Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 336
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Ново:

Керем е втори в класацията "Най-популярните актьори в социалните медии тази седмица"

# 46
  • Пришълец
Това си заслужава да го повторя. Сцена с особен заряд, толкова нежност има в нея Heart Робот Болат така ѝ се подразни, че няма да е с него на рождения му ден, но тя само с присъствието си в живота му го направи специален, я какъв красив завършек на вечерта имаха. Ами подаръка Heart Eyes Докато всички се надпреварват да му подаряват часовници, тя отново избра такъв, че да докосне сърцето му.

Неорум, толкова красиво пишеш и изразяваш емоциите си.
”Любовта на истинския мъж е силна и зряла, защото не иска да те променя, а да те пази!”Heart Exl

И като цяло не просто съм съгласна с теб, ами се и припознавам в описанието за любовта на жената. Sweat Smile

# 47
BlushBlushBlush
Blush  Много е готин..  Бърборанке, познахме за рейтингите, че ще са нагоре.  Hands Thumbsup

Ами за Джансу - не съм гледала нищо от новия й сериал, нито съм чела, като тебе, така че хич не мога да коментирам това - но само ще ви кажа, че аз заради тая акриса въобще изобщо почнах да гледам турско.  Не знам кой я харесва, но не е баш като да не си разбира от работата.  За Майка беше печелила някакви сериозни награди.   А за рейтингите все пак са някакъв индикатор - макар, че да - хора разни.  Ами какво харесват и какво не - все пак - каквото и да е - в турските сериали все има двама основни герои - мъж и жена и дават някаква любовна история - поправете ме ако греша, защото не съм гледала много - явно сте по-вещи.  Та въпросът е - ако се изтрие тази линия с любовната история - въобще ако няма любовна история -  какво всъщност остава във филма и още по-ясно явно зретелят се пита - остава ли нещо?

Щото съгласете се с мене - ами ти си даваш времето да гледаш тия неща - най-ценното нещо в живота си ,това е времето, с което разполагаме на тая земя, то никога не се връща.  Ако въобще гледаме нещо, то поне да е нещо стойностно. 

Не мога! Гледам го на рипийт и се пръскам от смях всеки път: https://www.instagram.com/p/CGntO6cjb4H/?igshid=11wr1vha75sk7

Епично! “Ефе замина, но Серкан е тук.” И един такъв самодоволен, с тази палава усмивка. Joy

# 48
  • София
neorum, отново прекрасен конентар! Четох си го няколко пъти, дори го скрийншотнах. Страхотно описание за любовта на мъжа - ще те цитирам често, да знаеш. Много обич за теб! Heart

Elizkata, според мен няма нужда да триеш коментара си. Интелигентни хора сме се събрали тук и както се казва “На вкус и на цвет товарищей нет.” Но не мога да се съглася с твърдението, че като игра сме по-лоши от Неверен или както го беше написала ти “не можем да се мерим”. В Почукай на вратата ми са събрани много талантливи актьори. Всеки от тях доста добре се слива с образа си и играта наистина е на ниво. Начело с Керем, който е страхотно откритие за мен и благодаря на този сериал за възможността да се насладя на таланта на този прекрасен актьор! Та, в тази връзка не знам за актьорския състав на Неверен, но на нашия грешка не можеш да намериш и не го казвам, защото съм пристрастна. Wink Относно сюжет - не мога да кажа, че римейк е особено оригинален вариант за сюжет. Но сигурно комшиите са вкарали промени и нещо от себе си. И все пак не мога да коментирам, при положение че не го следя. Но според мен е доста крайно изказване, че не можем да се мерим. Wink Сменям темата, защото нямам какво повече да добавя.

Момичета, според мен в интерес на рейтинга е да вкарат вече бабата в играта. Без да ни издават коя актриса влиза в ролята, но да стане ясно, че в еди кой си епизод бабата се появява. Това според мен ще вдигне рейтинга осезаемо. Очакванията от тази баба са големи. Обаче е възможно Айше и екип още да не са измислили каква ще е точно намесата на бабата в историята. Каква ще е ролята й - положителна, отрицателна, някъде посредата. Важно е каква динамика ще вкара в действието и затова трябва добре да се обмисли всичко, свързано с нея.

Относно Ефе също имам какво да споделя - започнах да го харесвам. Както героя, така и актьора. Много ми допаднаха намесите му в последния епизод. Някои реплики бяха доста на място. И всъщност вкарва повече свеж полъх в сериала, отколкото да ме дразни. Харесва ми как елегантно предизвиква Серкан и, че подкрепя Еда. Надявам се да продължи в същия дух и да не прави гадории. Според мен сценаристите и за него още не са измислили всичко. Съдя за това по следните две сцени - запознанството с лелята и диалога със Селин в колата на тийм билдинга. Показаха ни евентуално развитие в едната или в другата посока - лелята или Селин. И според мен в зависимост от зрителската реакция ще решат в коя посока да поемат. Може би аз съм за Селин (въпреки че първоначално бях за Айфер), стоят ми по-добре като двойка. Но пък от друга страна ми се иска лелята да открие някой готин, точен мъж, Ефе ми изглежда много подходящ за нея. В тази връзка съм съгласна и на двата варианта. Simple Smile

# 49
Благодаря за нова тема!

Не можах да гледам снощи и ще изчакам превода с бг суб, но ви  изчетох с голямо удоволствие. Както винаги сте правили прекрасни коментари.
Алекс, прекрасна си това е за теб и още

И за да няма сърдити, все пак всички изказват мнения прекрасни, пишат сценарии .. ,

така ще повишим още повече доброто си настроение!

# 50
Благодаря за темата Гале ! Чудя се ,щом Еда беше казала че всичко е прочела от италианеца и му е идол как така не е разбрала от книгите/на всяка книга има биография на автора/ ,че е от Мардин Ефе ?.....ама сериал да става...аз съм плътно до Серкан и не ме радва когато някой го разиграва,а защо трябва Серкан да каже че я ОБИЧА ?-нека първо Еда му каже ,а не да се крие от вече казани от него фрази ....искам да я видя как го казва ЕМОЦИОНАЛНО или от СЪРЦЕ....

# 51
Здравейте и в тази тема, Flowers Hibiscus прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
Галка, Hug благодаря, че се погрижи да имаме къде да се вихрим отново в размисли и страсти Purple Heart

Сега ще карам по ред на коментарите, за да не повтарям нещата, които сте писали от моята клавиатура. Стана дълго, така че да се чете само по желание Blush

Кате, Flowers Hibiscus и на мен ще ми е много интересно да видя реакцията на Еда спрямо Мардинската връзка на Ефе и бабането. Че и с неговите пари ще си плаща за ученето. Дали Еда ще започне по-спокойно да приема нещата? Дали Ефе ще помогне да се стопят ледовете между жените от различните поколения Йълдъръм?

Миси, Flowers Hibiscus още докато даваха сцената точно това си мислех - дано Серкан си прибере нещата ѝ от там, и после тя да ги види пак в домът му. Това ще бъде една малка подсказка за чувствата му. Много гадно заради Айдан ѝ стовариха нещата в офиса. Много им се ядосвам на Серкановите "родители".

Бърборанке, Flowers Hibiscus и аз се смях на глас на тази сцена. Много са сладки. Особено той.  И + 1 за съвкупността от неща за сериалите. Тук има всичко. Поне аз това търся в момента.

Neorum , Flowers Hibiscus ще се повторя, но обичам да те чета. И аз като Бърборанка си запазих тази красота.

Алекс, Flowers Hibiscus постът ти с анализите (№31) е много точно написан. Прочела си ме направо.

Дари, Flowers Hibiscus също

Ssil, Flowers Hibiscus относно Ефе, аз не очаквах да иде и да им каже "до вас се опитвам да се добера". Съвсем разбираемо ще се прави на дръж ми шапката, че не знае кои са и т.н. Ефе много добре знае за връзката им с Мардин, аз съм напълно убедена в това. Адвокатът му е ходил да разпитва тук и там, намерил е подизпълнителя, предостави изрезките от вестниците. Дори да са имали някакво съмнение във вината на Алптекин и холдинга поведението му ги е потвърдило (акциите на Феро и приемането на съдружието с Ефе). И това след категоричния отказ на Серкан на първата среща. Още се надявам че нямат намерение да го правят лош Ефе. Харесва ми динамиката и съперничеството между тези двамата Алфа мъжкари. Дано наистина се опитва да помага на Еда, а защо не и на Серкан. Колкото са различни двамата, толкова си и приличат по характер. Обичат хаоса и конкуренцията. Раздават се на макс в работата си. Много се надявам Айше и компания да развият добре тези отношения.

nrgmama, Flowers Hibiscus винаги с най-добри чувства Hug. Има една мисъл на Уолтър Липман ако не се лъжа, която гласи "Където всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно".  Аз и преди съм казвала, че обичам да чета мнения различни от моето, защото ме провокират да разглеждам ситуациите от друга перспектива. Тук ще сложа цитат от поста ти от предната тема, за да напиша и моите мисли. В никакъв случай не се опитвам да те убедя да мислиш като мен, просто искам да кажа защо аз така мисля. 

nrgmama
# 732 22 окт. 2020, 03:45 ч.

"Но, продължавам да твърдя, че разбитото сърце на Серкан, "пожертвал любовта си", за да бъде Еда добре, освен че звучи клиширано, звучи нелогично! Обсъждаме същия този Серкан, който убеждаваше Еда в еп. 2, че ако повече от двама души знаят една тайна, то тя престава да бъде такава и същия Серкан, на когото Енгин многократно повтори в еп. 14, че истината за инцидента ще излезе рано или късно на светло? Серкан в настоящия момент е напълно наясно с това, колко много хора индивидуално и/или колективно знаят за инцидента, като някои от тях са дори запознати с подробности и детайли за него, това са: 1) сем. Болат; 2) Енгин; 3) Екипа на Алптекин и съдружника му (т.е. бащата на Селин); 4) Екипа на подизпълнителя; 5) Самия подизпълнител, т.е. работниците присъствали на инцидента; 6) Журналистите, които са публикували подробностите за инцидента! Пропускам Ферит, Ефе, адвоката му и екипа му само защото по презумция Серкан не знае за тях. И той се самозаблуждава, че като се раздели с Еда (в смисъл зареже я), тя няма повече да идва в офиса, той ще освободи жилището си от нейните вещи, ще страда известно врече, но ще му мине, прави всичко това в "името на голямата му любов към Еда"?! Е, определено не ми звучи като постъпка на разумен човек, не виждам никаква логика в неговата саможертва! Така обрисуван в сериала неговия герой - разумен, успешен, съзнателен, отговорен, успешен и т.н., как всъщност не си дава сметка, че с тази си постъпка в буквалния и преносния смисъл "уби" Еда веднъж и ще го направи втори път, когато истината излезе наяве и тя научи, че заради истината свързана с инцидента и неговото семейство той я е зарязал?! Съжалявам да го кажа на всички, на които героят на Серкан Болат е любимец, но аз намирам неговата постъпка в края на 14 еп. с Bitti за изключително неетична, некоректна, жестока и трудно поправима спрямо Еда! Кой е жертвата в случая - Серкан или Еда? "   

По отношение на логиката (като изключим чисто сюжетната необходимост от този развой на нещата, който можеше и друг да бъде, но не е) Серкан тръгна с мисълта да каже всичко на Еда, но разбра на няколко пъти, че тя не е готова да приеме подобно нещо. Последния разговор, който Серкан чу го накара да действа по този начин. По отношение на истината - Серкан знае единствено, че освен родителите му, за инцидента знае Енгин, на когото самият той каза. Енгин няма да предаде Серкан. От думите на Алптекин в серията, когато разкриха какво се е случило стана ясно, че той е направил всичко възможно да заличи връзката на холдинга с тази трагедия. Т.е. по медиите никъде не пише, че техния холдинг има връзка с инцидента. Работниците на строежа едва ли имат понятие кой е наел фирмата им. Този, който е знаел е лежал в затвора, т.е. поел си е вината. А след това и пари взе да си трае. За съдружниците на Алптекин не е ясно дали знаят, но ако бащата на Селин е бил болен и тогава, или се е занимавал с друга част от бизнеса е напълно възможно да не знае нищо. Дори Айдан не знаеше за това. За Ферит и Ефе - Серкан идея си няма, че те знаят. Поредният удар от баща му. 
За чувствата на Серкан - вече не въднъж ни показват и казват сценаристите, че Серкан не се е сблъсквал с любовта преди Еда. Той е на непозната територия. Да, така си е мислел: "няма да я виждам, ще спра да мисля за нея, край. Всичко ще се нареди. Работа, работа, работа." Тепърва ще осъзнае колко е сгрешил в тази си представа. Тук текста от книгата много добре резонираше с неговите мисли и чувства. Серкан вече беше осъзнал, че без Еда няма живот, цвят, смисъл, нищо. От мига в който се появи Еда в офиса с Ефе, Серкан не вижда и не чува нищо и никой друг, освен нея. Преди това пък беше отнесен в мислите си по нея и без да я вижда. И тук идваме до това, дали си дава сметка какво ѝ причини с постъпката си. Истината е, че в такива моменти, когато човек е притиснат от обстоятелствата трудно може да мисли, камо ли трезво. Просто взема решение, което му се струва правилно в дадения момент, и после си търпи последствията от него. Права си, постъпката му беше жестока към Еда, но и към самия него. Трудно поправима - факт, но аз очаквам много романтични жестове, за да изкупи вината си за тази раздяла. А за жертвата - за мен и двамата са жертви тук. И любовта им също. Не избирам страна, пак ще кажа, но Еда е все още емоционално незряла. Има нужда да порасне. Серкан е по-напред в това отношение, това е моето мнение. Тук ми е интересно да видя как ще развият ситуацията сценаристите.

Хубавото в тази къщичка е, че въпреки различната си физическа възраст, сме се събрали достатъчно интелектуално и емоционално зрели момичета, и приемаме с разбиране различните мнения. Затова е толкова уютно, позитивно и приятно в темата. За което отново ще благодаря на всички ви, за тези специални емоции и моменти.  HeartHeartHeart Ако сте стигнали до тук - Благодаря отново.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 17:59 от blue`

# 52
  • In the light side of the Moon!
Здравейте момичета 🤗
Много благодаря за новата тема 🌸

Алекс, прекрасна си ! Без теб сме загубени 🌺

Хареса ми епизода, отрязаха ни около 30-40 Мин , но причините са разбираеми! Много добре са се справили, предвид каръшката седмица дет имаха! Че малко им другото беше и проблеми с ютюб канала имаха!

Много хубави анализи правите момичета,  възхитена съм!
neorum 👏🏻👏🏻👏🏻  Страхотен коментар !

Точна такава серия си представях, обичам да ги гледам, когато се дрънчат, дразнят, търсят се и хвърлят тайничко погледи! Страст, огън и жупел хвърка от всякъде 😂
Поне още 1-2 такива епизода искам преди да преминем към сдобряването 😂😂

Ефе - чудя се... , ако е човек на бабата под прикритие, защо тогава се издаде пред Еда и Айфер, че е от Мардин? Не, че на този етап някой би го заподозрял в нещо, но 🤔

Исками се Алптекин да е малко по мъж  и да разкаже лично всичко на Еда и Айфер!

Вчера излезе една новина, че Керем и Ханде ще вземат участие в MADDNEXT
https://twitter.com/sencalkapimiofc/status/1318969588105814020?s=21

Някой знае ли повече за какво иде реч? Какъв е този евент?

# 53
Здравейте момичета! Благодаря на Galka, че пак ни приюти в нова къщичка!!! Flowers Hibiscus Колко приятно ми стана като видях най-обсъжданите актьори тази седмица!!! Saxophone Trophy Heart За протокола - не гледам "Дъщерята на посланика", само нашето си сериалче. Неслихан има много фенове, за мен има твърде драматична визия, не искам да се приема като обида, уважавам всички актьори. Щом имат фенове, сигурно има защо. Пускала съм моменти с нея и Кадир Доулу в "Двете лица на Истанбул", голяма драма. Не изказвам мнение за актьорски качества, просто не е моето момиче. Виж Туба е друго нещо, ама нещо много се отклоних. За нашите си слънца - страхотни, развитие в сериала има, не тъпчем на едно място. Алптекин ми е страшно отрицателен, ама и мама Айдан не е по-горе от него. Нищо, че само се суети покрай момчето ни. С нейните истории и истерии само отрицателно му влияе на Серкан! Frowning1 Той трябва да излезе от нейния обсег, харесва ми, че ще се мести. Харесва ми и това, че макар и разделени, между нашите витае любовта, усеща се във въздуха, като полъх, като нежно дихание и си търси място, от къде да избуи още по-прекрасна и красива! Леля Айфи е на приливи и отливи, ако намери спасителен бряг(мъж) ще влезе в релси. Ефе като пакостлив елф ли да го възприемам, не знам... ще видим. Ердем пак не го виждам с Фифи, не мога да кажа защо. Добре, че го има Енгин, мислещ, загрижен за Серкан. Че той му е по-голямо семейство от мама и тати! Heart Пак благодаря на Алекс за преводите! Flowers Rose Най-важното, въпреки травмата на Еда епизода ми остави хубави мисли, добра надежда за следващите серии. Nature Rainbow

# 54
Здравейте и в тази тема, Flowers Hibiscus прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
Галка, Hug благодаря, че се погрижи да имаме къде да се вихрим отново в размисли и страсти Purple Heart

Сега ще карам по ред на коментарите, за да не повтарям нещата, които сте писали от моята клавиатура. Стана дълго, така че да се чете само по желание Blush

Кате, Flowers Hibiscus и на мен ще ми е много интересно да видя реакцията на Еда спрямо Мардинската връзка на Ефе и бабането. Че и с неговите пари ще си плаща за ученето. Дали Еда ще започне по-спокойно да приема нещата? Дали Ефе ще помогне да се стопят ледовете между жените от различните поколения Йълдъръм?

Миси, Flowers Hibiscus още докато даваха сцената точно това си мислех - дано Серкан си прибере нещата ѝ от там, и после тя да ги види пак в домът му. Това ще бъде една малка подсказка за чувствата му. Много гадно заради Айдан ѝ стовариха нещата в офиса. Много им се ядосвам на Серкановите "родители".

Бърборанке, Flowers Hibiscus и аз се смях на глас на тази сцена. Много са сладки. Особено той.  И + 1 за съвкупността от неща за сериалите. Тук има всичко. Поне аз това търся в момента.

Neorum , Flowers Hibiscus ще се повторя, но обичам да те чета. И аз като Бърборанка си запазих тази красота.

Алекс, Flowers Hibiscus постът ти с анализите (№31) е много точно написан. Прочела си ме направо.

Дари, Flowers Hibiscus също

Ssil, Flowers Hibiscus относно Ефе, аз не очаквах да иде и да им каже "до вас се опитвам да се добера". Съвсем разбираемо ще се прави на дръж ми шапката, че не знае кои са и т.н. Ефе много добре знае за връзката им с Мардин, аз съм напълно убедена в това. Адвокатът му е ходил да разпитва тук и там, намерил е подизпълнителя, предостави изрезките от вестниците. Дори да са имали някакво съмнение във вината на Алптекин и холдинга поведението му ги е потвърдило (акциите на Феро и приемането на съдружието с Ефе). И това след категоричния отказ на Серкан на първата среща. Още се надявам че нямат намерение да го правят лош Ефе. Харесва ми динамиката и съперничеството между тези двамата Алфа мъжкари. Дано наистина се опитва да помага на Еда, а защо не и на Серкан. Колкото са различни двамата, толкова си и приличат по характер. Обичат хаоса и конкуренцията. Раздават се на макс в работата си. Много се надявам Айше и компания да развият добре тези отношения.

nrgmama, Flowers Hibiscus винаги с най-добри чувства Hug. Има една мисъл на Уолтър Липман ако не се лъжа, която гласи "Където всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно".  Аз и преди съм казвала, че обичам да чета мнения различни от моето, защото ме провокират да разглеждам ситуациите от друга перспектива. Тук ще сложа цитат от поста ти от предната тема, за да напиша и моите мисли. В никакъв случай не се опитвам да те убедя да мислиш като мен, просто искам да кажа защо аз така мисля. 

