Керем е втори в класацията "Най-популярните актьори в социалните медии тази седмица"

Робот Болат така ѝ се подразни, че няма да е с него на рождения му ден, но тя само с присъствието си в живота му го направи специален, я какъв красив завършек на вечерта имаха. Ами подаръка
Докато всички се надпреварват да му подаряват часовници, тя отново избра такъв, че да докосне сърцето му.

Много е готин.. Бърборанке, познахме за рейтингите, че ще са нагоре. 

Относно сюжет - не мога да кажа, че римейк е особено оригинален вариант за сюжет. Но сигурно комшиите са вкарали промени и нещо от себе си. И все пак не мога да коментирам, при положение че не го следя. Но според мен е доста крайно изказване, че не можем да се мерим.
Сменям темата, защото нямам какво повече да добавя.

и още 
,
прекрасни момичета, 
благодаря, че се погрижи да имаме къде да се вихрим отново в размисли и страсти

и на мен ще ми е много интересно да видя реакцията на Еда спрямо Мардинската връзка на Ефе и бабането. Че и с неговите пари ще си плаща за ученето. Дали Еда ще започне по-спокойно да приема нещата? Дали Ефе ще помогне да се стопят ледовете между жените от различните поколения Йълдъръм?
още докато даваха сцената точно това си мислех - дано Серкан си прибере нещата ѝ от там, и после тя да ги види пак в домът му. Това ще бъде една малка подсказка за чувствата му. Много гадно заради Айдан ѝ стовариха нещата в офиса. Много им се ядосвам на Серкановите "родители".
и аз се смях на глас на тази сцена. Много са сладки. Особено той. И + 1 за съвкупността от неща за сериалите. Тук има всичко. Поне аз това търся в момента.
ще се повторя, но обичам да те чета. И аз като Бърборанка си запазих тази красота.
постът ти с анализите (№31) е много точно написан. Прочела си ме направо.
също
относно Ефе, аз не очаквах да иде и да им каже "до вас се опитвам да се добера". Съвсем разбираемо ще се прави на дръж ми шапката, че не знае кои са и т.н. Ефе много добре знае за връзката им с Мардин, аз съм напълно убедена в това. Адвокатът му е ходил да разпитва тук и там, намерил е подизпълнителя, предостави изрезките от вестниците. Дори да са имали някакво съмнение във вината на Алптекин и холдинга поведението му ги е потвърдило (акциите на Феро и приемането на съдружието с Ефе). И това след категоричния отказ на Серкан на първата среща. Още се надявам че нямат намерение да го правят лош Ефе. Харесва ми динамиката и съперничеството между тези двамата Алфа мъжкари. Дано наистина се опитва да помага на Еда, а защо не и на Серкан. Колкото са различни двамата, толкова си и приличат по характер. Обичат хаоса и конкуренцията. Раздават се на макс в работата си. Много се надявам Айше и компания да развият добре тези отношения.
винаги с най-добри чувства
. Има една мисъл на Уолтър Липман ако не се лъжа, която гласи "Където всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно". Аз и преди съм казвала, че обичам да чета мнения различни от моето, защото ме провокират да разглеждам ситуациите от друга перспектива. Тук ще сложа цитат от поста ти от предната тема, за да напиша и моите мисли. В никакъв случай не се опитвам да те убедя да мислиш като мен, просто искам да кажа защо аз така мисля. 

