Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 577
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Stuck Out Tongue Winking EyeЗдравейте!
Спорта е здраве и оформя едни хубави мускулни групи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 241
  • София
Определено трябва да измислят и добавят опция за емоджи реакции във форума. Joy
Как да коментирам сега това?? Ще се изразя посредством емотикони, за да не ми ограничат профила: Scream Rolling Eyes Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Closed Eyes Smirk Hands Ok Hand Nature Boom Smiling Imp Animal Speak No Evil
Stuck Out Tongue Winking EyeЗдравейте!
Спорта е здраве и оформя едни хубави мускулни групи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
Heart Eyes Здравейте, мечтателки! След такъв фраг всички летим в облаците! И аз съм политнала с голям червен балон Balloon Но като гледам историята на Айше с емотиконите, епизодът може да ме приземи. Нищо! Въпроса е да летиш!

Да, сега и аз погледнах пак емотиконките. Ще ни приземят. Май са ни дали най-хубава и романтична част от епизода в промото.

Heart Microphone

А шокиращите моменти - ще си ги гледаме в епизода и ще коментираме

Последователноста - жена-детектив, танцуваща жена , танцуващ мъж и мъж детектив е супер странна. Миналият път като имахме детектив - май ставаше дума за Сейфе. Сега ще имаме още един.

Може би Айдан пак ще прати Сейфе да проучва Еда, а Еда ще прати Фифи да проучва Серкан.

Защо го има това човече накрая Scream ще ни подсладят живота и после ще ни залеят със студена вода, за да тръпнем в очакване на следващата сряда.

# 243
Бърборанке, реакцията на Керем

Имам си, показвам си, вие защо гледате там?

# 244
  • София
Какво да ти кажа - права си! Който си го има, има си го. (Като Валери Божинов прозвучах, ама карай да върви.Joy)
Поздрав, момичета > https://www.instagram.com/p/CGsTeyMlQmP/?igshid=1t82b75gb3iwn
Бърборанке, реакцията на Керем

Имам си, показвам си, вие защо гледате там?

# 245
Ооох, като ви чета и си мисля, че зимата може да я изкарате без уреди за отопление 😂😂😂 Керем/Серкан достатъчно ви загрявя кръвта за седмица само с една серия, а си представям ако ги излъчваха по-често 😂 България щеше да е редовно в червено с над 30 градуса през зимата 😂😂😂

# 246
Скрит текст:
Дааа, Алекс, не само Еда знае как да получи каквото иска. И Серкан вече много добре я познава. В някои моменти ми се струва, че я познава по-добре от нея самата, и знае как да я провокира. И в никакъв случай не мога да допусна, че Серкан би се възползвал от Еда, защото е с амнезия. Той толкова я обича, че по скоро ритуално ще си изтръгне и изяде сърцето, отколкото да направи нещо подобно.

Blue, напълно споделям твоето мнение Yellow Heart
Гости, аз също се нареждам за рецептата на твоето изкушение Blush
mi_si, много се смея на представата как Сириус вие, а Серкан свири на китара Joy

Момичета Hug

# 247
  • In the light side of the Moon!
Привет пристрастени Revolving Hearts

Сетих се, че може би в бара или дискотеката ще празнуват на Пърл рождения ден, нали всъщност Башак имаше рожден ден преди дни, са комбинирали нещата  Relieved

Да ви кажа малко се подразних на Еда как рипна на леля си, когато намери съобщението в телефона й. Някой също беше коментирал сцената. Доста импулсивно реагира срещу жената, която я е отгледала, готова да я обиди и нарани. Да след това се извини, но чак като разбра истината от Фифи и Джерен.

Другото, което ми направи впечатление Еда каза, че цветарския магазин е на майка й (доколкото мога да разчитам на англ превод), което ми е не логично. Освен да са имали предвид, че е напревен в чест на майка й.  (сега тук си представете, че съм сложила емоджито дет се почесва по главата)

Само да уточня, че историята с емотиконите е на MF YAPIM. Айшето ги пуска ден преди или в същия ден на епизода и нейните са като, че ли по-точни.

Ново с Керем на сета Nature Fire
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1319708856361115649

# 248
Привет, не мога да ви изчета така сте се развихрили.
Страхотен фраг дъха ми спря, но момчето ни е замислено и тъжно.
За емотиконите им, ама така не може пускат ти фраг да летиш в облаците и да си мечтаеш, а после главоблъсканица.
 С такова нетърпение чакам бг суб, не можах да гледам с вас в сряда напоследък ме е подгонила службата все пак идва края на годината и се започва екшън.
Flowers Hibiscus

# 249
  • София
Другото, което ми направи впечатление Еда каза, че цветарския магазин е на майка й (доколкото мога да разчитам на англ превод), което ми е не логично. Освен да са имали предвид, че е напревен в чест на майка й.  (сега тук си представете, че съм сложила емоджито дет се почесва по главата)

MegiTeo, това, че цветарския магазин е на майката на Еда и мен ме изненада, но се замислих каква информация имаме по този въпрос и мисля, че е логично и възможно. Това, което са ни показали до сега е от еп. 10 във вилата, кагота Еда разказваше на Серкан за инцидента с родителите си. От този нейн разказ става ясно, че всички те: Еда, родителите й и леля й, са живели заедно в къщата, в която и до момента живеят Еда и Айфер. В разказа й имаше подробности като шкафа на първия етаж, където тя се е скрила; рисунките, които им подготвила за празника, т.е. никъде не беше намекнато, тя да е била на гости на леля си по време на нещастното събитие. Вероятно майката на Еда, както и леля й са се занимавали с цветята  и магазина, но той е бил собственост на майка й (поне аз така си обяснявам нещата от информацията, която имаме до момента).

Хубава вечер, на всички момичета влюбени в нашия сериал!

# 250
И аз чакам бг субтитрите, но превъртам сцените, когато Ефе и Еда пристигнаха в офиса. И срещата за проекта след това.
Точно преди срещата, Ефе каза на Серкан да не лишава Еда от работата й, и да я остави тя да вземе решението дали иска да работи или не.*
Еда не иска да работи със Серкан, но явно Серкан иска да работи с нея или се тревожи за изпълнението на проект спечелен от Ефе.
По време на срещата, Серкан изяви желание да направи нов идеен проект за клиентите, които Ефе е довел.
Проектът е един от проектите на холдинга, за които Ефе каза, че ще иска помощ от екипа на АртЛайф.

Когато Серкан каза, че има нови идеи и иска да направи нов проект - това ми прозвуча като думите на Ефе за екохотела, когато Ефе каза, че проектът може да стане по-добър - и даде заявка , че иска работи със Серкан.

По същия начин ми се стори, че Серкан подходи с новия проект и мисля, че Ефе схвана играта му и се включи веднага, така че никой нищо не заподозря, само Енгин се усети, но вече накрая по време на презентацията на Серкан.

* след презентациите - клиентите попитаха Еда и Ефе дали са съгласни да съчетаят двата проекта - и Еда беше оставена да реши дали да работи със Серкан или не - и тя само се усмихна, на Ефе, радваше се, че са харесали проекта й и беше готова да сътрудничи с екипа на Серкан.

# 251
  • Кърджали
Мда, Серкан на инат каза че има предложения за промени в проекта на Ефе. Един вид - да видиш приятно ли е... Ефе го усети като вид състезание с него, мерене на инати, шанс за доказване, както и да го наречем. Накрая на самата презентация Серкан направи тсксьче хем Еда да не загуби и да получи своя голям шанс, хем той самия да не загуби от Ефе. Енгин пръв загря, че този ход с пренебрегването на детайлите по ландшафтната част на проекта му е съвсем целенасочено и добре обмислено. Ефе в крайна сметка и той се усети май как фино беше изигран, но какво да направи вече.

# 252
  • In the light side of the Moon!

MegiTeo, това, че цветарския магазин е на майката на Еда и мен ме изненада, но се замислих каква информация имаме по този въпрос и мисля, че е логично и възможно. Това, което са ни показали до сега е от еп. 10 във вилата, кагота Еда разказваше на Серкан за инцидента с родителите си. От този нейн разказ става ясно, че всички те: Еда, родителите й и леля й, са живели заедно в къщата, в която и до момента живеят Еда и Айфер. В разказа й имаше подробности като шкафа на първия етаж, където тя се е скрила; рисунките, които им подготвила за празника, т.е. никъде не беше намекнато, тя да е била на гости на леля си по време на нещастното събитие. Вероятно майката на Еда, както и леля й са се занимавали с цветята  и магазина, но той е бил собственост на майка й (поне аз така си обяснявам нещата от информацията, която имаме до момента).

Хубава вечер, на всички момичета влюбени в нашия сериал!

хмммм.....
ок, ама нали са живяли в Мардин, след инцидента с родителите лелята взима Еда избягват и си сменят фамилията? Което ме навежда на мисълта, че тази къща е закупена след това и няма нищо общо с родителите на Еда. Revolving Hearts

Алекс, Кукличке Да, Серкан много добре навърза и завъртя нещата в полза на двамата с Еда и финно загърби Ефе.......
Умно ни е момчето, досетливо. Отдава му се, имайки предвид и как изигра и причини фалита и на Каан Simple Smile

# 253
МегиТео, аз не мисля, че са живели в Мардин. Еда каза, че баща и се е отказал от семейството и богатството си, за да се ожени за майката на Еда. Едва ли е завел любимата си, която майка му не приема, точно под носа им в Мардин. Еда каза, че след инцидента бабата е искала да вземе Еда в Мардин, но лелята е отказала да я даде, и за да се покрият е сменила фамилията им.

# 254
МегиТео, в един от първите епизоди същo се споменаваше, че магазина за цветя е на майката на Еда и след смъртта и лелята го поема. А никой не е казал, че са живели в Мардин, просто рода на бащата и лелята е от там.

Общи условия

Активация на акаунт