Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 578
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • Кърджали
Blue го е обяснила добре. Никога не са казвали, че Еда е живяла там, а че баба ѝ е от там.

# 256
  • In the light side of the Moon!
Да, да благодаря момичета, току що изгледах наново момента, който и Blue споменава, че са искали да я върнат обратно в Мардин. Аз бях останала с такова впечатление представяйки си живеещи всички заедно като едно голямо мадринско семейство.... Smirk
Тогава смяната на фамилията е с цел да не могат да вземат Еда и да я пратят при баба й, предполагам?!
Мерси за разясненията. Revolving Hearts

Така се получава, като зяпам на Серкан в ризите и пакетите, пропускам важни факти! Sweat Smile

# 257
  • София
Момичета, "случайно" попаднах на тази снимка. Animal Frog Споделям я с вас с пожелание за пеперуди в стомаха и сънища - кой каквито си пожелае. Лека нощ, прекрасни!

п. п. Специален поздрав за тези, които чакат Серкан без ризка... ама не се знае дали ще ни се усмихне късметът. Grinning

# 258
  • In the light side of the Moon!
Значи сега, като си мисля......
в такъв случай, Еда познава ли баба си, в смисъл виждала ли е някога?
Май вероятността да не са се срещали е голяма. И ако наистина не я познава, как може да изпитваш такъв гняв към някой, който не познаваш?!

Бърборанке, аз съм се заталачила да мисля за Мардин и разни баби ти с без ризки ме разконцентрираш. Sweat Smile
Аз искам да съм на мястото на пеперудката Sweat Smile

# 259
Kissing Heart Златни мои момичета!

Thinking Това в нашата тема магия ли има, или вие сте прекрасни, толкова близко до сърцето ми!

Disappointed Relieved Разплаквате ме и още докато сълзите са в очите ми, вече ме карате да се смея от сърце! За кой ли път ще пиша, че съм безкрайно благодарна на Бог и съдбата, че ме срещна с вас! Не само си допадаме, ние просто живеем един живот, далеч от реалността, но толкова смислен и цветен!
   Flowers Maple Leaf Нищо, абсолютно нищо не е по важно от това, да бъдеш ценен за някого! Просто да има някой някъде там, дето крачи по същата земя и в теб вижда живота си. Някой, на когото стигаш ... и той ти стига. Не за щастие, не за приказка, стига ти за живот, дърпа те към живота!
   Flowers Maple Leaf Нищо,  абсолютно нищо не е по важно от това, да имаш някой ценен! Противно на логиката и фактите, противно на собствения ти ум. Някой от твоята материя, който те кара да бъдеш себе си! Неизбледняващ от времето! Някой, който ще запълни дните и нощите ти!

Innocent Ето сега отново и отново сме в морето на вълненията, гледаме, слушаме, преживяваме ... С последния фраг кожата ти настръхва, а усетиш ли тръпка и вълнение, да знаеш - душата ти говори! Гледам тези броени секунди, откъснали се от сърцето на сценаристите и все си мисля, че Серкан не трябва да пусне Еда да си отиде, защото тя го превърна във всичко онова, което някога може би е мечтал да бъде. Защото се промени заради обичта си към нея. А няма как да не я заобича! Кога ли ще й го каже?! Направо ще гърмим шампанското. Серкан да каже " Обичам те !" , Еда също да си признае ... Какво толкова - любовта се храни от думите. Само ако знаеха, че според източните езици, дословния превод на "обичам те"  е  " вземам твоята болка за себе си"! Двамата имат скрита болка в сърцата си - за най любимите - родители, брат. Те са си толкова нужни един на друг! Да се обичат, значи да поемат болката на другия ... Да можеше някак без тези облаци, надвиснали над любовта им!
Но отдавна знаем древната истина: Няма безоблачно щастие!