Ако сте стигнали до тук - Благодаря отново.
Колко приятно ми стана като видях най-обсъжданите актьори тази седмица!!!
За протокола - не гледам "Дъщерята на посланика", само нашето си сериалче. Неслихан има много фенове, за мен има твърде драматична визия, не искам да се приема като обида, уважавам всички актьори. Щом имат фенове, сигурно има защо. Пускала съм моменти с нея и Кадир Доулу в "Двете лица на Истанбул", голяма драма. Не изказвам мнение за актьорски качества, просто не е моето момиче. Виж Туба е друго нещо, ама нещо много се отклоних. За нашите си слънца - страхотни, развитие в сериала има, не тъпчем на едно място. Алптекин ми е страшно отрицателен, ама и мама Айдан не е по-горе от него. Нищо, че само се суети покрай момчето ни. С нейните истории и истерии само отрицателно му влияе на Серкан!
Той трябва да излезе от нейния обсег, харесва ми, че ще се мести. Харесва ми и това, че макар и разделени, между нашите витае любовта, усеща се във въздуха, като полъх, като нежно дихание и си търси място, от къде да избуи още по-прекрасна и красива! Леля Айфи е на приливи и отливи, ако намери спасителен бряг(мъж) ще влезе в релси. Ефе като пакостлив елф ли да го възприемам, не знам... ще видим. Ердем пак не го виждам с Фифи, не мога да кажа защо. Добре, че го има Енгин, мислещ, загрижен за Серкан. Че той му е по-голямо семейство от мама и тати!
Пак благодаря на Алекс за преводите!
Най-важното, въпреки травмата на Еда епизода ми остави хубави мисли, добра надежда за следващите серии.
прекрасни момичета, 
благодаря, че се погрижи да имаме къде да се вихрим отново в размисли и страсти

и на мен ще ми е много интересно да видя реакцията на Еда спрямо Мардинската връзка на Ефе и бабането. Че и с неговите пари ще си плаща за ученето. Дали Еда ще започне по-спокойно да приема нещата? Дали Ефе ще помогне да се стопят ледовете между жените от различните поколения Йълдъръм?
още докато даваха сцената точно това си мислех - дано Серкан си прибере нещата ѝ от там, и после тя да ги види пак в домът му. Това ще бъде една малка подсказка за чувствата му. Много гадно заради Айдан ѝ стовариха нещата в офиса. Много им се ядосвам на Серкановите "родители".
и аз се смях на глас на тази сцена. Много са сладки. Особено той. И + 1 за съвкупността от неща за сериалите. Тук има всичко. Поне аз това търся в момента.
ще се повторя, но обичам да те чета. И аз като Бърборанка си запазих тази красота.
постът ти с анализите (№31) е много точно написан. Прочела си ме направо.
също
относно Ефе, аз не очаквах да иде и да им каже "до вас се опитвам да се добера". Съвсем разбираемо ще се прави на дръж ми шапката, че не знае кои са и т.н. Ефе много добре знае за връзката им с Мардин, аз съм напълно убедена в това. Адвокатът му е ходил да разпитва тук и там, намерил е подизпълнителя, предостави изрезките от вестниците. Дори да са имали някакво съмнение във вината на Алптекин и холдинга поведението му ги е потвърдило (акциите на Феро и приемането на съдружието с Ефе). И това след категоричния отказ на Серкан на първата среща. Още се надявам че нямат намерение да го правят лош Ефе. Харесва ми динамиката и съперничеството между тези двамата Алфа мъжкари. Дано наистина се опитва да помага на Еда, а защо не и на Серкан. Колкото са различни двамата, толкова си и приличат по характер. Обичат хаоса и конкуренцията. Раздават се на макс в работата си. Много се надявам Айше и компания да развият добре тези отношения.
винаги с най-добри чувства
. Има една мисъл на Уолтър Липман ако не се лъжа, която гласи "Където всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно". Аз и преди съм казвала, че обичам да чета мнения различни от моето, защото ме провокират да разглеждам ситуациите от друга перспектива. Тук ще сложа цитат от поста ти от предната тема, за да напиша и моите мисли. В никакъв случай не се опитвам да те убедя да мислиш като мен, просто искам да кажа защо аз така мисля. 

Ако сте стигнали до тук - Благодаря отново.
и прецветна се съмнявам ,че въобще разсъждава това момиче....аде да се хваща с Ефе и да си хортуват,че то едно и също вече.....за мен не Серкан трябва да се извинява,а Еда ,че не е могла да го разбере ....
И аз като теб обичам да чета мнения всякакви, защото разширяват кръгозора ми, особено в тази група, където сме е събрали толкова забавни, интелигентни и премерени момичета. Удоволствие е за мен да ви чета и да си обсъждам сериала с вас.
аз също те чета с голям интерес, мислите ни са много сходни (с теб и още няколко момичета), в това не веднъж се убедихме.
аз също те чета с голям интерес, мислите ни са много сходни (с теб и още няколко момичета), в това не веднъж се убедихме.
Препоръчани теми