Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 544
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Флагът е супер. И аз го гледам, и гледам. Направо немога да му се нагледам.
Сигурно поне първата част на следващият епизод ще е забавна и роматична.
Аз забелязях, че Еда е с 3 цвята лак. Т.е. ако съдим по лака - действието е в 3 дни:
Син

Бордо

Годежният пръстен го няма.

Розовеещ

И също в дискотеката Серкан е сериозен и умислен. Чудя се дали е възможно, след песента и дискотечката да събере смелост и да и отговори на въпросите.

Ризата, струва ми се, изглежда същата, като тази в сцента когато го моли да сподели за важните моменти....?

Надявам се след този инцидент, Серкан да си вземе поука. Да се сети, че животът е кратък и че трябва да бъде честен с Еда, че тя заслужава да знае за Алптекин и връзката на холдинга с инцидента.

Дано бъде честен и отговори на въпросите. След това предполагам, че ще има драма и сътресение пак.
Може би, като пуснат врорият флаг ще видим накъде ще трягнат работите.
Или връзката им ще се засдрави, или ще скъсат пак, за да се сдобрят след-епизод две, принудени да работят заедно.

А може и изобщо нищо да не каже, да премълчи, понеже не му се преживява раздялата наново. И да оставят разкриването на истината за по-натътък или някой друг да й каже примерно Ферит - да спомене инцидента и тя да навърже нещата....

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 06:52 от kukli4ka456

# 166
За мен в очите на Серкан се чете паника. Той ще усети накъде отиват нещата и че наближава момента, в който ще трябва да се изправи пред Еда и да й признае за инцидента, от къде знае и защо го е скрил. Дори бих казала, че е уплашен.. как ще реагира тя, болката, която ще й причини е огромна.. какво ще стане с тях? Въпроси, чиито отговори той не знае и това го плаши. Та той си има ангел, който може да го напусне. Лъч светлина в мрачния му живот, който може да изгасне.

Ай дано поне г-н Алптекин да направи един хаир на сина си... Хаир, в смисъл ДОБРО... Да не оставя сина си да  вади кестените от огъня сам , а първи да се изправи лице в лице с миналото си и да признае на когото трябва, че неговото бездействие е причина за раздялата на Серкан и Еда... Бездействие сега,  нехайност  в миналото...... Не мога да разбера как тази двойна вина не му тежи и как все още не е намерил сили, като достатъчно зрял и опитен човек, да признае стореното... Още повече, че става въпрос за щастието на сина му... Каква бащинска обич, а...?!

# 167
Леле,денят ми започна УаУ!!!
Закъснявам за работа,но съм се лепнала на компютъра да ви чета и да изгледам фрага за 10-ти път!
По късно ще се върна да ви дочета,ако успея естествено, все пак сте със скороста на светлината Satisfied

# 168
Flowers Hibiscus Добро утро Flowers Hibiscus

Фрагът с бг. суб Simple Smile

https://ok.ru/video/2092875385463

Ново:

Желая ви един страхотен ден! Simple Smile

# 169
Не знам за вас, момичета, но аз не можах да мигна тази нощ. Защо ли?
Познайте коя песен ще слушам цял ден?
На мен ми мирише на разкриване на тайна....дано Серкан да събере смелост и достатъчно романтични моменти да го топлят.
Моят сценатий е следния:
Серкан събира смелост и казва истината. Еда е съкрушена и решава да се отдалечи въпреки, че той няма никаква вина. И двамата се отдават на работа. В един хубав момент Еда научава, че Ефе е човек на бабането и се ядосва, може би си мисли, че и халата е замесена и хоп наш Серкан я утешава и предлага да избягат заедо, но този път наистина.
Както някой беше писал по-рано малко е банално всички ромкоми, и не само, да свършват със сватба. Не може ли да се оженят по средата, да имат деца дори, и да гледаме как се справят със семейния живот? Е, това на дали ще се случи в нашия сериал. На тази луда, непокорна и сводолюбива Еда и е рано мйа да става майка, но все пак би било интересно. Но пък някой каза, че тя вече е бременна в ТТ Joy

Хубав ден прекрасни дружки!

# 170
Ето го новият ребус за епизода в сряда:

# 171
Добро утро! В края на 15 епизод ,когато Серкан дойде последен на мотивационното събитие метна на Еда такъв поглед, изпълнен със страст  и любов, че и за слепия стана ясно, че тези дълго няма да изтраят да са далече един от друг.Мисля, че Еда изпусна парата и сега трябва да пусне разума си в действие т.е да разбере защо той се държи по този начин. Не случайно я сравних с джинка- скача, ерчи се, вика, блъска  , той стои като скала и откъде сили събра  да издържи на всичко това?! Според мен твърде много ,силно и осъзнато я обича...
     Наслада за окото беше Серкан бей в целия епизод и като визия , и като поведение- хубост ненагледна!!!
   Фрагмана няма да коментирам, но ще кажа така: ако е спомен- да им повтори , потрети и т.н в реалността, ако е реалност- пак да им се повтори, потрети  и т. н. , ако някой си мечтае- да му стане реалност. Амин!
   Слънчев и успешен ден!:rose:

# 172
Дзак. Да се запиша за темата.
Не ми се четат над 20 страници , твърде много пишете Grinning , човек да не може да Ви смогне Grinning
Така , че не знам дали сте коментирали за трейлъра , какво мислите за него ?
Надявам се , че ще е нормален и дълъг епизод. Малко сладникаво и изтъркано ми идва изведнъж безпаметно влюбени , а до вчера разделени. Странно ми е. Ей така веднага. Но може би , после раздялата ще е още по -жестока , както и интригата. Знам ли.
Още не съм гледала 15 епизод , изчаквам търпеливо съботата за бг превод.

И как разгадавате ребуса,че аз нищо не разбирам от емотикони,  не ми говорят нищо?

И още нещо , много се радвам , че рейтинга се е покачил! Надявам се и още да се покачва.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 08:55 от Butterfly:3

# 173
  • Кърджали
Този ребус ще ми июубие настроението от хубавия фрагман, честно.
Ще празнуват нечий рожден ден, зстова са на караокето май. Края не ми харесва, края. Това ядосано човече не ми харесва изобшо. Тия двамата или ще се скарат (не че не го умеят) или Еда ще разбере нещо (аз продължавам да си мисля че толкова рано няма да разкрият тайната , ама друга страна да научава Еда вече и да се махне това притеснение и от нашите глави

Как го разбирам аз:
Уплаха и страх - от Серкан за здравето на Еда в трапа. Тъга, че е пострадала, че не я е предпазил, и докато се я измъква от там. Ще ѝ каже нещо мило (може би онези думи от фрага - бих дал всичко за да остана в този миг завинаги.) Прибира си я вкъщи, там Еда си връща паметта и не може да повярва кви ги е вършил Серкан. Така разбира, че има някаква друга причина за раздялата им, щото нали човек дето ти казва че мй пречиш на кариерата не прави после така. Излизат да празнуват нещо, нечий рожден ден. Ще си попеят (дали Серкан ще ѝ върне музикалния поздрав) тоз агент и тия очи не ги разбирам, мобе би са символ на това, че Еда ще го разпитва, ровичка за да стихне до истината. Молива и гнева - Серкан няма да е такъв идиот та да пази онези изрезки от вестниците и документите при него, нали...(беше ги поискаш от баща си, но дали го е върнал. Да ме вземе сега Еда да ги намери) .

Мери, и аз се чудех от къде Серкан намери тази сила да изслуша обвиненията и гнева ѝ мълчаливо и примирено. Вярно, че знаеше, че си го е заслужил с действията си и не може да ѝ каже нещо, но беше много докосваща сцена.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 09:08 от Aлекcандрa

# 174
Ето го новият ребус за епизода в сряда:

Лол, доста събития, много емотиконки.
Според мен:
Първите 4 са сцената, когато Серкан намира Еда - в миналия епизод - изглежда ще разберем за какво е сърцето.
Следващите 4 може би са в къщата на Серкан, Еда ще се чуди какво става и ще се опитва да си спомни.
Може би Джерен, Пъръл или пък Ефе ще има рожден ден, нямам представа за кого е тортата? 
След това не знам за какво са кланящото се момиче и това русото момиче.
Вечерта ще има парти и Еда ще пее на микрофон.
Вероятно ще се опитва да разгадае поведението на Серкан и затова е мислещото човече последвано от жена-детектив.
Танцуващото момиче и момче може да са Енгин и Пъръл - те нали си падат по хавайските танци. Въпреки, че тайно се надявам да са Еда и Серкан.
После има мъж-детектив, последван от молива, ядосаното човече, жената, която не чува и ужасеното човече - не знам кой какво ще разкрие... може и да е истината за Алптекин, може и да е за съдружието между Ефе и бабата.... а може би Серкан ще скъса пак с Еда.

Но явно ще има драматичен финал. Пак ще ни хвърлят в оркестъра.

# 175
Ново от сета снощи:

И нашите сладури : Heart

# 176
https://youtu.be/CMvH3TtEm3A

Намерих момента от "Приливи и отливи", ама си е в оригинал, а те си я припяват песничката.

# 177
Здравейте момичета Simple Smile
Аз ви изчетох и ... нямам какво съществено да кажа. Всичко сте казали Blush
Само с едно нещо не съм съгласна и то от трея. Не виждам аз паника в очите на Серкан. Виждам болка, тъга и ... някаква обреченост, нещо от сорта: "Обичам те повече от всичко, но ... не можем да бъдем заедно..."
Цитат
Според мен твърде много ,силно и осъзнато я обича...
Hands Plus1 И аз съм на същото мнение, Мери. Simple Smile
Приятен ден на всички Flowers Hibiscus

# 178
наистина много романтичен (за пореден път) момент между тях, но и страстен - за сцената в леглото говоря, където той е по потник. Този път май няма да имаме съмнение какво се е случило... Heart Eyes
Хмммм, аз ще имам съмнения.  Blush
За да нямам съмнения,  ще трябва да видя Еда по потник, а Керем гол.  Blush  Blush  Blush
Няма как да е иначе...толко голи мъже (и под душа и в басейна и над душа и сутрин сънливи още) гледаме в тия СЕМ турски сериали, че ако не ми дадат Серкан гол (имайте предвид без потник) ще се ядосам!  Angry
Тук ще проява доза капризност Smile и си искам една чооок добре изпипана сцена и от към режисура и монтаж и диалози, за игра не се съмнявам, че ще я докарат. Искам да видя, нежна целувка (не снимана от звездата "Еда" и без разни водовъртежи или пък да ни кажат само елведа фенове снимайки от звездата Еда Sweat Smile) прерастваща в страст и възбуда, жадуващия поглед на Серкан задавайки въпроса "готова ли си да бъдеш моя" и един топъл сърнешки отдаващ се отговор в поглед "готова съм" ! Следва разкопчаване на серкановата риза, падаща на пода..... след което ...... и на там да не продължавам,.......(тук има момичета, дет много по-добре от мен ще опишат сцеата) идва момента с леглото, галейки се и гледайки се с наслада.... Kissing Face
И Керем и Ханде го могат и няма да простя на екипа, ако не ни го покажат и тук СЕМ няма нищо общо въпреки, че и да има бих дала повече от 1 лв за покриване на глобата.  Не ща пердета да ми се веят, пердета и в къщи си имам и ако кажа на моя, цяла нощ ще ми ги вее!!! Искам огън и страст!!!! Nature Fire  Nature Fire  Nature Fire  Nature Fire
Моето скорпионско въображение се гради на поне малка доза реалност!!!! Smile

Ама ако се е случило това, което си мислим, че се е случило и тя вземе, че си спомни как я е наранил, дали няма да я е яд, че си е дала хризантемката по този начин 🤔😂

Exactly! Мисля, си че Серкан не би си го позволил да стигне до там, ако има клатушкане в отношенията им . Nerd
Revolving Hearts Revolving Hearts Revolving Hearts

Тъй като напоследък доста често се споменава Аси Simple Smile та да кажа, че много често ЕдСер ги оприличавам точно на Аси и Демир. Такава химия като ЕдСер и така не бях хлътвала по сериал от времето на Аси!

И тъй като съм се разписала здраво...не типично за мен, Smile да си кажа, че после може и да не ми се отдаде възможност.  Химията между Ханде и Керем е безспорна.....хвъркат пеперуди, прилепи и какво ли още не, всички я усещаме, пък и те я усещат ...... АМА...(както каза Серкан "усещам едно АМА" ) според мен е само професионална игра! Наистина професионални артисти! Усещането ми е, че нито Ханде е типа на Керем, нито Керем на Ханде. Не ме убивайте, просто имам едно вътрешно усещане, че е само едно приятелство и съчетание на работа с fun! С Ханде се "срещам" за първи път, С Керем за 3-ти Simple Smile Гледала съм го в слънцето и в града. Загледах го в предпоследния му сериал с Ибрахим, но нещо сюжета не ме грабна и го изоставих. Керем го "познавам" задочно още като се прибра в Турция, тогава една съфорумка Лили, спомням си думите й като, че ли беше вчера "това момче го очаква голямо бъдеще". Радвам се, че думите и се сбъдват, наистина е станал страхотен, интелигентен, успешен млад мъж!
От всичко казано, най-се радвам, че живеейки в Тексас не е усвоил тексаския акцент, че тогава щяхме на всеки негов английски израз ние да казваме FUCK Sweat Smile

Хайде, отивам да си гледам епизода с англ. суб.

Вярвам на Неслихан, че 16 еп ще е страхотен и искенно се надявам след 2рия фраг да не се чувстваме като на "Канят ме мамооо, на тежка сватба...."  Sweat Smile
След този пост за '' хризантемата '' Joy се замислих .Значи , макар да не са ни давали ризка , след завесите е имало кекс .Иначе едва ли Серкан ще използва ,че тя не помни и ще бъде с нея за първи път .
Боже , с какво се занимавам , голяма съм откачалка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
Само с едно нещо не съм съгласна и то от трея. Не виждам аз паника в очите на Серкан. Виждам болка, тъга и ... някаква обреченост, нещо от сорта: "Обичам те повече от всичко, но ... не можем да бъдем заедно..."

Катя, сакън не и това. Да се карат , да се бият, да правят каквото искат, да си надделяват на инатите, накрая ги искам заедно. Все пак гледаме роматична комедия, а какво е тя- приказка за възрастни, а как завършват приказките- доброто побеждава.

Между другото в последния епизод ме подразни самонадеяността на Еда- можела без леля си, можела без баба си, можела без Серкан, щяла сама си оправя живота. Момеее , по- кротко! Леля ти те е отгледала и направила това, което си, А нашия Убавец ти е въздуха,който дишаш. Ерчиш се ,щото работиш във фирмата му, с най- добрия ландшафтен дизайнер, който е тук заради Серкан бей, а не заради теб, щото виждаш бея всеки момент, и ти дава акъл какво да правиш на презентацията .Ако не е край теб, зор ще видиш!!!:rage:

Общи условия

Активация на акаунт