Calling Мисля си и за Ефе на кой се обади по телефона преди къмпинга. Този Ефе го спрягаме с бабата, но все още не знаем истината. Добре, че поне за сега не е опасен. Но тази потайност ... Да знаете, че с когото работи, на който се отчита - голям мафиот ще да е. Голяма конспирация се върти, да видим какво ще измисли Айшето. Но ако е бабата, не смятам тя да е лош герой. Защо ще следи отдалеч най близките си, ако не ги обича? Тя е сама, години наред е живяла така, може би я боли за сина й, може би живота е преподал уроците си. Еда не иска да прости, но тя е толкова малка. Не може да знае какво значи да си сам.
Mag Г-жо Кутлу, не е ли време да се вдигнат завесите, поне от единия край! Предизвиквам те, заради всички, които гледат този сериал! Вече искаме да се разкрие тази тайна, да си подредим пъзела. Хапка по хапка е добре за рейтинга, но и търпението ни си има граници.

Hug Момичета, така ако продължа, мога да си пиша цяла вечер, но стига толкова от мен. Излезнаха постове, няма как да не ги прочета. Знаем за котката и любопитството, но нали няма да мога да си легна, без да съм разбрала какво сте сътворили отново.

Nature Stars Лека вечер и красиви сънища! Kiss

# 260
Flowers HibiscusМомичета толкова много съм запленена от Керем и таланта му, че си сменям аватара с негова снимка Flowers Hibiscus, не издържам вече!

Мъжът ми ме слуша и се смее с моето прехласване по Керем. Доволен е, че пърхам с мигли по телевизора. Спокоен е, че когато тръгне да работи другата седмица и няма да го има два месеца, аз ще съм си вкъщи, загледана в екрана Joy
Имам одобрение JoyJoy Всички сме доволни BlushЕеее, аз премъчавам някои детайли в гледането, да не вземе да отреже кабелите за интернета:joy:преди да тръгне JoyAnimal Speak No EvilAnimal See No Evil
Гледам свенливо:sweat_smile:

neorum:hugs:, както винаги беше удоволствие да те чета Flowers Hibiscus
Slawena, заболя ме корема от смях с
оформянето на мускулните групи:sweat_smile:
Blue, много ми хареса цитатът който си споделила. Не ми е известен писателя, не съм срещала и книгата, но ме заинтигува, ще погледна. Аз обичам да летя, обичам и самоиронията,а пък нека и да падна, ще стана и пак ще полетя. Само от цитатът обикнах таралежа, няколко пъти  вече го чета.
Nature StarЛека нощ, Бърборанке моите сънища са така с половин око, че много бълнувам Joy, после да няма помниш ли твоите сънища:sweat_smile:Joy

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 01:25 от Ninika

# 261
Ninika, цитатът го открих преди много години в един блог и се влюбих в него. Сега, като го потърсих ми излезе на няколко места, че автор е Боян Биолчев, но тъй като все още не съм прочела посочената книга, не мога да гарантирам дали е така. Публикувах го така, както го намерих сега. 

# 262
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета:hibiscus:
Желая ви страхотен ден Hug

# 263
  • Кърджали
Добро утро!
Знаете ли, всичко друго настрана, ясно, че ние си го обикнахме, но се радвам че комшийските медии и комшиите почнаха да разбраха че Керем Бюрсин заслужава уважението им и гледам от пренебрежително (каквото беше мнението в по-стари статии), сега усещането когато пишат за него е с тон на уважение - за това много спомогна и характерът, който показва и мнението му по наболели теми. За добро утро ми излезе стстиа, ще пробвам да я преведа.

https://www.milliyet.com.tr/kerem-bursin-in-kadin-haklari-acikla … i--molatik-17538/

"Защо думите на Керем Бюрсин за правата на жените са толкова важни?

Има нещо, което си заслужава да се обсъжда повече от клюките за евентуална връзка между Керем Бюрсин и Ханде Ерчел. И това е изказването на Керем Бюрсин за правата на жените.... Защото Керем Бюрсин каза такива думи по въпроса за правата на жените, че след тях няма начин да не си кажеш " Ето това означава да си мъж на място"
Да оставим клюките за любов настрана.
Нямат край клюките за любов между Керем Бюрсин и Ханде Ерчел. Говори се за връзка между Керем Бюрсин и Ханде Ерчел, но че я пазят в тайна, за да не повлияят негативно на сериала. И двамата са предпазливи. Но повече си заслужава всъщност да се обсъжда това, което Керем Бюрсин каза в репортаж за едно издание по повод правата на жените.

"Това, че защитавам жените не ме прави по-малко мъж"

Керем Бюрсин казва така: " Това че защитавам правата на женире, това че всеки път призовавам че насилкето над жените трябва да спре, по-'малко' мъж ли ще ме направи? Да защитавам правата на жените не ме правк по-малко мъж. Жените, всъщност, не се нуждаят нито от закрилата, нито от подкрепа от мъжете". Много, ама много хубави думи е казал Керем Бюрсин, нали.. Ето това всъщност означава да си" мъж".
Да си истински мъж означава да уважаваш жената не само на теория, ами и на практика.
Неговата гледна точка е прекрасна заради мнението че жените не се нуждаят от това някой мъж да им защитава правата, че жените ме се нуждаят от мъжка защита. Това е нещо, което всеки човек трябва да го казва на висок глас.
Трябва да се говори и за психическото насилие
В думите на Керем Бюрсин за насилието над жените трябва да наблегнею и на нещо важно. Насилието над жена от страна на мъж, или което е по-жалко от страна на други женк, ме е само физическо. Все повече трябва да започнем да говорим за психическото насилие. Ако вхншния вид на едкн мъж не се обсъжда много, хората не спират да обсъждат как изглежда една жена, как е облечена, колко е висока, колко килограма тежи или всяка друга физическа особеност. А това отваря вратата към психическо насилие и тормоз. Време е да кажем "Стоп" на психипеския тормоз"
И край на превода.

# 264
  • София
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus
Един ден по-малко до новия ни епизод, който чакаме с нетърпение. Hug

Алекс, благодаря ти за тази хубава статия, която сподели с нас! Наистина се радвам на Керем - че освен талантлив, интелигентен, с чувство за хумор, притежава и куп други човешки качества, една от които е отговорността към обществото и ясно заявената позиция по наболели теми. Виждам, че подкрепя много смислени каузи и се радвам, че комшиите също го забелязват и оценяват. Simple Smile

Усмихнат ден на всички ви! Nature Sun With Face

# 265
Добро утро, момичета! ❤ Усмихнат да е денят ви! 🌞
Днес дали да очакваме фраг или утре?🤔

# 266
Здравейте,на всички в групата.
До сега не съм писала ,но ви следя и чета с голямо удоволствие.Радвам се,че има и други като мен с голяма уважение и респект към актьора Керем Бурсин.
С неговата персона се сблъсках още през 2015 г.когато гледах първият му турски сериал”в очакване на слънцето”и от тогава ми е фаворит и като човек и като актьор.
Каузите зад които застава показват колко стойностен мъж е.Благодарение на него и аз вече от две години съм дарител към кампаниите на UNICEF.Неговата харизма ми е въздействала толкова много (както предполагам и на всички вас)
Сериала им с Ханде е прекрасен и те самите като екранна двойка са страхотни,а в личен план е сигурно ,че не са си безразлични което само допринася и успеха на сериала.Пожелавам им поне още 40 серии.🙏🏻🍀❤
Благодаря ви за прекрасната група😊❤

# 267

А това е от музея на Madame Tussauds (Мадам Тюсо) в Истамбул 😊Дори и до восъчната му фигура да се докоснеш си е истинско вълнение ,какво остава на живо❤

# 268
Flowers Four Leaf CloverДобро утро Flowers Cherry Blossom
Алекс, да за сетен път се убеждаваме, че Керем е човек с голямо "Ч", много стойностен мъж! Открито говори и следва възгледите си!
Elinor, браво:clap:за ценностната ти кауза в подкрепа на Unicef.
Красив съботен ден

Редактирам се
Ще се ходи май, май за снимки Blush

# 269
Здравейте не обичам да пиша но пък затова  не изпускам нищо написано от вас и се радвам че съм в тази група Kissing HeartKissing HeartKissing Heartно написаното от

neorum 
Цитат
  Мисля си и за Ефе на кой се обади по телефона преди къмпинга. Този Ефе го спрягаме с бабата, но все още не знаем истината. 
се размислих, ние го свързваме с бабата но всъщност  не знаем нищо за брата
на Серкан как е починал и какво точно е станало.За това ще почакаме и ще видим с кого е свързан Ефе.
Прекрасен съботен ден ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт