ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 537
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Има и по-ужасни ситуации...

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 19:33 от Amanda.D

# 631
  • софия
Има, да. Ракът не разбира от К19 също. И не мисля, че е по-безопасен от тъпата истерия.

Все сме първи, но все не в това, което е добро https://m.dnevnik.bg/sviat/2020/10/26/4131419_prouchvaneto_pisa_ … YwvOlaGAV_G249c9E

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 19:38 от zvаnchе

# 632
Пролетта приемах, че има нещо, което трябва да преживеем и до есента пак ще сме си както преди. Никога не съм си представяла, че някога може да е това, което е в момента. Не го харесвам, не го искам, това не е нормално. Животът продължава без да се интересува от тези безумия. Проблемът е, че тези, които ги налагат, не ги усещат.
zvаnchе, още през пролетта излезе стратегия за справяне с пандемията, не помня на Оксфордския университет ли беше, на Стандфордския ли, която се състои в следното: за да се минимизират жертвите и да не се прецака тотално световната икономика ще се действа на принципа затваряне, последвано от отваряне, през което всеки е шапка на тояга - работи, пътува, бере гъби няколко месеца, после пак затваряне, после пак отваряне и така докато не се нормализират нещата...

Не икам да се подсигуряваме с храна и ТХ.
Е, ако се наложи, вярвам ще се намери някоя добра душа като sssani, която на драго сърце ще ти прехвърли някоя и друга ролка....

Аз се опитвам да се ръководя по една японска поговорка - не можеш да спреш гората да се разлиства.

# 633
И ние имаме още от пролетните запаси (голямата ми гордост са 5 кг захар), а зимнината ни е на къщата. Мислехме да зазИмяваме къщата и да пренасяме запасите сега през мини ваканцията, но явно ще се приготвяме за активно ползване на камината. Хич няма да издържа в апартамента ако са на ДО, аз съм на хоумофис "до края на извънредната ситуация"  и с котарака дори вече не се спогаждаме Simple Smile
Дано във Варна издържим поне още 2-3 седмици, но училищата ги е нападнал друг вирус - Т, разстройство и хрема, което минава за 2-3 дни !

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 22:15 от скаридка

# 634
  • София
Ами освен да се похваля с първата 6 по японски Simple Smile Даже "Браво!" има набора. Освен да си пожелаем все така да е.
На контролното по комбинаторика има 5. Отново кърши ръце като си видя грешките, но по-добре така.

# 635
  • София
Мислехме да заземяваме къщата ...

🤣🤣🤣
Кажи честно!

# 636
  • София
Нямам идея какво има предвид Слънчевата. 😁
Съгласно моята терминология става дума за мълниезащита!

# 637
И ние от март до сега не сме се много свъртели вкъщи.

Зимъска ще снимаме по сняг.
Толкоз км на ден нивга не сме минавали, колкото тая пролет.

# 638
Ехее, Judy,  ама вие сте в облаците🙂

# 639
Без тв, новини, маски, каски, страшки и плашки.

# 640
Коректоре, oбичам тА..!
ЗаЗИМА ще я стягаме, но няма да е за тази зима. Дори си изпросих и по-сериозен парник с поликарбонат и втори балон от найлон.. Усещам, че ще си остана там да произвеждам провизиите 

# 641
  • София
Нямам идея какво има предвид Слънчевата. 😁
Съгласно моята терминология става дума за мълниезащита!
И аз не съм сигурна, но вече съм на втора чаша вино! Вече получих писмо в Школо, питат ме, какво мисля за онлайн обучение до 13/11. Наум казах много неща... Joy
Заземяване знам, че се прави с тока или ел.инсталацията, а може и мълниезащита. Просто си представих, как обичайно от къщата биее ток и свети в тъмното... 😜

# 642
  • София
😁
Да оставим сега тока, ами да попитам какво им каза #ненаум.

# 643
Ние пък сме на пелин. Жив още, леко газиран.
Не се говори при нас до тая вечер за ДО, ама моят се разкашля, като всяка година по това време и ще му дам почивка. Утре ще питам учителите как ще наваксва.

# 644
  • София
Казах си, културно, че не приемам предложението. Дискусията беше отворена и за ученици, там се чуха по-интересните неща! 😁

Общи условия

Активация на акаунт