Съпруги на военнослужещи - 29

• 60 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Мис Ю, сега от 29.06 са съседите - от тях ще взема аз инфо какво, как тази година Simple Smile
Казах им аз, да чакат свободната продажба и да ходим заедно, но като за сефте, не знаеха дали ще успеят, да се класират.
Дреб в понеделник заминават на зелено училище в Банско Simple Smile Има ИД в четвъртък и мислим, да му направим една изненада, появявайки се там. Уговорихме се с класната му, замислила съм нещо, да видим ще стане ли Laughing

# 631
Добро утро!
Попитай себе си със същата загриженост, както питаш всеки друг "Как си?". Отговори си искрено. Дай си съвет. Пошегувай се, за да се разведриш. Поплачи си, ако ти се плаче. Зарадвай се, ако всичко ти е наред. Укори се, ако си сгрешил. Но намери време да пиеш едно кафе със самия теб. Както намираш за другите. Намирай време да си поговориш искрено. Обясни си как може да подобриш нещата, ако имаш нужда. Усмихни се дори без логични причини. Разкажи си плановете. Оплачи се от провалите. Вдъхни си надежда. Поздрави се за успехите. Бъди си добра компания. Бъди си приятел.
AntOurAge

# 632
  • София
Ей че хубав текст! Благодаря ти мило ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ. Денят ми започна с усмивка.
Привет, прекрасни. Само още няколко дни и лятото ще е при нас. Стягайте се за лятната почивка.

# 633
  • Шоколандия
Здравейте,

Имате ли пресни впечатления от ВПД Рибарица. Преди 3-4 години като ходихме си спомням, че храната беше болезнено еднообразна. Бяхме отседнали там 10 дни, като последните 2-3 дни не исках да помириша шпеков салам 🤢 и картофи. Колебахме се тази година къде да резервираме, но предвид факта, че съм бременна, избрахме по-близка дестинация, въпреки че Картела ни е топ дестинация.
Дали през последните години са подобрили и разнообразили кухнята?

# 634

Chocolate Lover, всяка година ходим в Рибарица по 2пъти за по 2-3дни.
Едноообразна храна не сме срещали, всеки ден се готви и менюто е различно. Този шпек салам освен да е бил на закуска, не знам. Аз не съм срещала честно казано.
Базата си е същата, не е мръднала иначе.

# 635
  • Шоколандия
Допускам, че това впечатление у мен остана след 10 дневният престой. Например на закуска по меню се падаше: баничка, принцеса, пържени филии или компле, а всяка сутрин имаше само шпеков салам и кашкавал, което 10 дена втръсва. Проблемът може и да е в мен, защото не съм фен на сандвичите по принцип. Вечерята я завъртяхме три пъти 🤪. Обикновено беше скара или някакъв друг аламинут (риба например) с картофена гарнитура. Ако днес има варени картофи, то утре задължително ще има картофено пюре. От тази гледна точка го намирам за еднообразно. Факт е обаче, че и Картела много вдигнаха летвата. Последно като изкарахме там 7 нощувки, персоналът там глезеше гостите подобаващо. Сервираха дори и салата Капрезе за вечеря. Предполагам, че освен менажирането, за да си позволят такива гевезелъци, се дължи на факта, че легловата база е по-малка. Само предполагам. Все още има ВПД, които не сме посещавали, за да мога да си изградя някакво мнение на база опита ми от всички. Но пък Рибарица я харесваме от гледна точка на това, че мястото е с концентрация на забележителности в малък периметър.

# 636

Chocolate Lover, максималния престой, който сме имали е бил 4нощувки. Не мога да кажа за 10дни какво и как правят.
Аз наистина не бих си причинила там повече от 5-6дни. Simple Smile
Последните няколко години сутрин на закуска има сирена, маслини, кроасани и т.н. неща и предимно сам си правиш закуската. Има и пържени филии почти винаги.

# 637
Добро утро, как сте момичета?
Аз съм в къщи, колежката която замествах се върна и сега временно ще почивам.
За Рибарица нищо не мога да кажа била съм там преди 10 години, но съм обиколила повечето бази и не мога да кажа че храната е еднообразна
Хубав ден

# 638
Добро утро, днес черпенето е от мен, че остарявам и помъдрявам с още една година!
И понеже с моя рожден ден идва лятото, гледката разбира се е морска Heart

# 639
  • Плевен/Пловдив
Мис Ю...
🎂Честит рожден ден🎂
       Здраве и късмет 🍀

Април месец бяхме на Картела имат нов управител и се бяха постарали от страна на храната и обслужването.
На Рибарица се хранехме в механата не могат да кажа ,че не беше вкусно " щом има кой да ми готви и сервира " какво повече да искам 😁😁😁

Слънчев и топъл ден 🌺🌼🌺

# 640
Честит рожден ден, Мис Ю! Здрава, обичана и все толкова обгрижвана бъди! Flowers Hibiscus
Аз проверявам писмените работи на седмокласниците и цял ден чета интересни неща. Joy
Нека да е лято! Nature Sunny

# 641
  • София
МИС Ю, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И БЛАГОСЛОВЕНА! СБЪДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ.

ЛУННО ЦВЕТЕ, дали при проверката на писмените работи намираш "бисери"?
За почивните станции нищо не мога да кажа, защото много отдавна вече не ходим на военни станции. Това лято ще бъдем на Слънчев бряг. Надявам се времето да се оправи до 15.юли.

# 642
Мис Ю честит рожден ден, бъди винаги така усмихната и позитивна. Желая ти много здраве и още повече щастливи мигове с Мистър Ю и малката принцеса Кати !

# 643
  • Сливен
Добър вечер момичета,да питам за телефоните в агенцията, от колко часа сутринта можем да звъним? Благодаря предварително.

# 644
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт