Съпруги на военнослужещи - 29

• 60 957
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Добър вечер момичета,да питам за телефоните в агенцията, от колко часа сутринта можем да звъним? Благодаря предварително.
От 9

# 646
  • Сливен
Добър вечер момичета,да питам за телефоните в агенцията, от колко часа сутринта можем да звъним? Благодаря предварително.
От 9
Даже вече сме с резервация за 24.08 на Сарафово.

# 647
Добро съботно утро
Къде сте се скрили всички?

# 648
Добро да е, Димитрова! ❤️
Ние основно си стоим на климатиците в най-горещите часове, сутрин малко навън и късния следобяд пак.
Вчера сутринта се разходихме до лавандулово поле, та направих малко снимки на дребка и бързо бързо се прибрахме на хладно Joy
Като цяло сме добре Heart Eyes

# 649
  • Пловдив
Добро утро.
Как къде? Вкъщи под климатика. 😂
Днес ще ме водят на селски туризъм. Спокойно, няма да работим, а на гости, но не знам в тази жега дали ще им стигне водата на хората.
Но се готвя да падне голямо потене.
Приятен ден на всички.

# 650
  • София
Добро утро, ДИМИТРОВА, добро утро МИС Ю и ДУНДИ.
При нас е топло, а при вас още повече.
Захванала съм се да поразтребя дома, че след няколко дни ще дойде "бригада" да почисти основно и да измие прозорците. Млади хора са, много съм доволна от тях.
Нали се стягам за отпуска, та ми е приятно, когато се върна да е подредено и почистено.
Пазете се в горещините и пийте повече вода.

# 651
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Жега, жега и мисли за море а то е още далечеее 😁.
В събота сутринта си почивам ( пералня, миялна, готвене и...), следобед всичко е нагоре с краката моите моми, шетат и пак съм в изходно положение 😂.
Спокоен уикенд 🏵️

# 652
  • София
Привет, красавици!
Как сте? Излизате ли навън или се криете у дома от горещините?
Аз предсрочно си подредих къщата и съм готова за голямото чистене. Днес мислех да си почивам, но се наложи да го играя спешна зъбна помощ. Е, болка не се търпи.
Гледате ли мачовете? Аз да. В момента играят Чехия и Нидерландия. Поддържам чехите. Току що показаха червен картон на един нидерландец.
ДИДИ БИЛИ децата винаги ли са с вас или ги пращате и при бабите? Нали знаеш, че бабите, които не са слушали през годината, получават децата за цялото лято. Stuck Out Tongue Winking Eye Възползвай се. Simple Smile

# 653
  • Плевен/Пловдив
ДИДИ БИЛИ децата винаги ли са с вас или ги пращате и при бабите? Нали знаеш, че бабите, които не са слушали през годината, получават децата за цялото лято. Stuck Out Tongue Winking Eye Възползвай се. Simple Smile
😂😂😂

Да децата са винаги с нас. Нямаме лукса баби под ръка. Те и нашите принцеси като са свикнали с нас, не искат да остават по-вече от седмица далече от нас 🙂.
Скоро ще започна с военната подготовка за домашните задължения няма да се измъкнат 😂.

# 654
  • Пловдив
Моите диваци заминават на вилата с баба си след седмица Simple Smile
Не, че не е слушала бабата, но при условие, че е пенсионерка и има желание да стои с децата в планината - за нас добре дошло Smiling Imp
Днес си изчистих балкона - моето местенце за релакс Heart От октомври започнахме да я стягаме и сега съм страшно щастлива - остана само шкаф да проектирам и да боядисаме масичката, но креслата вече са на нея и днес цял следобед се карахме с хобитите, защото креслата са само 2 Joy
Е, "мих" стъклата, а надвечер заваля, но тези дни ще пусна пак робота, да ги излъска Smiling Imp
Утре сме планували една фотосесия в лавандула, за която Мис Ю ме просвети Heart После и един плаж ще направим - да вземем малко и тен да натрупаме преди морската почивка Joy

п.с. Някой на ясно ли е с тези допълнителни дни за почивка?

# 655
Добро утро и ние като Мъничето имаме баба и дядо пенсионери, но по- дълго от един уикенд не искат да гледат децата
Мъниче за допълните дни ММ  каза че имаме право да използваме още 5 дни за море с резервация по телефона в агенцията ако има свободни места

# 656
  • Пловдив
Аз съм градско чедо, имах една баба, която се пенсионира, когато бях вече 10-11 годишна. Но и тя живееше в апаратмент. Докато девойката беше по-малка, майка ми работеше, та опция с баба през ваканцията не сме имали. Село пък съвсем отникъде никакво нямаме. Ходеше си на детска градина по цяло лято.
Сега са баба и внучка вкъщи, едната е пенсионерка, другата е на дистанционно обучение и само се дразнят взаимно. Добре, че всеки си има стая.
Тази опция с още 5 дена на море не ме вълнува. Искам на планина аз, за да си почина.
Хора, с тия лавандулови фотосесии не ви ли притесняват разните там пълзящи гадини? То голяма мода тази година  да се снимаш в лавандулово поле.
Обаче за догодина имам идея за друга мода - снимки в полета с маслодайна роза. Но да се снимаш как береш рано сутрин по изгрев слънце, а таксата да е поне ден на полето. Че тя лавандулата се жъне, ако не се лъжа, а за розата се искат ръчички и то много ръчичики.
Ей, рано, рано ме прихващат лудите, от жегата ще да е.
Приятен ден на всички. И ползотворна седмица.

# 657
  • Пловдив
Наснимахме се и ние в лавандулата Joy В рози не'ща - от как се помня, все съм там Joy
Миналата година взехме няколко дни и малката с нас - омрънка света Joy -боцкало, топло било, мокро било, паяци/пчели/майски бръмбари имало... Много, много са облагодетелствани внуците на нашите Joy

# 658
Лавандулите и ние ги посетихме, друго освен пчели не видях, снимахме за максимум 10 минути и хайде към Пловдив.. То и дребка няма да издържи много повече хаха
Аз на рози искам, ама да наснимам дребното, мен си нямам желания
Едно време съм била по ниви и ливади, едно лято бях на работа берях малини, че исках сама да имам някой лев, бях хванала повече тен от всичките ми дружки дето бяха по не знам колко дни на море Joy
Баби имаме ние, едната на 300км, другата на 80... Още не сме я оставяли за по-дълго от 2-3 часа на тях, а и на никой, в Пловдив няма кой да помага
Смятам като порасне още малко и да си ни живи и здрави родителите да я оставям лятото за повече.. Да видим дали ще стане.. Последния път при нашите баба й я научи на близалките, а дядо й на някакви бонбони Joy страшна работа Joy

# 659
Добро утро!
- Какво ми е, докторе? Ходи ми се боса, вършат ми се глупости, тялом съм тук, духом някъде си ...
- Лято ти е!
Автор: Рая Видинска

За няколко дни бяхме на море, на едно сравнително диво място, избягахме от лудницата в работата и ежедневието. Презаредихме малко батериите и сега пак на линия.
Честито на имениците, ако имаме такива в групата. Да са здрави и усмихнати!
Лек, слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт