Съпруги на военнослужещи - 29

• 60 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Диди Били, 2018та като ходихме, цял ден нонстоп звънях от 2 телефона, свързах се в 18.05ч от първото позвъняване ми вдигнаха, не се отказвай! Звъни и до късно, след 17,18ч

# 616
  • Пловдив
Че и за Сарафово цените са различни в зависимост от вида на помещението. Не разбирам толкова ли е трудно да се отвори сайта и да се види таблицата с цените. Тя е там сигурно от месец март.
Сега видях свободните карти и има за Обзор. Малко ме е яд, че ММ ме убеди да платим картата, която му дадоха в поделението.

# 617
Честно не разбирам кое пък толкова ви подразни във въпроса ми.
Видяла съм ги преди 2месеца цените и съм си нпаравила сметката по тях.
Но реално това което аз смятам и онова което посочват като сума за плащане винаги се е различавало за толкова години, в които ползваме карта.

Щом е такъв проблем да се отговори, не го правете.
Благодаря все пак за упреците.

# 618
  • софия
Някой има ли идея защо за Созопол няма никакви свободни карти 😊. Досега септември месец винаги е имало, дори за вила Сирена.

# 619
  • Плевен/Пловдив
Сега видях свободните карти и има за Обзор. Малко ме е яд, че ММ ме убеди да платим картата, която му дадоха в поделението.
[/quote]
Може ли да споделиш, за Обзор изпуснала съм нещо. Там какво има ???
Ние продължаваме да звънним до 17:30 ч.   даваше заето, след това свободно, но никой не вдигна ☹️

# 620
  • Пловдив
Didi bili, там е къмпинг с бунгала и къщи. На 2 км от Обзор и на 8 от Иракли. На нас ни харесва, защото е спокойно. Но там няма храна, а си готвиш. За нас не е проблем, ние сме двама, децата са големи и не ходят с нас на море.
Има плаж до къмпинга, но на Иракли е много хубаво. И Обзор е с много голям и хубав плаж, градчето е много симпатично, има къде да се разходиш.

# 621
  • Плевен/Пловдив
Здравейте пак Simple Smile
След голямо звънене успях да се свържа. За жалост нямаше много варианти да ни предложат, но все пак запазихме от 10.08 на Сарафово две стаи, защото нямаха свободен апартамент. Сега ще се надяваме стаите да са една до друга, заради децата, багажа и т.н.
Незнам какво да очаквам от този комплекс за първи път ще ходим. Ако някой може са сподели. Може и на лично съобщение.
Благодаря dundi73
Още малко да по- отраснат децата ще е хубаво. Аз обичам бунгала и дивотия Simple Smile
Благодаря, че ми дадохте кураж да не се отказваме.

# 622
  • Пловдив
Аз имам колега със съпруга вече сержант, за не знам кой път ще са на Сарафово, харесва им там, не са ходили на друга морска база. С две деца на 9 и 3 там им е добре.
Ние сме от 10.08 в Несебър.

# 623
  • Пловдив
Питай мен, Димитрова и Мис Ю за Сарафово Heart
Рай е там за децата!
Ние също сме в две стаи - ще звъним в смяната преди нас, за да уточним, че искаме да са една до друга.
Миналата година също бяхме така и съжалявам, че досега не сме взимали по 2 карти - за апартамент все не се класирахме, та се блъскахме четиримата в една стая.
Питай каквото те интересува Simple Smile

# 624
Докато дребосъчка е още малка, не сменям Сарафово аз, минус (който мен не ме притеснява) отчитам само, че морето е мътно (не мръсно) и че има една идея повече водорасли.. Ноо за мен лично не е проблем това, както казах
Ние сме в смяната от 17ти Август, чакам Мъничето да минат Юли за бюро справки, че с нея всяка година сме така и имаме уговорка за кафе винаги след като се приберат Joy
Диди, радвам се, че сте успели, мисля, че ще сте доволни след почивката Blush

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 21:39 от Мис Ю

# 625
  • Пловдив
Има информация на сайта на клубовете за Созопол. Пренасочват платените карти за друго място или връщат пари заради ремонт.
МисЮ, прбрахте ли се в Пловдив?

# 626
didi както и мъничето ти е писала е рай за децата, затворен комплекс с прекрасен басейн и плаж само за комплекса. Няма да съжалявате

# 627
  • Плевен/Пловдив
didi както и мъничето ти е писала е рай за децата, затворен комплекс с прекрасен басейн и плаж само за комплекса. Няма да съжалявате
Благодаря 🏵️
След всичко което написахте, надявам се да ни хареса. Не сме претенциозни, важното децата да са щастливи и ние покрай тях 🙂

# 628
Диди, съжалявам, че не сте от 17ти, щяхме да пуснем наборките да играят Grinning
Дунди, не сме в Плд още, утре към обяд ще пътуваме натам Blush

# 629
Добро утро!
"Ако във вашия живот е дошъл дъжда, съсредоточете се върху цветята, които ще разцъфнат благодарение на този дъжд..."
Радханатх Свами

''Черешова Задушница.
Кратки срещи
в мислите.
Бледи усмивки
от стари снимки.
А слънцето -
скрито от дъждовни облаци...''

Изобщо днес си е дъждовна темата, но ще извлечем максимума от това - чаша хубаво кафе, книга, семейство, уют.
Аз както винаги ви чета в събота, през седмицата имам много работа. Всички чакаме май с нетърпение слънцето и отпуските. Скоро и това ще стане. Нас ни удави, вали непрекъснато, но се надяваме на слънце в близките дни.
Желая ви хубав, макар и дъждовен ден!

Общи условия

Активация на акаунт