Хем ми се искат по-горещи сцени, хем ми харесва начинът, по който ни показват всичко досега и нямам нужда от повече. Не държа на диалог “готова ли си бъдеш моя” - “готова съм”. Нито на гол до кръста Серкан. Достатъчно ще ми е да видя една хубава целувка и да се събудят заедно в едно легло, прегърнати. След това тя е с неговата риза и закусват заедно. Преди всичко съм романтичка и имам развинтена фантазия, а сцените между тях са толкова романтични и наелектризиращи, че не ми трябват голотии и кой знае какъв диалог, за да си представя остатъка от вечерта. Освен това според мен между тях цари една нежност и именно тези сцени подсилват усещането за истинска любов между тях и правят всичко толкова красиво. Това ми харесва в турските сериали. Показвайки интимността между двама души по този начин й придават по-голяма важност и някак си любовта е на съвсем други ниво. Не е първична, а е красива, споделена, всепоглъщаща и правилна. Има турски сериали, в които съвсем няма близост между ГГ, това вече ми идва в повече и не го разбирам (за пример давам Навсякъде ти, който гледах преди нашия сериал, просто не ми беше нормално хора на 25-30 години да ги е срам да се целунат, налЕ). Но при нас си има всичко и е в умерени дози, че СЕМ гледа
. В никакъв случай обаче не усещам, че сме цензурирани или нещо такова. Напротив. Точно такива очаквам да са отношенията между нашия робо и нашата фея - приказни, вълшебни, красиви, нежни, романтични... 
Но това виждам аз. А и в предходния епизод видях една Еда - гневна, непримирима, бойна, но Серкан поема ударите стоически и грижовно. Единствен Ефе си го отнася от време на време. Та, на този етап е така - докато не се разкрие истинската причина. Което не означава, че романтичната комедия ще стане драма.
се замислих .Значи , макар да не са ни давали ризка , след завесите е имало кекс .Иначе едва ли Серкан ще използва ,че тя не помни и ще бъде с нея за първи път .

И аз ще кажа следното: “Да живее Почукай на вратата ми”, че открих Керем и неговите харизма, чар, чувство за хумор, талант, интелигентност и още, и още. Връщам се към времето, когато го загледах. Сериала ни, имам предвид. Бях супер предубедена и го загледах от скука, от нямане на какво да правя. Нямах никакви кой знае какви очаквания. Дори си мислех “да бяха взели моя любимец Фуркан за тази роля”. Бия се през устата в момента.
Но мнението ми беше “надут главен актьор” и “бездарна главна актриса”. Какво ще излезе от това? По някаква причина бях приела Ханде за хубавица, без особен талант. Отново заради повърхностно мнение, базирано на чужди коментари, защото лични впечатления нямах. Въпреки че съм човек, който си гради лично мнение и не позволява да му насаждат чуждо, си признавам, че тук бях в огромна грешка и повлияна от какво съм прочела. Та... загледах първи епизод и на 15-тата минута вече бях залепнала за монитора, бях ВПЕЧАТЛЕНА, ОМАГЬОСАНА, ПЛЕНЕНА. В края на епизода вече бях сигурна, че ще гледам този сериал от/до, но въобще не очаквах да стигна дотук. Гледах първите няколко епизода, след което започнах да следя Ханде и Керем в социалните мрежи и да търся информация за тях. Така попаднах на темата и заради нея и вас (защото се начетох на прекрасните ви коментари) се регистрирах, за да мога да обсъждам с вас. Не мога да си го обясня, но това е то ефектът на Почукай на вратата ми върху мен и той се дължи на Еда и Серкан. Да живеят Ханде и Керем, бих добавила аз! Мнението ми за Ханде към днешна дата е, че е прекрасна млада дама. Изглежда много неподправена, по детски сладка, толкова непринудена, лъчезарна и позитивна. Харесва ми излъчването й! Освен това е страшна красавица. Виждам развитието й като актриса в нашия сериал. С всеки изминал епизод ми харесва все повече. Дори, гледайки последния трейлър, се вдъхнових да пиша за Ханде. Харесва ми палитрата от емоции, които ни показва - нежна, състрадателна, женствена, но запазила детето в себе си, досетлива, упорита, дяволита, заядлива, гневна, забавна, искрена, добросърдечна, влюбена, загрижена и мога да изреждам още и още... Може би ми липсва само едно - чисто драматичният образ, но има време. Дори да не я видим разбита и плачеща в този сериал, вярвам ще има други проекти и ще разгърне целия си потенциал. За Керем няма да пиша, защото вече какво ли не съм казала за него. Обожавам го!!! Слагам го пред Фуркан Андъч, пред Баръш Ардуч, пред Чаатай Улусой, защото първите двама са ми някак сладникави, и тримата са типични красавци, но не притежават комбинацията от качества на Керем, нито са имали същия ефект върху мен като него, освен това са ми еднообразни в играта си. Керем над всички, това е! В моето сърце и в моите мисли.

Не ми изглежда като ретроспекция сцената, защото при перденцата закусваха на терасата, а сега са вътре в къщата, облечени са и по различен начин. Освен това в отрязъка с разменянето на ласки са на жълтото канапенце и Еда си е със синия гащеризон. Мързи ме сега да правя снимки, за да докажа думите си. 

Препоръчани теми