Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 586
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Е, разгеле... Нещо за лайф казаха, но не съм навлязла толкова в езика, за да разбера по-натам 😂
https://instagram.com/stories/handemiyy/2426893473530549137?utm_ … shid=7zcf5kkg9zi3

Керем е толкова заспал 😂 все едно Ханде го е събудила с дуните - ставай и снимай 🤫

# 271
  • Кърджали
Ей, слънчеви са. Макар и видимо уморени. Забавни. В понеделник може би ще направят лайф, някой пт страни се обади да гл направят днес, нл Керем казва че заминава с другия екип ще снима нешо отделнл.

# 272
Нашият снощи явно е имал бурна нощ, много му е вирнат перчема Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

Пръстенът - цвете е на ръката й, но не на правилното място Simple Smile Gift Heart

# 273
# 274
Flowers Hibiscus Привет, прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
Алекс, благодаря за превода на статията. И на мен ми направи впечатление от интервютата на Керем, че подкрепя смислени каузи и се опитва да насочва вниманието на обществото към наболели проблеми. Затова пак ще кажа, че без да го познавам лично (за съжаление Blush) ми допада като човек, не само като актьор.

Elinor0680, добре дошла сред нас. Тук доста от пишещите Керем ни смъкна от балкона. Аз до преди този сериал основно си четях из темите и се радвах на всички момичета, които пишат, някои от които толкова добре, че си е удоволствие човек да чете. Но тук не издържах. Освен че сериалът ни е супер, компанията в групата е невероятна. Така че споделяй смело каквото ти е на сърцето и клавиатурата. Само не пускай по няколко последователни поста един след друг, доколкото разбрах може да се сметне за спам (може да те блокират май). Ако искаш да сложиш нещо допълнително може да си редактираш поста.

Sani1212 , така е нямаме никакво доказателство засега, но така гадаем. За трагедията в семейството не знам колко още ще чакаме докато я разкрият. Вероятно Еда ще бъде сърдита на Серкан в някой момент и ще се намери кой да я светне (и нас) през какво е преминал, за да го разбере защо е такъв, защо е действал по даден начин и евентуално по-лесно да прости. Мой сценарий е това Stuck Out Tongue Winking Eye Разбира се Айше и компания винаги могат да ни изненадат с нещо оригинално, няма да се разсърдим.
Между другото от снощи съм се размислила - Ефе го понатоварихме с негатив без да знаем нищо наистина. Дали бабата не го е изпратила с мисия да се внедри в кръга на Еда и Серкан, за да провери до колко е истинско всичко между тях. Да провери наистина обичат ли се, дали Серкан няма да нарани Еда, или за да помага при нужда на Еда и халата. Това последното вече започна. Мисля си че след като е загубила сина си, избрал любовта пред семейството, с времето е осъзнала че е по-добре да подкрепи избора на внучка си. Така дори би могла да я върне в живота си по някое време. Струва ми се, че Ефе внимателно следи реакциите и на Еда и на Серкан един спрямо друг. И определено предизвиква Серкан в професионален план, но подходът му към Еда е по-внимателен. Всъщност тук повече Еда дразни Серкан с поведението си (съвсем умишлено).

Преди малко зяпах из туитър и коментарите за следващия епизод са доста оптимистични, феновете твърдят че ще е страхотен, забавен и романтичен. И аз съм сложила розовите очила. Вече започвам да се настройвам, че дори да има неприятности, няма задълбаят в големи драми.  До тук се справят блестящо с баланса между комедията и драмата. Явно трябва да се пренасоча към ромкоми основно. Добре ми действат на психиката. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Моето тълкувание на ребуса:
Scream Серкан намира Еда, притеснен е
Flushed Бамби се буди и се усмихва влюбено на спасителя, не помни нищо и му се мята на врата да го целува
HeartNature Mount FujiHouse Романтичните моменти от фрага
 🧐🤦‍♀️Sweat Еда започва да се опомня, започва да си задава въпроси, Серкан е тъжен/притеснен
BirthdayTadaPeople Person FrowningPeople Information Desk PersonMicrophonePeople Person With Blond Hair партито за рождения ден и караокето
People EyesThinking тук може да има паралелно разследване от Еда и момичета защо Серкан поиска да се разделят, и Серкан да търси информация за Ефе например.
Междувременно имаме танцуващи момче и момиче - кои ще са те? Дали Еда и Серкан, или Пъръл и Енгин, или Еда и Ефе, което може да доведе до ядосаното човече в края (Серкан). Не мога да си преведа този молив само. С какво е свързан. Някой ще намери документ/информация, които ще го ядосат ли. Кой ще е ядосаният - Еда или Серкан.  

Flowers Hibiscus Сега ви оставям и пожелавам хубав съботен ден на всички HeartFlowers Hibiscus

# 275
  • Кърджали
Е, разгеле... Нещо за лайф казаха, но не съм навлязла толкова в езика, за да разбера по-натам 😂
https://instagram.com/stories/handemiyy/2426893473530549137?utm_ … shid=7zcf5kkg9zi3

Керем е толкова заспал 😂 все едно Ханде го е събудила с дуните - ставай и снимай 🤫
Аз най-важното го бях написала....
Ама нека...
К: Ханде 😀 Какво става?
Х: кереееем, що си разваляш косата?
К:Не, не я развалям. Само нещо. Тази жилетка? Тази жилетка каква е
Х: Депресивна жилетка
К: Все едно съм на 85 години
Х: сСпоред мен от много работа си изпаднал в депресия
К: Тази жиилетка отразява душата ми.
Х: Отразява
К:Защо от 28 месеца не снимаме стори
Х: Много усилено работим, затова
К:Много усилено работим, затова, извинете ни
Х: виж, ще станат 3 сторита, може и 4
К:Няма значение може и 4. Или да са 3.
Х:  Затъжихме се за вас
К: , Да, затъжихме се за вас. Не сме правили лайф, извинете ни
Х:Но ше направим
К: Ще направим Това е
Х:Да направим лк в понеделник?
Някой от страни : Не , днес да е
К:Днес не може, отивам с първия екип отделно на снкмки
Х: Днес ще работим отделно
К:Бай бай

# 276
Алекс, страхотна си, както винаги!
Тази жилетка от инста клипчето е същата като от фрага май. Щом е депресивна жилетка значи нещо тъжно е става в тази сцена...

Прекрасна събота на всички!

# 277
  • Кърджали
Еда навремето отвпри сърцето си като му разказа какво се е случило със семейството и. Може би е дошло времето и Серкан да направи същото. А това ще означва наистина една емоционалнани тъбна сцена

# 278
  • София
Благодаря ти за превода на сторитата, Алекс! Страхотна си - за пореден път държа да ти го напиша. Kissing Heart

Много им се радвам. Личи си, че се разбират и са на една вълна. Прекрасни Керем и Ханде! Heart Eyes Ама да не снимат поотделно, какво е това?? Ааа! Joy Чудя се - те дали са с обща каравана или всеки си има негова (Ханде - нейна, Керем - негова). И просто често са заедно в една от двете. Thinking

# 279
До колкото знам, всеки си е в отделна каравана. 😀

# 280
  • Варна
https://www.youtube.com/watch?v=9RBkkt_QZbc
Харизматичен и ревнив Серкан. Двамата са невероятно добра комбинация.
Слънчев ден момичета.Поне на морето денят е прекрасен.

# 281

https://instagram.com/stories/hurriyethaftasonu/2426967581647913870?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1nbdrahblx387  

Дъщерята на Анъл е на сета

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 15:15 от sani1212

# 282
Ах, как ми се иска и аз да съм на сета Stuck Out Tongue Winking Eye Очевидно е че много се забавляват и че Керем не е голям танцьор Joy Joy Joy
 https://www.instagram.com/reel/CGueYYTHxeL/?igshid=1v55jnuvnzrk

# 283
Ах, как ми се иска и аз да съм на сета Stuck Out Tongue Winking Eye Очевидно е че много се забавляват и че Керем не е голям танцьор Joy Joy Joy

А някои хора се ядосват май, че не са там 😂😂😂 еми така ще е, като се тутка по 2 часа в караваната, както казва Керем 😂😂

# 284
  • София

А някои хора се ядосват май, че не са там 😂😂😂 еми така ще е, като се тутка по 2 часа в караваната, както казва Керем 😂😂

Е-е-е, ами "ще се тутка по 2 часа", нали са казали хората, че "красотата изисква жертви"! То природата може да ти е дала много, ама и грижи си трябват все пак!

Хубав ден момичета, провокира ме това "тутка се", прекрасен глагол! SunglassesGrinningJoy

Общи условия

Активация на акаунт