Въпрос за сурова торта

  • 1 867
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 9 698
Втората снимка е на купената торта, Пина я е сложила за сравнение.

Така ли? Не разбрах.

# 16
  • Мнения: 11 743
Да, така е.
В откопчаваща се форма за торта я правих, 12 часа стяга. За съжаление така даденият състав на шоколадовия крем няма никакъв шанс да стегне като на втората снимка. А те са дали същия състав и за друга шоколадова торта.
Когато имам време ще пробвам крем от смляно накиснато кашу, банан и авокадо наполовина или даже 1/3 от даденото и тройно количество масло (повече какаово, по- малко кокосово). Така мисля, че ще се получи.
Количеството дадено агаве също не е реално, трябва да се удвои.

Общи условия

Активация на акаунт