ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 507
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Извинявам се, че любопитствам, но какво е мнението на "преобладаващата част от родителите"?

# 646
  • София
Не може да се прецени, загуби се идеята, покрай спама на децата, който пак казвам, беше много ценен, наказателен.
Децата НЕ искат ДО. Родителите, които успяха да се изкажат, сякаш бяха 50/50. Надявам се, да повторят питането с дискусия, отворена само за родители.

# 647
Ама то там ( в школото) родителските мнения се броят на пръсти , за сметка на ученически писАния...
От утре ( още е неофициално) и големият ще са под карантина до 01.11,
Пак като през март : един в детската, друг-в кухнята , трети-в хола...всички пред компютрите , а аз ...пред печката да подготвям изхранване на всеки час/два на трима мъже ...

# 648
  • София
Забравих днес...

Мама Мони, Дикси, честити да са ви момчетата! Да са здрави (Дикси, бързо да се оправи юнакът), да са упорити и да бъдат щастливи!
Така е denyil, това казвам и аз!

# 649
  • София
Не знам, хора.
През мартенската епопея мъжът ми си ходеше на работа по половин ден, аз и дъщеря ми бяхме у дома, и тя отказваше да излиза с нас (например на пазар), само и само да си остане малко сама.
Нашият офис се състои от малко хора и имаме намерение да си работим там. Всички сме на един акъл по тема Ковид.
Мъжът ми има опция да реши откъде ще работи и ще си ходи в офиса (сам е в стая).
Дано не ни се объркат нещо плановете, де. Хич не искам да се натъпчем вкъщи всички по цял ден.

# 650
Не го мислете от сега. Нямаме базови данни.Satisfied
Каквото доде, да оцелеем и да се изучим.
Шнапс и брецели.

# 651

Черпя по едно бЕло вино за здравето на имениците,техните семейства и приятели.
                            Мен , още от вратата , ме сюрпризираха с новината ,че седмокласника до края на учебната година няма да има учители по БЕЛ и М.Ще се редуват заместници и......какво НВО ще е идея си нямам,но в момента и не искам да мисля по въпроса.Мина ми желанието и за празнуване и....се инсталирах с лаптопа на дивана и да празнуват без мен.Утре ,като се освестя от новината,ще мисля къде първо да ида - при директора в у-ще или при синеочка.
                           Ако някой има идея как да постъпя да я дава и то бързо. Yum Уф,оплаках се и малко ми поразмина.

# 652
Защо до края на годината?

# 653
  • София
Didia, ама и ти си именичка, нали?
Да си жива и здрава и все такава енергична! 😊
Как така ще я карат само със заместници? 🙄
Какво точно се случва в училището?

# 654
  • sofia
Тц,тц, на мойто чаве как му светят очите от живот и емоция като си идва вечер от училище, от асансьора почва с училищни истории, а като се сетя по време на ДО как ядеше по един шоколад дневно от стрес и се чудеше накъде да вирне крака пред компютъра, че вече не се събира на бюрцето🤗
     Но ако кажат ДО, ще се подчиним...
  Иначе здраве да е и честито на имениците🍷🍾

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 21:38 от googlish

# 655
Didia, ама и ти си именичка, нали?
Да си жива и здрава и все такава енергична! 😊
Как така ще я карат само със заместници? 🙄
Какво точно се случва в училището?
                   Благодаря!
                   Точно това не се знае - какво става в у-ще и защо отсъстват учителките.И за това искам да отида и да разпитам.Дори в яда си не се сетих да попитам дъщерята от къде е научила.
                    Грийн,разбрах,че на този тест по М никой няма 6-ца.Когато попитах как се е справила нашата госпожица майка и каза ,че ме е предупредила да не я тормозя и че е отсъствала и не е правила тест.Дали за точно този тест се отнася не разбрах,а и реших да не натягам обстановката.До сега по М съм видяла едно 4.20 ,друго дали има не знам ,а и не питам.М не и е любим предмет,а и май няма шанс да и стане. Yum По японски и аз мога да се похваля с първа 6-ца и дано да е така и напред.Стискам палци да няма ДО и да са здрави и щастливи с избора си.

# 656
Ахаха, давам рецепта за свинско с грах по Фейсбукски.. Добре, че мина някаква рецепта за грах с картофи във ФБ, та се сетих за моята яхния във фурната Simple Smile
Спасен е утрешният обяд

# 657
  • София
Сподели после какво се случва, меко казано абсурдно звучи това.

Аз пък надникнах в темата на НПМГ. Не се бях замислила, но да - има и деца, които са на общежития; то е така и в други гимназии със статут "национални" пък и не само.
Как аджеба се очаква учениците да са на ДО като държавата не е осигурила самостоятелна стая за всеки??? И интернет не е осигурен в тези общежития. Ми цяло лято имаха, толкова ли не се сетиха?
Безумие!

# 658
6 кила само ориз изядохме при предишното затваряне. За другото направо не ми се говори.
Аз се докарах вече все да ми е тая. То е ясно, че ще минават на ДО, ама все ми се ще да е по-късно. Моята така си падна на мястото, че ми е кеф да я гледам. Има си дружка, с която са като залепени. Светна това дете. Езика учи с кеф. По математика много напреднаха. Днес свършиха комбинаториката. Догодина -вектори. Резултатите от входното по математика ги очакваме по Коледа.

# 659
Представям си какво им е на децата, които са на общежитие или квартира, както и на техните родители.  Случвало се е детето да чака със стегнат багаж дали ще обявят грипна ваканция за София от понеделник, за да знае дали да пътува. Не е единичен случай. Вярно, грип, а не ковид. Но усещането, че си безсилен е отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт