускорява, прималявам, ръцете ми треперят,гледам и аз да се натъпча с нещо сладко и да ми мине...Simple Smile То пък един живот без сладко... Grinning
Живот без сладко е много приятен, когато издържиш около месец. Чувстваш се доста по енергичен и спокоен. Подобрява се и съня, работоспособността и какво ли не още.

# 662
Без сладко,без пиенйе и пушенйе и без други работи, не ми го хвали Grinning Просто трябва да има баланс и да си живеем живота, ама пък то един живот Grinning

# 663
Без сладко,без пиенйе и пушенйе и без други работи, не ми го хвали Grinning Просто трябва да има баланс и да си живеем живота, ама пък то един живот Grinning
Ядене на свинско, поркане на уиски и тия три неща не ти пречат. Даже и няма да дебелееш.

# 664
Абе аз не, че съм слаба, приятно закръглена съм Stuck Out Tongue Winking Eye
Но сега нагъвам яко, защото покрай проблемите с червата отслабнах с едно 5-6 кила и въобще не качвах с месеци въпреки яденето. Чак се притесних, но сега лека-полека се регулират нещата и качвам по малко. Сестра ми вика "Ех каква беше пияница едно време", а сега ми се пие и пуши, а пия деанксит и бетаблокер на 34 години, няма що. Та си мисля, че човек, за да е добре, не бива да се втелясва много и трябва да си живее живота максимално, а не да изпада в страхове и паника и да стигне до това положение...най-добре бях между 20 и 30, тогава бях и с много социални контакти и не знаех какво е паник атаки. Но ето, всичко има значение, нагласата, спокойствието, събирането с приятели и приятно пийване, колко му трябва на човек.

# 665
Ами стария начин на живот те е докарал до сегашното състояние. Според теб логиката е , че е бил много хубав ли Simple Smile Искаш да го върнеш, но той е причината за състоянието. И аз бях много голям дивак, и изобщо не се спирах, бях и охранител по барове някога, професионален спортист и т.н. Е ако знаех, че ще се докарам така, щях да бъда спокоен зубър с много скучен живот и без да ходя да си покачвам адреналина както може. Но уви.

# 666
Абе не е старият начин на живот, по-скоро спрях в един момент с всичко, имам предвид с развитието си и тогава започнаха тия състояния, обикновени те искат да покажат, че човек има нужда от промяна в някаквя посока. А ти как като професионален спортист ти се е случило това, нали по този начин изразходваш адреналина, би трябвало да не ти се отразява. Ама то, едни планове си правим, друго става.

# 667
Абе не е старият начин на живот, по-скоро спрях в един момент с всичко, имам предвид с развитието си и тогава започнаха тия състояния, обикновени те искат да покажат, че човек има нужда от промяна в някаквя посока. А ти как като професионален спортист ти се е случило това, нали по този начин изразходваш адреналина, би трябвало да не ти се отразява. Ама то, едни планове си правим, друго става.
Казах бивш професионален. При мен се случи след много голямо натоварване с работа. 2 години сън под 6 часа, развиване на няколко паралелни бизнеса , редовната работа и т.н. И в един момент нещата ескалираха.

# 668
Ясно, това е по-скоро бърнаут при теб от прекалено натоварване и амбиция, тоест това е сигнал, че трябва да забавиш темпото е да си обърнеш внимание. Случват се тия неща, човек се изхабява. При мен е обратното, от демотивация и спиране на развитието стигнах дотук, а и това, че вече съм на 34, не особено успешна, ескалира нещата.Тъй че каквото и да си говорим, нещата се оправят, когато човек си решава проблемите, а не ги отлага като мен. Лекарствата са само патерица докато човек се вземе в ръце, но не и окончателно решение.

# 669
  • Цюрих
Георги,ти преди време препоръчваше някакви витамини.Искам да си купя нещо мулти-.Тези стават ли,пробвал ли си ги-Diadyn?Или пък някой от вас ако ги пие?Мога да си купя Супрадин още или Центрум.Но те съдържат желязо,а то не се усвоява в комбинация с магнезий и цинк.Идеи нещо?
https://bgn.koshachek.com/articles/pobeditel-v-multivitaminnija- … 020-najdobra.html

# 670
Георги,ти преди време препоръчваше някакви витамини.Искам да си купя нещо мулти-.Тези стават ли,пробвал ли си ги-Diadyn?Или пък някой от вас ако ги пие?Мога да си купя Супрадин още или Центрум.Но те съдържат желязо,а то не се усвоява в комбинация с магнезий и цинк.Идеи нещо?
https://bgn.koshachek.com/articles/pobeditel-v-multivitaminnija- … 020-najdobra.html
Аз препоръчам на Amix мултивитаминната формула. Всичко друго е лъжа измама и ГМО. Тях поне ги знам как ги правят, и е според изискванията.

# 671
  • Цюрих
Аз препоръчам на Amix мултивитаминната формула. Всичко друго е лъжа измама и ГМО. Тях поне ги знам как ги правят, и е според изискванията.
Откъде да купя?В аптека или онлайн?Защо мислиш,че са по-добри?На база на какво?Нали не са за спортисти,че аз не спортувам и нямам нужда от кой знае какво голямо количество витамини на ден.Ей така,за тонус искам.

# 672
Откъде да купя?В аптека или онлайн?Защо мислиш,че са по-добри?На база на какво?Нали не са за спортисти,че аз не спортувам и нямам нужда от кой знае какво голямо количество витамини на ден.Ей така,за тонус искам.
Тоя филм за тонус не съществува. Спортни са, ходил съм в производството им и съм виждал. Чисти са откъм ГМО и синтетика. И не внасят от Китай суровина.

# 673
Здравейте.Пия Ципралекс 10мг(сутрин) по 1 табл.Препоръчаха ми Велаксин да туширам страха,който го има въпреки приема на Ципралекс.Ако някой е правил тази смяна,нека сподели какъв е резултата.Благодаря предварително
РS.Аз вярвам на човека ,който ме посъветва за смяната,но тъй като се страхувам от приема на лекарства,очаквам мнение и на други хора минали по този път.

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 15:52 от Sarna

# 674
Здравейте, преди малко повече от 5 години бях на АД, спрях ги след 2,но сега пак съм с депресия и паник атаки. Сутрешното гадене, умората, натрапчиво те мисли, тъгата, рева всичко се връща. Взех си болничен за да мога да почна пак антидепресанти, но нещо ме спира. Четох цял ден за нещо по безобидно, но съвсем се обърках. Май се спрях на Витанго. Дали ще ми помогне при това състояние, в което съм вече, или да си пия АД. Благодаря ви, хубаво е да знаеш че не си сам в това, което преживяваме❤️

Общи условия

Активация на акаунт