Сигурно поне първата част на следващият епизод ще е забавна и роматична.
Аз забелязях, че Еда е с 3 цвята лак. Т.е. ако съдим по лака - действието е в 3 дни:
Син

Бордо

Годежният пръстен го няма.

Розовеещ

И също в дискотеката Серкан е сериозен и умислен. Чудя се дали е възможно, след песента и дискотечката да събере смелост и да и отговори на въпросите.

Ризата, струва ми се, изглежда същата, като тази в сцента когато го моли да сподели за важните моменти....?

Надявам се след този инцидент, Серкан да си вземе поука. Да се сети, че животът е кратък и че трябва да бъде честен с Еда, че тя заслужава да знае за Алптекин и връзката на холдинга с инцидента.
Дано бъде честен и отговори на въпросите. След това предполагам, че ще има драма и сътресение пак.
Може би, като пуснат врорият флаг ще видим накъде ще трягнат работите.
Или връзката им ще се засдрави, или ще скъсат пак, за да се сдобрят след-епизод две, принудени да работят заедно.
А може и изобщо нищо да не каже, да премълчи, понеже не му се преживява раздялата наново. И да оставят разкриването на истината за по-натътък или някой друг да й каже примерно Ферит - да спомене инцидента и тя да навърже нещата....
Добро утро 

, човек да не може да Ви смогне

И аз съм на същото мнение, Мери. 

и си искам една чооок добре изпипана сцена и от към режисура и монтаж и диалози, за игра не се съмнявам, че ще я докарат. Искам да видя, нежна целувка (не снимана от звездата "Еда" и без разни водовъртежи или пък да ни кажат само елведа фенове снимайки от звездата Еда
) прерастваща в страст и възбуда, жадуващия поглед на Серкан задавайки въпроса "готова ли си да бъдеш моя" и един топъл сърнешки отдаващ се отговор в поглед "готова съм" ! Следва разкопчаване на серкановата риза, падаща на пода..... след което ...... и на там да не продължавам,.......(тук има момичета, дет много по-добре от мен ще опишат сцеата) идва момента с леглото, галейки се и гледайки се с наслада....