"Но, продължавам да твърдя, че разбитото сърце на Серкан, "пожертвал любовта си", за да бъде Еда добре, освен че звучи клиширано, звучи нелогично! Обсъждаме същия този Серкан, който убеждаваше Еда в еп. 2, че ако повече от двама души знаят една тайна, то тя престава да бъде такава и същия Серкан, на когото Енгин многократно повтори в еп. 14, че истината за инцидента ще излезе рано или късно на светло? Серкан в настоящия момент е напълно наясно с това, колко много хора индивидуално и/или колективно знаят за инцидента, като някои от тях са дори запознати с подробности и детайли за него, това са: 1) сем. Болат; 2) Енгин; 3) Екипа на Алптекин и съдружника му (т.е. бащата на Селин); 4) Екипа на подизпълнителя; 5) Самия подизпълнител, т.е. работниците присъствали на инцидента; 6) Журналистите, които са публикували подробностите за инцидента! Пропускам Ферит, Ефе, адвоката му и екипа му само защото по презумция Серкан не знае за тях. И той се самозаблуждава, че като се раздели с Еда (в смисъл зареже я), тя няма повече да идва в офиса, той ще освободи жилището си от нейните вещи, ще страда известно врече, но ще му мине, прави всичко това в "името на голямата му любов към Еда"?! Е, определено не ми звучи като постъпка на разумен човек, не виждам никаква логика в неговата саможертва! Така обрисуван в сериала неговия герой - разумен, успешен, съзнателен, отговорен, успешен и т.н., как всъщност не си дава сметка, че с тази си постъпка в буквалния и преносния смисъл "уби" Еда веднъж и ще го направи втори път, когато истината излезе наяве и тя научи, че заради истината свързана с инцидента и неговото семейство той я е зарязал?! Съжалявам да го кажа на всички, на които героят на Серкан Болат е любимец, но аз намирам неговата постъпка в края на 14 еп. с Bitti за изключително неетична, некоректна, жестока и трудно поправима спрямо Еда! Кой е жертвата в случая - Серкан или Еда? "   

По отношение на логиката (като изключим чисто сюжетната необходимост от този развой на нещата, който можеше и друг да бъде, но не е) Серкан тръгна с мисълта да каже всичко на Еда, но разбра на няколко пъти, че тя не е готова да приеме подобно нещо. Последния разговор, който Серкан чу го накара да действа по този начин. По отношение на истината - Серкан знае единствено, че освен родителите му, за инцидента знае Енгин, на когото самият той каза. Енгин няма да предаде Серкан. От думите на Алптекин в серията, когато разкриха какво се е случило стана ясно, че той е направил всичко възможно да заличи връзката на холдинга с тази трагедия. Т.е. по медиите никъде не пише, че техния холдинг има връзка с инцидента. Работниците на строежа едва ли имат понятие кой е наел фирмата им. Този, който е знаел е лежал в затвора, т.е. поел си е вината. А след това и пари взе да си трае. За съдружниците на Алптекин не е ясно дали знаят, но ако бащата на Селин е бил болен и тогава, или се е занимавал с друга част от бизнеса е напълно възможно да не знае нищо. Дори Айдан не знаеше за това. За Ферит и Ефе - Серкан идея си няма, че те знаят. Поредният удар от баща му. 
За чувствата на Серкан - вече не въднъж ни показват и казват сценаристите, че Серкан не се е сблъсквал с любовта преди Еда. Той е на непозната територия. Да, така си е мислел: "няма да я виждам, ще спра да мисля за нея, край. Всичко ще се нареди. Работа, работа, работа." Тепърва ще осъзнае колко е сгрешил в тази си представа. Тук текста от книгата много добре резонираше с неговите мисли и чувства. Серкан вече беше осъзнал, че без Еда няма живот, цвят, смисъл, нищо. От мига в който се появи Еда в офиса с Ефе, Серкан не вижда и не чува нищо и никой друг, освен нея. Преди това пък беше отнесен в мислите си по нея и без да я вижда. И тук идваме до това, дали си дава сметка какво ѝ причини с постъпката си. Истината е, че в такива моменти, когато човек е притиснат от обстоятелствата трудно може да мисли, камо ли трезво. Просто взема решение, което му се струва правилно в дадения момент, и после си търпи последствията от него. Права си, постъпката му беше жестока към Еда, но и към самия него. Трудно поправима - факт, но аз очаквам много романтични жестове, за да изкупи вината си за тази раздяла. А за жертвата - за мен и двамата са жертви тук. И любовта им също. Не избирам страна, пак ще кажа, но Еда е все още емоционално незряла. Има нужда да порасне. Серкан е по-напред в това отношение, това е моето мнение. Тук ми е интересно да видя как ще развият ситуацията сценаристите.

Хубавото в тази къщичка е, че въпреки различната си физическа възраст, сме се събрали достатъчно интелектуално и емоционално зрели момичета, и приемаме с разбиране различните мнения. Затова е толкова уютно, позитивно и приятно в темата. За което отново ще благодаря на всички ви, за тези специални емоции и моменти.  HeartHeartHeart Ако сте стигнали до тук - Благодаря отново.

