ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 599
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Дикси, бързо и безпроблемно възстановяване на младежа. Сили и кураж на теб и цялото ти семейство. Адреналина те държи и затова си така дейна, ще се поуспокоиш и ще поспиш. Трябват ти сили тепърва.

# 211
  • Стара Загора
Доста сте пописали тази седмица.
Аз бях с двама болни у нас...естествено и на мен не ми се размина, но сме ок вече. Наборът да тръгва понеделник на училище,че да преподавам немски всеки ден, не е в стихията ми.
Труден му е немския, бърка се с английския....смях ме в залата.
По повод телефоните - има хубав, нов и не много евтин телефон.

П.П Дикси гуш и стискам палци бързо да се възстанови.Прочетох те на дъх....признавам си бързах да прочета хубава новина.

# 212
Дикси, бързо възстановяване желая на детето и бързо да оставите зад гърба си случилото се.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 20:36 от MollyBy

# 213
  • гр.София
Мила Дикси,дано всичко е наред оттук нататък !! Ако имаш сили,дръж ни в течение   . Вярно забихме в тия оценки...
Аз си въобразявах,че в детската клиника са по-различни докторите.

# 214
  • Между гори и планини
Мила Дикси, много прегръдки ти пращам... Боже, добре че нощната смяна са го оперирали и не са чакали няколко дни! Бързо възстановяване му пожелавам!
Току що се засрамих , след твоя разказ. В крайна сметка уж всичко е за тяхно добро, но всъщност най- важното е да са здрави и да отгледаме щастливи и добри хора.

# 215
Дикси, бързо възстановяване на младежа желая! Flowers Four Leaf Clover
Дано и двамата се отърсите по-скоро от това стресово преживяване.
Надявам се и докторите да имат по-адекватно отношение занапред.

# 216
Дикси, бързо възстановяване на Митко.
Много неприятно е това, което сте преживели, но важното е, че е вече зад гърба ви.

# 217
  • Пловдив
Дикси, стискаме палци всичко да е наред, най-страшното вече е минало! Живи и здрави, а другото се оправя. Гуми от мен Blue Heart

# 218
Дикси, прегръдки! Всичко лошо да е минало! Бързо възстановяване на детенце, а и на твоята психика! Ще бъде щастлив с новия клас!

# 219
Дикси,бързо възстановяване на младежа и ти все пак се опитай да поспиш.Ще си му необходима и трябва да имаш сили.Неволно ме върна много години назад ,когато преживяхме подобно нещо ,но с мъжа ми.Добре,че се е намерил лекар,който е взел правилното решение и дано бързо забравите стреса от преживяното.

Грийн,дано пък тази групичка има амбициите да е най-добрата и ако трябва ще се пробваме да дадем правилната насока.То,енергия у тях бол,но да я използват за нещо полезно.Да са живи и здрави и дано успеят да изградят добър клас.Така се започва - с малка група и постепенно тя да наложи добри отношения.Надявам се да са задружен и сплотен клас.

# 220
  • София
Господи Дикси, думи нямам. Силни прегръдки за теб и Митко! Днес ми е много криво, доста болни има около мен и се разревах като те прочетох. Няма по-важно нещо от здраеето на нас, и близките ни!

# 221
Дикси, голям кошмар сте преживели! Дано всичко лошо е вече зад гърба ви и бързо да се възстановите и двамата - здравословно и психически!

# 222
  • у дома...
Дикси, бързо възстановяване на Митко! Дано всичко лошо е вече зад гърба ви. Ти се опитай малко да поспиш, ще имаш нужда от сили. Прегръдки!

# 223
  • sofia
Дикси, живи и здрави бъдете! Споделяй, за да олеква♥️

# 224
  • Варна
Дикси, бързо възстановяване на детето и не, не си изтеглила късата клечка. Много адекватно си действала, аз не бих могла да разпозная подобен проблем. И си права, най-важното е да са здрави.

Общи условия

Активация на акаунт