Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 539
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • Кърджали
Инпак заради него ще разработят нейният ландшафтен дизайн. Защото Серкан съвсем съзнателно го направи това изпълнение.

# 181
  • София
Меги, и аз съм Скорпион... затова имам нужда от някаква категоричност и го писах още при сцената с воалите. Но като един истински Скорпион най-силната ми черта е противоречивостта. Joy Хем ми се искат по-горещи сцени, хем ми харесва начинът, по който ни показват всичко досега и нямам нужда от повече. Не държа на диалог “готова ли си бъдеш моя” - “готова съм”. Нито на гол до кръста Серкан. Достатъчно ще ми е да видя една хубава целувка и да се събудят заедно в едно легло, прегърнати. След това тя е с неговата риза и закусват заедно. Преди всичко съм романтичка и имам развинтена фантазия, а сцените между тях са толкова романтични и наелектризиращи, че не ми трябват голотии и кой знае какъв диалог, за да си представя остатъка от вечерта. Освен това според мен между тях цари една нежност и именно тези сцени подсилват усещането за истинска любов между тях и правят всичко толкова красиво. Това ми харесва в турските сериали. Показвайки интимността между двама души по този начин й придават по-голяма важност и някак си любовта е на съвсем други ниво. Не е първична, а е красива, споделена, всепоглъщаща и правилна. Има турски сериали, в които съвсем няма близост между ГГ, това вече ми идва в повече и не го разбирам (за пример давам Навсякъде ти, който гледах преди нашия сериал, просто не ми беше нормално хора на 25-30 години да ги е срам да се целунат, налЕ). Но при нас си има всичко и е в умерени дози, че СЕМ гледа People Eyes. В никакъв случай обаче не усещам, че сме цензурирани или нещо такова. Напротив. Точно такива очаквам да са отношенията между нашия робо и нашата фея - приказни, вълшебни, красиви, нежни, романтични... People Couplekiss

Ели, благодаря за този клип. Помня я тази сцена. Но бях забравила колко хубава двойка направиха Чаатай и Серенай като Яман и Мира. Нямат същото електричество като Еда и Серкан, просто вайбът им е друг, но също бяха много достоверни.
https://youtu.be/CMvH3TtEm3A

Намерих момента от "Приливи и отливи", ама си е в оригинал, а те си я припяват песничката.

От ребуса нищо не разбрах и няма да гадая, за да не ми развали хубавото настроение след фрага. Сакън! И да внимават, да не ми пуснат втори тъжен фраг, че... Не давам! Олмаз! Grin

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 10:35 от Бърборанка с розови очила

# 182
Цитат
Катя, сакън не и това. Да се карат , да се бият, да правят каквото искат, да си надделяват на инатите, накрая ги искам заедно. Все пак гледаме роматична комедия, а какво е тя- приказка за възрастни, а как завършват приказките- доброто побеждава.
Мери, "обречеността" ли не приемаш? Ок, мога да заместя думата и със "смирение". Blush Но това виждам аз. А и в предходния епизод видях една Еда - гневна, непримирима, бойна,  но Серкан поема ударите стоически и грижовно. Единствен Ефе си го отнася от време на време. Та, на този етап е така - докато не се разкрие истинската причина. Което не означава, че романтичната комедия ще стане драма. Simple Smile

# 183
След този пост за '' хризантемата '' Joy се замислих .Значи , макар да не са ни давали ризка , след завесите е имало кекс .Иначе едва ли Серкан ще използва ,че тя не помни и ще бъде с нея за първи път .
Боже , с какво се занимавам , голяма съм откачалка Stuck Out Tongue Winking Eye
Ааааа, едва ли е дала хризантемата, защото поне щяха да ни покажат сутринта, а не чак закуската. Също разговор между 4те, а Еда да разказва какъв е бил мил, нежен, стига сте си го представяли и прибирайте езиците сега, та така поне щяхме официално да разберем дадохме ли му момата или не сме, но нямаше нищо такова 😒

Ps: като говорите за СЕМ и сцени, та се сетих за Любов под наем и как се бяха награбили Дефне и нейния... Та бутаха ябълки, щуротии... Беше си бая, бая сцена и ако тогава СЕМ не са им сложили глоба, то защо и на нас да слагат ако има маааалко повече любовна игра 😂

# 184
Мила Бърборанке, "Приливи и отливи" ме накара да погледна с други очи на турските сериали. Много ми е скъп, но нашето си сериалче ми стана фаворит и чак спрях да гледам МГ(бях решила, че той е сериала на лятото), но след маратон от 1 до 5 серия на SCK, залепнах за нашите Еда и Серкан и това е! Heart

# 185
  • София
Привет!
Възхитително е, че Еда е гневна, непримирима, бойна...че фикс-идея й е да стои твърдо на краката си...да не приема помощ от баба си, от Серкан...но как успя да продължи в университета...като обяви на ректора, че работи с Ефе в един проект...

Любопитно ми е дали частичната й амнезия е истинска или приьом да достигне отново до Серкан и да разбере истината относно раздялата им...

# 186
Не знам дали СЕМ глобяват или направо свалят от ефир, сега например свалиха фрага на Вятърничав и го преработиха, защото имаше целувка по устата и Миран и хваща копчето на роклята, за да я разкопчае.

# 187
Това със свалянето от ефир е голяма тъпотия...трябва да внимават нашите, да не приключат и те преждевременно. Целувките мога да си ги представям, няма проблем, ама ако няма сериал....лошо Angry

# 188
От Туитър - с Гугъл преводач от арабски
"Сцената на леглото с EdSer определено изглежда като ретроспекция. Тя има еднакъв лак и пръстени, когато е прекарала нощта в къщата на Серкан в еп. 13". Явно той я откарва там и докато спи, той си спомня"

P.S. Турското СЕМ е много странно бой над жени и деца, насилие и кръв може, а целувки и нежност - не Sunglasses

# 189

Здравейте момичета Two Hearts
Случайно видях трейлър на сериала, който гледате и там с приятна изненада установих, че главната героиня пее песен от един прекрасен филм - "Малък септемврийски проблем", който филм няколко пъти са го давали и по български ТВ канали.

Песента е писана и направена специално за "Малък септемврийски проблем / Bi küçük Eylül Meselesi " - "Душата ми има криле/ Kanatlarım Var Ruhumda" и се изпълнява от Nil Karaibrahimgil. Самата песен  към филма  има вече над 55 милиона гледания в Ютуб.

Предлагам песента с превод. Във филма главните роли се изпълняват от Фарах Зейнеб Абдуллах и Енгин Акюрек.

Прекрасен филм - горещо го препоръчвам на тези, които не са го изгледали.

https://www.youtube.com/watch?v=0xU5AizgBZo&ab_channel=NelsimarGrey

# 190
Според мен нарочно не внасят яснота относно случилото се зад воалчетата, защото така всички са доволни - по-консервативните ще приемат, че вечерта Еда и Серкан са играли на табла, а пък ние, че са продължили подобаващо и са си заслужили богатата закуска на сутринта Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 11:32 от super_katia

# 191
  • София
Слагам следващия ми коментар в спойлер, че не съм сигурна колко е по темата. Simple Smile
Скрит текст:
След Огледален свят (Нарекох те Ферия) станах луд фен на Чаатай и следователно нямах търпение да гледам Приливи и отливи с него. Много различни са двата сериала, първият е изцяло драматичен, докато вторият е модерна драма, имаше и малко екшън, съвсем друг вид отношения и наистина е един от любимите ми турски сериали. Да не говорим колко добри актьори беше събрал на едно място. Страхотни образи ни показаха. След като го изгледах веднъж, съм го гледала още няколко пъти дотам, че научих диалозите наизуст. Сега съм на друга вълна и предпочитам по-леките сериали, тип ромком, като нашия. Но Приливи и отливи за мен си е класика и всеки почитател на турската сериална индустрия трябва да го гледа. И аз като теб загледах първо МГ, защото мислех, че ще е летният сериал на годината. Провокирана бях от хвалебствията, които прочетох за Джан Яман, и от мои приятелки, големи фенки на РП. Но явно Джан не е мой тип, защото не останах очарована от него, без да оспорвам актьорските му качества, просто не е моят човек. МГ ми допадна и го следях, но нямаше същият ефект върху мен като нашия сериал. Тази част от коментара ми я слагам в открит текст, защото вече си се отнася до нашия сериал и нашите хора. Simple Smile
Мила Бърборанке, "Приливи и отливи" ме накара да погледна с други очи на турските сериали. Много ми е скъп, но нашето си сериалче ми стана фаворит и чак спрях да гледам МГ(бях решила, че той е сериала на лятото), но след маратон от 1 до 5 серия на SCK, залепнах за нашите Еда и Серкан и това е! Heart

По някаква (незнайна вече) за мен причина бях решила, че Керем е надут и нещо в него ме отблъскваше. Гледала го бях само на снимки и толкова. Дори му се дразнех допълнително заради връзката му със Серенай, защото нея си я бях заплюла за Чаатай. Глупости на търкалета към днешна дата, ама... No Mouth И аз ще кажа следното: “Да живее Почукай на вратата ми”, че открих Керем и неговите харизма, чар, чувство за хумор, талант, интелигентност и още, и още. Връщам се към времето, когато го загледах. Сериала ни, имам предвид. Бях супер предубедена и го загледах от скука, от нямане на какво да правя. Нямах никакви кой знае какви очаквания. Дори си мислех “да бяха взели моя любимец Фуркан за тази роля”. Бия се през устата в момента. Sweat Smile Но мнението ми беше “надут главен актьор” и “бездарна главна актриса”. Какво ще излезе от това? По някаква причина бях приела Ханде за хубавица, без особен талант. Отново заради повърхностно мнение, базирано на чужди коментари, защото лични впечатления нямах. Въпреки че съм човек, който си гради лично мнение и не позволява да му насаждат чуждо, си признавам, че тук бях в огромна грешка и повлияна от какво съм прочела. Та... загледах първи епизод и на 15-тата минута вече бях залепнала за монитора, бях ВПЕЧАТЛЕНА, ОМАГЬОСАНА, ПЛЕНЕНА. В края на епизода вече бях сигурна, че ще гледам този сериал от/до, но въобще не очаквах да стигна дотук. Гледах първите няколко епизода, след което започнах да следя Ханде и Керем в социалните мрежи и да търся информация за тях. Така попаднах на темата и заради нея и вас (защото се начетох на прекрасните ви коментари) се регистрирах, за да мога да обсъждам с вас. Не мога да си го обясня, но това е то ефектът на Почукай на вратата ми върху мен и той се дължи на Еда и Серкан. Да живеят Ханде и Керем, бих добавила аз! Мнението ми за Ханде към днешна дата е, че е прекрасна млада дама. Изглежда много неподправена, по детски сладка, толкова непринудена, лъчезарна и позитивна. Харесва ми излъчването й! Освен това е страшна красавица. Виждам развитието й като актриса в нашия сериал. С всеки изминал епизод ми харесва все повече. Дори, гледайки последния трейлър, се вдъхнових да пиша за Ханде. Харесва ми палитрата от емоции, които ни показва - нежна, състрадателна, женствена, но запазила детето в себе си, досетлива, упорита, дяволита, заядлива, гневна, забавна, искрена, добросърдечна, влюбена, загрижена и мога да изреждам още и още... Може би ми липсва само едно - чисто драматичният образ, но има време. Дори да не я видим разбита и плачеща в този сериал, вярвам ще има други проекти и ще разгърне целия си потенциал. За Керем няма да пиша, защото вече какво ли не съм казала за него. Обожавам го!!! Слагам го пред Фуркан Андъч, пред Баръш Ардуч, пред Чаатай Улусой, защото първите двама са ми някак сладникави, и тримата са типични красавци, но не притежават комбинацията от качества на Керем, нито са имали същия ефект върху мен като него, освен това са ми еднообразни в играта си. Керем над всички, това е! В моето сърце и в моите мисли. Joy Animal See No Evil

# 192
От Туитър - с Гугъл преводач от арабски
"Сцената на леглото с EdSer определено изглежда като ретроспекция. Тя има еднакъв лак и пръстени, когато е прекарала нощта в къщата на Серкан в еп. 13". Явно той я откарва там и докато спи, той си спомня"

P.S. Турското СЕМ е много странно бой над жени и деца, насилие и кръв може, а целувки и нежност - не Sunglasses

Арабското разузнаване хубаво е забелязало пръстените на Еда, но при инцидента тя е с пръстена-цвете, специално се върнах да погледна. Този масивният от снимките в къщата може да го е забравила предния път Wink Не ми изглежда като ретроспекция сцената, защото при перденцата закусваха на терасата, а сега са вътре в къщата, облечени са и по различен начин. Освен това в отрязъка с разменянето на ласки са на жълтото канапенце и Еда си е със синия гащеризон. Мързи ме сега да правя снимки, за да докажа думите си.

# 193
Не ми се говори за турската лицемерна цензура ,че започвам да се ядосвам  Neutral Face
Аз бях фен на двойката Алихан ( Онур Туна)  - Зейнеб (Севда Ер.) , много хубаво там поднасяха няколкото сцени след кекс - и двамата голи завити в леглото , нямаше глоби ( или поне не сме разбирали ) И целувките бяха хубави не се захапваха по брадата .Въобще умерено ,нежно и естетично поднесено .Искам и тук така - да се насладим на сладурите  ни .

# 194

Любима сцена... Тук трепят рибата направо.... Той, по мъжки напорист, със закачлив поглед и убийствена усмивка, тя - усмихнато-срамежлива, но пленена от вниманието на един харизматичен мъж...

Общи условия

Активация на акаунт