Паническо разстройство - 47

• 34 872
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Ами аз се боря през деня но докато спя какво мога да направя

# 691
Георги Дяков , освен скенер мисля, че не сме пускали други изследвания за надбъбречната жлеза. Какво трябва да проверим? Забравих да спомена, че по мое желания бяхме пускали ренин преди няколко месеца. Беше 30 пъти над нормата, но кардиологът (доц.Христова) каза, че това се дължи на факта, че той е хипертоник и хапчето за кръвно, което му е изписала, ще адресира този проблем.
Това е странно. Скенера по принцип е ОК, обаче мисля, че е добре да говорите с ендокринолог да се изследва едни 24 часа за феохромацитом. Другия вариант е ако холтера не е хванал нищо, защото не е имало проявя да се вземе екг часовник, който обаче е основно за аритмии и атриална дефибрилация. Имаше едни евтини withings move ecg, може да се касае за някакъв вид аритмия. Този , който казвам часовника е направен за фибрилации. Скъпи са по принцип, но иначе може да излезе някой на сносна цена по олх и базар. А изследвали ли сте СРК-МВ и Хромогранин?

# 692
Бихте ли ме посъветвали,как да преодолявам моментите на Ужас,Блокаж на тялото, и мислите за бягство(там където има хора).Страха ми да съм сама е Огромен, по силно е от мен и ми краде всеки Божи ден едно нормално съществуване😪😪😪😪😪😪

# 693
Бихте ли ме посъветвали,как да преодолявам моментите на Ужас,Блокаж на тялото, и мислите за бягство(там където има хора).Страха ми да съм сама е Огромен, по силно е от мен и ми краде всеки Божи ден едно нормално съществуване😪😪😪😪😪😪
Това е за психолог, не за тук. По принцип трябва да установиш корена на страха и да се изправиш срещу него. Иначе няма как да се случи. Предизвиквай страховете! От паника не се умира, това трябва да те води. Че ще ти е много гадно е вярно, но това е пътя.

# 694
Sarna от колко време пиете ципралекс? Аз съм от месец и имам леко подобрение , но страха да излизам навън не е преодолян.  Имам треперене в тялото , но поне кръвното и пулса са овладени и  буцата в гърдите изчезна. Далече съм от това което искам да бъда   дано по бързо се случат нещата. Желая ви и на вас бързо подобрение.

# 695
Пия Ципралекса от 12 г.Не ми помага за страха,но не го спирам за да не са влоша още повече.Сега поне работя и има ли хора покрай мене е Ок.

# 696
Пия Ципралекса от 12 г.Не ми помага за страха,но не го спирам за да не са влоша още повече.Сега поне работя и има ли хора покрай мене е Ок.
Ето тук е проблема, разчита се на хапчетата. А това е най големия проблем. Трябва да работите с мозъка си, а не с хапчетата.

# 697
12 години са доста време . Опитвали ли сте  да ги спрете. Какви други оплаквания имахте. При мен се случва за 2 път  . Първия беше преди 4 години тогава пих золофт и за месец всички симптоми изчезнаха. Спрях го след 1 година по схема.

# 698
Зная,прав сте.Чета непрекъснато,осъзнавам  нещата,ноооо..на практика съм нулева.

# 699
Аз също съм на Ципралекс и Флуанксол от близо 7 години, но ме е страх да ги спра, въпреки, че се чувствам добре. От 1 година ги забравям често и ги пия веднъж на 2-3 дни. Може би сега е и точния момент да ги спра, но ме е страх

# 700
Да и според мен , но е добре да се посъветвате с лекар .

# 701
Аз също съм на Ципралекс и Флуанксол от близо 7 години, но ме е страх да ги спра, въпреки, че се чувствам добре. От 1 година ги забравям често и ги пия веднъж на 2-3 дни. Може би сега е и точния момент да ги спра, но ме е страх
Вие с какъв страх сте?

# 702
Според медицинската теория, вие сте идеалния кандидат, който е успял да преодолее състоянието и е време да спре да приема медикаментите си.

# 703
Нямам определен страх, просто при силна тревожност получавах ПА

# 704
Аз се опитах да спра Флуанксола и претърпях пълно фиаско. Смениха ми АД и започвам спирането на Флуанксола след 1м по схема.

Общи условия

Активация на акаунт