Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 578
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте дружки:yellow_heart:
Спортът е здраве Blush

# 226
Разговорът между Серкан и Ферит беше много интересен - Ферит каза на Серкан, че Селин е продала акциите си на Ефе заради Серкан, а не заради него и че се надява Серкан да поеме отговорност за това? за каква отговорност говореше,? Серкан да си признае, че е виновен .. и да признае пред кого, или пък да се компенсира пред Селин ли?
Всъщност може би Серкан иска да оправи до някаква степен нещата, явно го е грижа за Селин - щом предлага на Ферит да си продаде акциите на Селин.
За разлика от Ефе, Серкан не поиска да ги купи.

# 227
  • Плевен / София
Разговорът между Серкан и Ферит беше много интересен - Ферит каза на Серкан, че Селин е продала акциите си на Ефе заради Серкан, а не заради него и че се надява Серкан да поеме отговорност за това? за каква отговорност говореше,? Серкан да си признае, че е виновен .. и да признае пред кого, или пък да се компенсира пред Селин ли?
Всъщност може би Серкан иска да оправи до някаква степен нещата, явно го е грижа за Селин - щом предлага на Ферит да си продаде акциите на Селин.
За разлика от Ефе, Серкан не поиска да ги купи.
Акциите на Ферит, не му ли ги даде бащата на Серкан....защо да са на Селин?

# 228
  • София
Нашите обаче са много тихи. И лайфове не е имало скоро. Явно наистина изостават с графика покрай Ковид случая в екипа. Стискам им палци и им желая здраве и много успех. Другата седмица да ни представят един страхотен епизод, който да вдигне още рейтинга. И дано ни изненадат с лайф преди началото на епизода, че ми е домъчняло за любимото f@ck на Керем и за на Ханде прекрасната усмивка! Blush 

Нямам търпение да си изгледам епизода с превод, защото винаги забелязвам нови неща, на които не съм обърнала внимание в сряда. Ама знаете как е тогава - емоцията е голяма, хем гледаме, хем пишем и четем тук. Като си изгледам епизода, пак ще му хвърля един дълбок размисъл (знам се аз) и ще си излея мислите тук. Hug

И нещо забавно от рускините:

# 229
  • Кърджали
Нали Селин продаде своите акции на Ефе. Тези на Ферит са други - ог башата на Серкан. Серкан го попита дали Ефе е предложил да купи и неговите  акции и получи положителен отговор. Тогава Серкан му каза, че ако някой ден Ферит реши да продаде акциите си, то  да го направи продавайки ги на Селин, за компенсация за това, което ѝ причини. Ферит му отвърна че Селин е продала акциите си заради Серкан а не зради него (Ферит) и се надява че някой ден Серкан ще упсее да поеме отговорност за това. Аз го разбрах че просто се надява един ден Серкан да разбере че всипконтова се е случило заради неговите действия и противоречиви сигнали спрямо Селин и да спре да обвинява другите, защото сам си е виновен.
Между другото, в същия разговор Серкан призна на Ферит че играта с фалшивия годеж и желнието му да ги раздели не е било защото искал да си върне Селин,а е искал д се разделят, защото не вярвал на Ферит - съмнявал се е в намеренията му и си е мислил, че може да навреди на холдинга.

Ох цсл ден се връщам към няколко серии от последната серия. Това "Efe gitti ama Serkan burada" ми лепва такава усмивка на лицето, все едно някой ми е подарил любимия ми шоколад

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 18:37 от Aлекcандрa

# 230
Гости, да, Алптекин даде 5% от своите акции на Ферит, но Кукличка говори за 45те% от акциите на Селин, които тя продаде на Ефе.
Кукличка, според мен Ферит искаше да каже с това за отговорността - Серкан да осъзнае, че той е причината Селин да си продаде акциите, да спре да търси вина и причина в други хора (Ферит).
Алекс, писали сме едновременно Simple Smile

# 231
Heart Eyes Здравейте, мечтателки! След такъв фраг всички летим в облаците! И аз съм политнала с голям червен балон Balloon Но като гледам историята на Айше с емотиконите, епизодът може да ме приземи. Нищо! Въпроса е да летиш!

Stuck Out Tongue Winking Eye Знаем, че може да ни подвеждат, но тези приказни моменти няма как да не ни развинтят фантазията!

Heart Exl Да не съм чула от някого, че Серкан може да се възползва от състоянието на Еда!
Серкан е с пълното съзнание, че не са заедно заради него. Той винаги е бил разумния, нека веднъж да бъде като Еда - импулсивен, без задръжки! Срещу него стои най прекрасната жена на света. Тя го прегръща, целува и гледа с най влюбения поглед.
Дори дяволът не би устоял. Тя е тук и сега! А той от дни копнее за нея като за дрога! От колко време не може да я докосне, да я обича?! Зад роботския костюм бие сърце на влюбен до полуда мъж.  А и нали Алекс каза, че роботите вече не са това, което бяха! (Алекс, убиваш ме с тази фраза! ). В единствения индийски филм, който съм гледала преди много години, имаше реплика:
" Боже, защо с едната ръка ми подаваш щастието, а с другата ръка го отнемаш?" Серкан едва вкуси от любовта, дори не можа да осъзнае, че това е най великото усещане. Съдбата му отне всичко само за минута!
Heartpulse Серкан има нужда от тази интимна вечер, от тази хапка любов. Само за малко да изключи света около него, за миг да забрави за лошия жребий.
Heart Eyes Нека всички да затворят очи! Любовта се случва! Понякога съвсем неочаквано, като истински дар от небето. И трябва да се вкуси, да се изживее. За първи път Серкан ще бъде истински, дори след това да се обърне целия свят. Нека после да има болка, заслужава си всичко изживяно! В живота си, човек  поне веднъж може да е бил в положението на Серкан - да обичаш толкова силно, но по ирония на съдбата да не можеш да изживееш най красивите си мигове, защото тя те е хванала за гушата!
HeartsТочно заради всичко написано искам фрага да е истина. Любовта е една! Малък светъл лъч през есента, огрял душата ти, за да те стопли. После така и така ще дойде зимата. Но сега нека любовта да танцува най красивия валс! People Dancer
Gift Heart Серкан, прегърни любимото момиче, обичай! Давай и вземай, за да разбереш, че живееш! Нещата не се казват ... правят се ... защото, когато се правят, говорят сами ...

Anguished Момичета, дано не прекалих с любовните си философии. Но сега така ми е топло и влюбено!
Исках да предам това чувство и на вас!

Flowers Four Leaf Clover " Най прекрасното място, където човек може да бъде, е в нечие любимо сърце! " - Клайв Джонсън.

Kiss С обич!

# 232
Heart Eyes Здравейте, мечтателки! След такъв фраг всички летим в облаците! И аз съм политнала с голям червен балон Balloon Но като гледам историята на Айше с емотиконите, епизодът може да ме приземи. Нищо! Въпроса е да летиш!
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye Знаем, че може да ни подвеждат, но тези приказни моменти няма как да не ни развинтят фантазията!

Heart Exl Да не съм чула от някого, че Серкан може да се възползва от състоянието на Еда!
Серкан е с пълното съзнание, че не са заедно заради него. Той винаги е бил разумния, нека веднъж да бъде като Еда - импулсивен, без задръжки! Срещу него стои най прекрасната жена на света. Тя го прегръща, целува и гледа с най влюбения поглед.
Дори дяволът не би устоял. Тя е тук и сега! А той от дни копнее за нея като за дрога! От колко време не може да я докосне, да я обича?! Зад роботския костюм бие сърце на влюбен до полуда мъж.  А и нали Алекс каза, че роботите вече не са това, което бяха! (Алекс, убиваш ме с тази фраза! ). В единствения индийски филм, който съм гледала преди много години, имаше реплика:
" Боже, защо с едната ръка ми подаваш щастието, а с другата ръка го отнемаш?" Серкан едва вкуси от любовта, дори не можа да осъзнае, че това е най великото усещане. Съдбата му отне всичко само за минута!
Heartpulse Серкан има нужда от тази интимна вечер, от тази хапка любов. Само за малко да изключи света около него, за миг да забрави за лошия жребий.
Heart Eyes Нека всички да затворят очи! Любовта се случва! Понякога съвсем неочаквано, като истински дар от небето. И трябва да се вкуси, да се изживее. За първи път Серкан ще бъде истински, дори след това да се обърне целия свят. Нека после да има болка, заслужава си всичко изживяно! В живота си, човек  поне веднъж може да е бил в положението на Серкан - да обичаш толкова силно, но по ирония на съдбата да не можеш да изживееш най красивите си мигове, защото тя те е хванала за гушата!
HeartsТочно заради всичко написано искам фрага да е истина. Любовта е една! Малък светъл лъч през есента, огрял душата ти, за да те стопли. После така и така ще дойде зимата. Но сега нека любовта да танцува най красивия валс! People Dancer
Gift Heart Серкан, прегърни любимото момиче, обичай! Давай и вземай, за да разбереш, че живееш! Нещата не се казват ... правят се ... защото, когато се правят, говорят сами ...

Anguished Момичета, дано не прекалих с любовните си философии. Но сега така ми е топло и влюбено!
Исках да предам това чувство и на вас!

Flowers Four Leaf Clover " Най прекрасното място, където човек може да бъде, е в нечие любимо сърце! " - Клайв Джонсън.

Kiss С обич!

neorum, Докато четях написаното от теб и се сетих за нещо любимо. Ще го сложа тук, но ако прецените, че е офтопик мога да го сложа в спойлер

"Таралежите са странни птици… Докато не ги ритнеш, не излитат…
Не знам кой е прозрял тази велика истина, но е ужасно прав. Аз съм таралеж. И отдавна си мечтаех да полетя. Все небето ми беше в мечтите. Е… Ритнаха ме… Полетях малко… Обаче никой не ме беше предупредил как боли приземяването.
Сега имам фрактура на щастието, три счупени прешлена на доверието, а обичта ми е на командно дишане. Ама нали летях…
Явно такава е цената на мечтите. Имам нужда от прегръдка…
Обаче кой е достатъчно луд да прегръща таралежи… Ще го боли повече, отколкото мен ме боли, навярно. Пък и никой не е обещал, че прегърнеш ли таралеж, той ще се превърне в принц.
А и аз не искам да ме превръщат в принц. Ако някой ще ме превръща в нещо, бих желал да ме превърне в… Смисъла на живота си. Да… И скромност не ми липсва. Аз съм таралеж…
Време ми е… да се събудя някога, когато нищо вече няма да помня."
Цитат от книгата "Амазонката на Варое" от Боян Биолчев.

# 233
  • София

А това е любимият ми фраг - че как иначе?! Досега май не сме имали такъв, само с Еда и Серкан... Thinking Heart Eyes

Привет и от мен, момичета!

Аз съм принципно на линия, следя ви отблизо, чета ви с интерес, споделям вашите радости и пристрастия, прекрасните мисли и разсъждения, смешни истории и коментари и като повечето от вас ми е трудно да стоя далеч от темата за дълго време!

Включвам се за кратко, за да отговоря на Бърборанка с розови очила , че имаше още един такъв трейлър, само с Еда и Серкан и аз бях толково силно впечатлена от него, че съм го запомнила! Това е втори трейлър към еп. 5, за който съм написала на 30 август 2020 (също съм писала, че Серкан мислено си признава, че започва да се влюбва, но се оказа че не е Серкан ....": "За първи път ни представят фрагман без нито един участник в сериала, освен главните герои и без нито една друга обстановка, освен синьото небе, лазурното море и прекрасната природа!. Това е един от трейлърите към епизода в Анталия! Това е линк съм оригинала на трейлъра:
https://www.youtube.com/watch?v=sWK7r6eN5bU&feature=emb_err_woyt

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 19:04 от nrgmama

# 234
Чета и цитирам по памет ,че уж Серкан е прекарал една секс нощ с Еда до като тя е била в амнезия,ако е така то това си е изнасилство бе хора.......освен,ако Еда е била с всичкия си и доброволно се е отдала,но пак не го разбирам....много ми е каша всичко......

# 235
  • София
Neorum, прекрасни размисли отново ни сподели! Heart Подкрепям всичко написано, но така добре и поетично като теб не мога да го кажа. И пак ще си чета поста ти с дни... много истини, много красиви думи, събрани на едно място. Благодаря ти отново! Kissing Heart

Момичета, попаднах на някакви странни публикации, като тази:
https://www.instagram.com/p/CGr14_8ple3/?igshid=szb1uyjswolw
Алекс, моля те за превод. Общо взето, пускат се някакви слухове за финал на филма и т.н. Но не мисля, че има нещо вярно. Вие какво мислите?

# 236
  • Кърджали
Neorum, заставам зад всяка твоя дума.
Серкан отдавна свали всипки свои защити спрямо Еда. Всъщност май оше от първия дем не може да ѝ устои и колкото и уж да се дърпа, накрав се съгласяса и ма невъзможното стига тя да го е поискала от него. Сцената на мотивационния камп беше гптина. Еда като чу ще бъде в една кола с него започна "не няма", а Серкан с една доволна усмика започна да я предизвиква "Еда не преувелипавай, сякаш не си се качвала в колата ми досега". Накрая Еда се съгласи с думите "Добре, но имам едно условие", още преди да го е казал Серкан разбра, че ще иска тя д кара и беше негов ред да каже "не, няма". И кой кара колата - Еда, щото той кога и е отказвал..
 дори и да се стигне до нещо повече в леглото не бих го приела като възползване. Със сигурност ще е желано и от двамата. Не знам, заслужава малко щастие момпето, че Еда като научи истината пак ще се срути целият му свят

Бърборанка, Тия пишат "Какво мислите за сериала, да приключва ли или не"
Сутринта к аз си докарах мини инфсркт с подобна статия, обикновено заглавието е в стил ще прави ли финал сериала  а вътре след милион празни приказки пише, че е харесван, радва се на интерес и поне засега не го заплашва финал .

# 237
Дааа, Алекс, не само Еда знае как да получи каквото иска. И Серкан вече много добре я познава. В някои моменти ми се струва, че я познава по-добре от нея самата, и знае как да я провокира. И в никакъв случай не мога да допусна, че Серкан би се възползвал от Еда, защото е с амнезия. Той толкова я обича, че по скоро ритуално ще си изтръгне и изяде сърцето, отколкото да направи нещо подобно.

# 238
Ново от сета:

Скрит текст:
От фенове Simple Smile

# 239
  • София
Бърборанка, Тия пишат "Какво мислите за филм, да приключва ли или не"
Сутринта к аз си докарах мини инфсркт с подобна статия, обикновено заглавието е в стил ще прави ли финал серислс, а вътре след милион празни приказки пише, че е хсресвсн, радва се на интерес и поне засега не се очаква финал .
Финал олмаз! Какви са тези приказки? И на мен за малко да ми докарат инфаркт. Flushed Благодаря ти за разяснението! Рано е още за финал, много е рано. Който каквото иска да говори, филмът има страхотен потенциал за поне 30 епизода, без да си смучат сценария от пръстите. Вярно, че има много недоброжелатели, които не могат да приемат, че точно този летен сериал се оказа успешен и харесван, че да продължи за разлика от други, ама... се ля ви. Wink

Общи условия

Активация на акаунт