ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 541
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Мъжо е купил ТХ онзи ден без да види че и аз съм взела(купуваме големи пакети винаги).Та няма да загинем нас.ани😆
JoyJoyJoyJoyJoy

Давам жокер- нова творилница за Горската вещица😀
Нещо, свързано с билки?
Успех, късмет, да ти е забавно и приятно новото начинание! Flowers Four Leaf Clover

# 616
Щмърц,  не е свързано с билки, но пак лекува изтерзани от Ковид души и създава приятни емоции🙂
Благодаря ти!

# 617
  • Sofia
Ох, ама говорете направо, не с гатанки, не всички сме умни и досетливи...

# 618
  • о`майна лунна нощ е
Ще пропусна сбирката на плетаческата група, но в тази на дегустаторите ще се включа. Тематично и напоително.
Пускам за кратко една снимка от серията "Не ни слуша главата". И по-тежки случаи сме документирали, но нека си останете с що горе нормално впечатление за мен.
Скрит текст:
Сега може би ще ме разберете защо не му се сърдя на набора, каквато и щуротия да сътвори. ДНК-то не прощава.

# 619
Щмърц,  не е свързано с билки, но пак лекува изтерзани от Ковид души и създава приятни емоции🙂
Благодаря ти!
Тогава е някакъв вид алкохол! Stuck Out Tongue Winking Eye
Бас ловя!

# 620
Предлагам да не се ловим на бас😀
Като стане факт, ще споделя с бгмафията❤

# 621
Как се е маскирала Доди? Бързо кажете, please. И моля, не си сменяйте физиономиите, без да предупреждавате.
Red, няма що да се ядосваш. И аз тропах с краче миналата седмица като ни дистанционираха, ама след 2-3 дена ми мина. Емоциите поохладняха и можах да погледна по-трезво на ситуацията. Има гадни моменти, но, ще се опитаме да извлечем позитивите и така. Много по-лоши неща биха могли да се случат.

# 622
Бисе, стискам всички палци за успех на начинанието!

# 623
Аз си прекарвам от 13 март насам цялото свободно време на това поле
Скрит текст:
Видях как се смениха пролет, лято и есен и вече съм в дзен състояние. Като ме попитат " как си?", отговарям, че не ме интересува.
И зимата, живот и здраве, ще съм там.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 19:42 от Amanda.D

# 624
  • софия
Стон, една риба плува в темата от известно време 🐠

# 625
  • София
Вижте какво, установявам зависимост - всички, които си сменят тайно ника, се вдъхновяват от някаква рибна тематика. 🤣
Аманда, ама много е красиво това поле! ❤️

# 626
Мария, благодаря!❤

Аманда, гледка спираща дъха!❤ Мога да съзерцавам с часове!

Ред, за малко да алармирам модератор, че някой пише от твоя профил😀
Сега вече си ти!❤

# 627
  • София
Биси, 😁!
Ами друго си е да ви има човек!
Оправяте настроения всякакви!❤️

# 628
В класа на детето 10 деца не са били на училище...
С 5. 10 е по френски, като превеждал думите от български на френски е забравил, че трябва да се съобрази  с рода, само думата е писал. Иначе всичко му е вярно, доволна съм. Все някога може и шестица да докара Simple Smile
Учителката казала, че си личало кои са преписвали, защото имало весели преводи и после е проверила в google translate какво се казва по въпроса.

# 629
  • софия
Охххххх, момичета, половинът не се е връщал в офис от март, нас е малко вероятно да ни пуснат пак хоум офис, а ДО в деня за ДО на детето е ок, но не искам затваряне.
Пролетта приемах, че има нещо, което трябва да преживеем и до есента пак ще сме си както преди. Никога не съм си представяла, че някога може да е това, което е в момента. Не го харесвам, не го искам, това не е нормално. Животът продължава без да се интересува от тези безумия. Проблемът е, че тези, които ги налагат, не ги усещат. Те винаги са обслужвани по един и същи друг начин. Продължават да се случват и други неща, с които трябва да се справим и сегашната обстановка нагнетява и изкривява. Не искам да се подсигуряваме с храна и ТХ.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 19:43 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт