Не спирам да плача, моля за съвет

• 12 396
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Съгласен съм с Рей.
На тези години е нормално да "съчетават" - учене, излизания, гаджета и т.н.
По-отворените и "експериментиращи" сменят "носни кърпи", по затворените си хващат някой и си седят с него, а други доста след 20 започват да "хойкат и да се "ослушват".

# 106
Момиче, ти зарежи медицината.
Не ставаш за лекар. Това е призвание, иска пълна отдаденост.
Знам какво говоря, имам медици в моето обкръжение. Ти си пълен срам, не бих искала да ме лекуваш.
Ще умориш хората заради твоето тичане след македонско пишл*нце.
Аз на твоето място бих искала да се уча у най-добрите, а не да сменям държави заради мъж.
Не всички са ученолюбиво-образователно насочени, Дракарис.
Факт. Някои си гонят и искат "Михаля", прекосяват реки, села, градове, държави. SwimmerAirplaneRed CarRocket
А момичето дори не е младо, а дете, ще се научи.
Не, че съм чел всичко, не, на теб ти отговарям.
Не пренебрегвай "чепа" и "прасковата", за някои са най-важното.

Войводата има проблеми с майка беглец, но иначе няма проблем те да те отглеждат плащат обучението ти?!
Цялата фамилия звучат от надеждни по-надеждни.
Припадам!
Дано поне има достстъчно тютюн за бране за всички ви...
Ххаах. Joy Mr. Green
ФФ, кажи ми честно, би ли позволил на тази лигла да лекува твоите родители?
Има си професии, в които е опасно да пропускаш знания и други неща заради тичането след фустите и гащниците. Важи особено за медицината, инженерството, карането на самолет и т.н.
От тях зависят човешките животи буквално.

# 107
От разстояние й изглежда романтичен. После бързо ще се приземи.
Най-разумно е да я оставят да се опари, ама първо да си сложи спирала или подобно предпазване, което НЕ зависи от Ромео. И да ходи да побере малко тютюн. Blush Ще пропусне учебната година, но ще се върне... помъдряла. Sunglasses

# 108
Дракарис, в името на душевния, емoционален и психически твой комфорт, ще ти отговоря - не, не бих.
Не смятам, че някой би спорил с останалата част от поста ти. Sunglasses
Но пък забелязвам една тенденция (не е причината Ковид, или айде поне малко, но и преди така си беше), че след определена възраст, много стават самодостатъчни скучнярки, "сухи пасти" в отношенията, намусенени, всеки им виновен, мислещи си, че пробират и чакат принца, а такъв няма, защо така? Thinking
Дръж ме в течение с професионалното си развитие, и като започнеш с първите констелации.

Лорелада, за спиралата някой трябва да я отвори.
Или викаш в нета има всичко, а тийнките вече са майка плаче и ни слагат в малкия джоб? Rolling EyesScream

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 21:37 от FragranceFanatic

# 109
Бе тя щом с двойките е влязла да следва нейде по света, значи очаквам да има късмет и в любовта все тъй възвишен. Много завиждате, лели! И на вас ви се иска някой доктор берач на тютюн, ама няма.

# 110
Е, те нали са били заедно, ФФ? Не знаем какво е ставало там.

# 111
  • Обран бостан ;)
И на вас ви се иска някой доктор берач на тютюн, ама няма.

Какъв берач на тютюн ? Момата каза, че копаел злато. Вие с'а к'во ? Не и вярвате ли ?

https://i.ytimg.com/vi/h_qRPXyZZ1o/maxresdefault.jpg

# 112
Дракарис, в името на душевния, емционален и психически твой комфорт, ще ти отговоря - не, не бих.
Не смятам, че някой би спорил с останалата част от поста ти. Sunglasses
Но пък забелязвам една тенденция (не е причината Ковид, или айде поне малко, но и преди така си беше), че след определена възраст, много стават самодостатъчни скучнярки, "сухи пасти" в отношенията, намусенени, всеки им виновен, мислещи си, че пробират и чакат принца, а такъв няма, защо така? Thinking
Дръж ме в течение с професионалното си развитие, и като започнеш с първите констелации.

Лорелада, за спиралата някой трябва да я отвори.
Или викаш в нета има всичко, а тийнките вече са майка плаче и ни слагат в малкия джоб? Rolling EyesScream
Ами за мен е огромна глупост, а не авантюризъм тичането след мъжете (и жените).

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 21:25 от Дракарис

# 113
Включвам се пак.. Явно сте останали с впечатлението, че искам да отида да живея при него и семейството му и да ме издържат. Не искам това, не бих го и направила, просто споделих какво ми предлага той. И на мен ми се вижда глупаво. Искала съм да избягам и да зарежа ученето.. Не, ученето ми е на първо място, взимам си изпитите и т.н. Историята с момчето я споделих, просто защото ме измъчва психически, гадно ми е, нямам много близки приятелки и няма на кой да споделя.. В момента водя по-изолиран начин на живот и по цял ден мисля за него, просто не съм заангажирана явно затова.. Медицината не била за мен, ами изкарах 4 и 5 на изпитите във Варна миналата година.. Винаги съм си учила и никога не съм имала проблеми с родителите си, любовни драми и т.н, докато не се запознах с това момче. Не бързайте да ме нападате, виждам че правя някои грешки, признавам и че съм наивна понякога, но поне да се уча от грешките си, нали..

# 114
A какво точно искаш в крайна сметка? С него и от него?

# 115
A какво точно искаш в крайна сметка? С него и от него?
Искам да съм с него, но наистина виждам и "червени лампички" понякога и се обърквам.. Не мога да се крия и вечно от нашите, вкъщи са постоянни викове и крясъци заради това момче, а винаги сме се разбирали. Казват ми, че съм ги загубила като родители и приятели Sad

# 116
Хайде малко по-кротко, към коментиращите. Момичето е на 19, всички сме били на тази възраст и сме правили глупости. Така че не е нужно да прекалявате с нападките. В някои случаи наистина е по-добре да направи каквото иска, от колкото после с години да страда и да се измъчва за неосъществени работи.
Ако направи тази глупост да отиде на село, в разтурията и евентуално в мизерията, за няколко месеца живот в тази обстановка + евентуално като се проявят и лошите страни на възлюбения, много бързо неземната любов ще се изпари. Ако пък това не се случи, ги чака дълъг и щастлив съвместен живот.
Другото, за интелектуалните възможности и възможността да си управляваш личния живот, съм срещал такива фрапиращи разлики между двете, че мога да твърдя съвсем убедено, че едното изобщо не зависи от другото. Писал съм за най-добрата си приятелка, рядко интелигентно момиче, в личния си живот пълна катастрофа. Друг пример имам също с лекар, отново пълна катастрофа в личния живот.
Така че съм на мнение, когато някой иска да си троши главата, нищо не е в състояние да го спре.

# 117
Принцесо, мисли за него като за хитрец и го наблюдавай. Отношение към парите, твои и негови. Засега е направил гаф с искане да му платиш хотела, затова ми изглежда подозрителен. Това предложение ако беше дошло от теб, щях да съм ок. Но той да си го иска, не.
Времето ще разкрие цялостната картина. Nerd

# 118
  • у дома...
Чакай малко Принцеске. Нали миналата година имаше двойка на един от приемните изпити? И как сега стана тази двойка на доста по-висока оценка?

# 119
Явно на Принцесата не ѝ стиска да си застане зад избора и да си троши главата. На 18 вече си пълнолетен, хващаш си пътя и решенията, и се оправяш. Докажи на родителите си, че грешат...

Общи условия

Активация на акаунт