ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 505
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Въпрос от днес. Сега като ББ е с корона, ние вече монархия ли сме?
Наздраве.

# 661
Добро утро! Министър Вълчев ще бъде гост на Нова.

# 662
  • софия
А Таня Михайлова по БНТ към 8.
Добро утро☕

# 663
С тази нова шокираща статистика, София 100% ще излезе в ДО. Въпросът вече май е от утре или от вторник.
От днес вече ще я и взимам с кола. И без това е като магаре: раница, сак с фвс и една торба с рисуване, защото скицника не влиза нито в чантата, нито в сака.
Довечера имаме онлайн РС. Предполагам само с класната.

# 664
Момичета валко извън темата за ДО. Тази седмица плануваме  да отидем и да подадем документите на синът ми за лична карта. Тъй като той е в Пловдив на общежитие декларация за временен  адрес трябва ли да попълвам или само за постоянен

# 665
  • София
Малко съм като размазана след тази нощ.
Много я боля корем/ стомах моята девойка. Имаше и леки позиви за гадене. В крайна сметка заспа с един термофор.
Сега ще я оставя да се наспи и като се събуди ще преценявам.
Не разбирам какво точно значи "твърд корем". Нейният сякаш си беше както обикновено.

# 666
  • софия
Каква горест в гласа на неприятната водеща в Нова. Като я слушаш и се напрягаш, идва Апокалипсисът. Тази жена винаги ми е била много неприятна, за професионализъм не говоря. Нова даде ефир на всичката псевдо журналистика от Канал 3.

# 667
  • София
Твърд корем означава като го пипнеш и да е корав - а не да ти потъва пръстът - като стегнат мускул все едно.
Ние имаме анкета в която Школо, която трябва да попълним днес до 16.00 за нагласите към преминаване към обучение в електронна среда от разстояние за 2 седмици. Но нещо не успявам да вляза. Явно може с профила на ученика. И сега писах на училището.

# 668
  • софия
Ред, дано всичко е наред Purple Heart

# 669
А не те ли притесни колко неща премълча Вълчев.  Не беше особено словоохотлив, нито ентусиазиран.
Аз не се притеснявам от ДО. По принцип не притеснява къде и как ще се лекуваме в случай на нужда. Ревматолога на детето не вдига дори телефон от март насам, което вече ми причини достатъчно проблеми.

# 670
  • София
Уф, дано.
Значи както предположих не е имала твърд корем.
Сега това ентеровирус ли е, някакъв замаскиран Ковид ли, кой да знае. Егати кашата се получава при неразположение, което доскоро беше съвсем обикновено нещо.

# 671
Нормално е да не е ентусиазиран. Времената са тежки. Няма правилно решение.
Според мен нищо не премълча. Отговори на всички въпроси.

# 672
Само на мен ли ми се струва или водещите по Нова зададоха един и същ въпрос има-няма 10 пъти? И 10 пъти Вълчев им каза, че се гледа индивидуално на ниво училище.
Нещо много неадекватни ми се струват. Прекъсват, зеят, ръце се размахват...

# 673
  • софия
Другите по другите канали какво казаха?

# 674
  • София
Уф, дано.
Значи както предположих не е имала твърд корем.
Здравей, бързо оздравяване.
Вчера Ваня се събуди със сериозни болки в корема. От през ноща я болял и не минавало.
Не отиде на училище, писах на личната. Легна си да спи след като беше станала сутринта и към обяд вече и попремина и до вечерта си беше като нова. Яде си, нищо и нямаше вече и днес си я пуснах с разрешението на педиатърката на училище. Утре чак ще минем да взема бележка ,не съм я водила на живо да я гледа, само и обясних положението. Днес не може, защото има личната зелен коридор за бебета.
Дано и при вас е нещо подобно, така и не стана ясно какво и беше ,но бързо и мина.
Зазу и аз не успявам да попълня като родител анкетата, защото явно ми трябва тиймс профил на децата, с моят не става, а техните не ги знам. Днес обаче и двете са на школа по английски и няма да успеят и те да я попълнят до четири следобед.
Иначе Ваня иска ДО, за да можела да се наспива , а и било по-лесно и пишели по-високи оценка. Николета заяви, че и е все тая, каквото кажат.
Вчера Ники констатира, че имат еднакъв брой точки на контролното по физика с Ваня, пък Ваня е с пет, а тя с четири. Докато не го беше разбрала това си беше ок с оценката, но сега реши, че ще говори с учителя. Преди малко видях в школо коригирана оценка  по физика от четири на пет. Аз не бих се разправяла, но ми харесва че тя си се бори, когато не е правилно нещо и не се притеснява да говори с учителите и да си отстоява правата.
За уикенда са си поканили две приятелки на гости с приспиване и да карат заедно Хелоуин, малката също е поканила две момичета. А аз съм до РИУ Правец с нощувка, да празнувам 10 години на НАПК с колегите консултанти по кърмене Simple Smile С най-голямо удоволствие ще оставя мъжът ми да се оправя с седем момичета и да ги изхранва Simple Smile
Ако някой има желание да ползва уча.се имам предложение от фирмата за до три акаунта на половин цена. Аз няма да се възползвам. Можете да ми пишете, да проуча по-подробно как стои въпроса.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 08:58 от Aila

Общи условия

Активация на акаунт