Споделям я с вас с пожелание за пеперуди в стомаха и сънища - кой каквито си пожелае. Лека нощ, прекрасни! 

Златни мои момичета!
Това в нашата тема магия ли има, или вие сте прекрасни, толкова близко до сърцето ми!
Разплаквате ме и още докато сълзите са в очите ми, вече ме карате да се смея от сърце! За кой ли път ще пиша, че съм безкрайно благодарна на Бог и съдбата, че ме срещна с вас! Не само си допадаме, ние просто живеем един живот, далеч от реалността, но толкова смислен и цветен!
Нищо, абсолютно нищо не е по важно от това, да бъдеш ценен за някого! Просто да има някой някъде там, дето крачи по същата земя и в теб вижда живота си. Някой, на когото стигаш ... и той ти стига. Не за щастие, не за приказка, стига ти за живот, дърпа те към живота!
Нищо, абсолютно нищо не е по важно от това, да имаш някой ценен! Противно на логиката и фактите, противно на собствения ти ум. Някой от твоята материя, който те кара да бъдеш себе си! Неизбледняващ от времето! Някой, който ще запълни дните и нощите ти!
Ето сега отново и отново сме в морето на вълненията, гледаме, слушаме, преживяваме ... С последния фраг кожата ти настръхва, а усетиш ли тръпка и вълнение, да знаеш - душата ти говори! Гледам тези броени секунди, откъснали се от сърцето на сценаристите и все си мисля, че Серкан не трябва да пусне Еда да си отиде, защото тя го превърна във всичко онова, което някога може би е мечтал да бъде. Защото се промени заради обичта си към нея. А няма как да не я заобича! Кога ли ще й го каже?! Направо ще гърмим шампанското. Серкан да каже " Обичам те !" , Еда също да си признае ... Какво толкова - любовта се храни от думите. Само ако знаеха, че според източните езици, дословния превод на "обичам те" е " вземам твоята болка за себе си"! Двамата имат скрита болка в сърцата си - за най любимите - родители, брат. Те са си толкова нужни един на друг! Да се обичат, значи да поемат болката на другия ... Да можеше някак без тези облаци, надвиснали над любовта им!
Мисля си и за Ефе на кой се обади по телефона преди къмпинга. Този Ефе го спрягаме с бабата, но все още не знаем истината. Добре, че поне за сега не е опасен. Но тази потайност ... Да знаете, че с когото работи, на който се отчита - голям мафиот ще да е. Голяма конспирация се върти, да видим какво ще измисли Айшето. Но ако е бабата, не смятам тя да е лош герой. Защо ще следи отдалеч най близките си, ако не ги обича? Тя е сама, години наред е живяла така, може би я боли за сина й, може би живота е преподал уроците си. Еда не иска да прости, но тя е толкова малка. Не може да знае какво значи да си сам.
Г-жо Кутлу, не е ли време да се вдигнат завесите, поне от единия край! Предизвиквам те, заради всички, които гледат този сериал! Вече искаме да се разкрие тази тайна, да си подредим пъзела. Хапка по хапка е добре за рейтинга, но и търпението ни си има граници.
Момичета, така ако продължа, мога да си пиша цяла вечер, но стига толкова от мен. Излезнаха постове, няма как да не ги прочета. Знаем за котката и любопитството, но нали няма да мога да си легна, без да съм разбрала какво сте сътворили отново.
Лека вечер и красиви сънища!
Момичета толкова много съм запленена от Керем и таланта му, че си сменям аватара с негова снимка
, не издържам вече! 

Всички сме доволни
Ееее, аз премъчавам някои детайли в гледането, да не вземе да отреже кабелите за интернета:joy:преди да тръгне 

Лека нощ, Бърборанке моите сънища са така с половин око, че много бълнувам
, после да няма помниш ли твоите сънища:sweat_smile:
Добро утро, прекрасни момичета:hibiscus:

Добро утро 

но написаното от Препоръчани теми