Благодаря ви за успокоението за гънките. То и сестрата на нашата педиатърка вчера каза, че всичко било наред, пък и нали преди месец ходихме на ортопед и според него сме ок.
Вчера бяхме на консултация - за една седмица Ени е качила само 20 гр.
и аз вече наистина ще лудна. Правихме и пробно кърмене и се оказа, че изцоква 120 гр. Та ми е много странно, как така си папа добре, пък не наддава!?! След една седмица пак ще се мерим, дано нещата с наддаването се нормализират.Кабранска, напълно те разбирам за отношението на педиатърката. И нашата е малко джаста-праста и ако аз не чета допълнително и не я питам, тя изобщо нищо не обяснява. Но вчера сестрата ме ядоса много - една нейна реплика още ми е в главата и ми е ужасно гадно. Като разглеждаше Ени забеляза, че тя не може още много добре да си вдига главата, когато я дърпат за ръчичките да седне. И "тактичната" сестра каза: "Ами то защото главата й е по-голяма и й тежи... Е, не е уродливо по-голяма, но се вижда..." Аз щях да полудея
И се чудех защо точно медидицинския персонал е толкова нетактичен и безчувствен, а за речникът им нямам думи... Да не говорим, че главичката на моята принцеса си е съвсем съразмерна с тялото. Та и аз сериозно съм се замислила декември да я сменям.Munichka, и аз се учдех за софийската срещичка.... хайде мами, казвайте къде и кога и да се виждаме вече

Хубав ден за всички майки и бебоци!

Май се изразих доста описателно
а чак на18 ще сме на консулт

Не трябваше ли като порасне да поспива повече не знам ама защо сме все наопаки...не е зодия Рак това дете за разлика от майка си ама все наопаки я кара 
и ми мина ама и аз кърмя.Не съм се затъжила за М че как болеше леле... 

та ако тогава го държа над гърнето може и да мине номера.
, ама какво да се прави.
.
, както винаги си едно съкровище... добра дума за всеки