Не само стигнахме, направо много ми хареса всичко написано + 1

# 55
blue` - Ентусиаст-Защо смесваш едната тайна с другата.....едната е м/у Еда и Серкан и никой не знаеше,а другата не е на Серкан,а на родителите му и естествено ,че на Серкан му е пределно ясно колко хора знаят за нея,но той от това,коео слушаше от Еда постоянно какво мисли за гибелта на родителите си реши да и спести още един дерт и пое всичко на неговите рамене и без това и да беше казал на еда тя с нейните бързи емоционални действия пак щеше да го обвини и прочие....по-добре от друг да научи ,а не от Серкан......така ,ще видим колко е умна и обичлива и как ще постъпи след новината....поне този път камбанката и звънне и разбере,че Серкан е искал да я предпази ,а не да я прави нещастна,но нали е мноооого цветна Simple Smile и прецветна се съмнявам ,че въобще разсъждава това момиче....аде да се хваща с Ефе и да си хортуват,че то едно и също вече.....за мен не Серкан трябва да се извинява,а Еда ,че не  е могла да го разбере ....

# 56
  • София
Blue, скъпа, изчетох те с огромен кеф и интерес. Както почти винаги, мненията ни се припокриват едно към едно. Hug И аз като теб обичам да чета мнения всякакви, защото разширяват кръгозора ми, особено в тази група, където сме е събрали толкова забавни, интелигентни и премерени момичета. Удоволствие е за мен да ви чета и да си обсъждам сериала с вас. Gift Heart

# 57
Бърборанке, Hug аз също те чета с голям интерес, мислите ни са много сходни (с теб и още няколко момичета), в това не веднъж се убедихме.
Еди-коя си@!? - не разбрах за кои две тайни става въпрос. Цитирала съм част от мнение на съфорумка, (сега си допълних текста и добавих номера на самия пост), към който е моя отговор след цитата. Иначе ми се струва, че разсъжденията ни са в една посока.
Момичета, имам въпрос: някой друг има и проблем да намери новите серии на сериала в youtube? Не мога да открия 14 и 15 епизод нито в канала на Фокс, нито на продуцента, нито на сериала. Някой друг има ли такъв проблем? Вчера гледах 14 серия точно в канала на сериала, днес не мога да го намеря. Новия епизод също. А обикновено ги качват бързо.

# 58
  • Кърджали

blue`, явно има някакъв проблем, защто с търсачката не излизат. Аз влизах в канала на сериала, та така го намерих. Търсачката мълчеше по въпроса.

Аз се радвам, че има различни мнения за всеки от героите. Ще е пълна скука и досада ако всички мислиха едно и също. Различните мнения всъщност са доказателство, че филма ни провокира, кара ни да мислим и усещаме. Не е просто фонов шум.

Серкан не знае кой друг знае за тази тайна. Баща му го представи като нещо, което знае едва ли не само той . Връзката с холдинга е покрита веднага след инцидента. Иначе и Еда и леля щяха бързо бързо да направят връзката, ако знаеха името на холдинга, отговорен за строежа.  Може би ако баща му беше казал че и Ферит знае, съответно може би и Ефе, Серкан щеше да вземе друго решение. Може би, а може би не. Аз пак казвам, разбирам защо Серкан взе това решение. Да си призная, в подобна ситуация може би и аз бих постъпила така, колкото и да не се смята за правилното. Защото това усещане, че разкажеш ли истината, човекът до теб всеки път като те погледне ще има чувството че прави избор между теб и мъртвите си родители... Тц, тежко е и спира всички иначе правилни реакции...

# 59
Бърборанке, Hug аз също те чета с голям интерес, мислите ни са много сходни (с теб и още няколко момичета), в това не веднъж се убедихме.
Еди-коя си@!? - не разбрах за кои две тайни става въпрос. Цитирала съм част от мнение на съфорумка, (сега си допълних текста и добавих номера на самия пост), към който е моя отговор след цитата. Иначе ми се струва, че разсъжденията ни са в една посока.
Момичета, имам въпрос: някой друг има и проблем да намери новите серии на сериала в youtube? Не мога да открия 14 и 15 епизод нито в канала на Фокс, нито на продуцента, нито на сериала. Някой друг има ли такъв проблем? Вчера гледах 14 серия точно в канала на сериала, днес не мога да го намеря. Новия епизод също. А обикновено ги качват бързо.
Върнах се и видях,че nrgmama е написала поста та ПРИЕМИ МОЕТО ИЗВИНЕНИЕ Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт