АПРИЛско бебе напикано се гушка на майчиното рамо.

• 14 080
  • 294
  •   1
Отговори
# 120

petrovavania[/b], дават го първо оризова(с кърма или обичайното АМ), като най-щадяща бебешкия организъм... Но си е въпрос на избор (и запек! newsm78). Аз определено няма да започна с каша. Peace
ми... newsm78 ние нито сме от много наддаващите,а и си акаме по 5-6 пъти та си мислех......че няма да е зле да се "позапечем".

# 121
Лъжичките и нашите са на Авент и съм много доволна.
Да ви се оплача имайте едно на ум за кашите от когато давам каша такъв апетит я гони , че в 4 сутринта се буди #Crazy, а тя си спеше, та сега ги спрях Twisted Evil
Каша захраних с оризова млечна, ако е на АМ по-добре да е млечна, ако е на кърма е по-хубаво да се разбива с кърмата Peace
Някой давал ли е бисквитите за над 4 месеца????

# 122
  • Boston, MA
Честит 6ти месец на Рая, Алекс, Явор и Дени!

Мамо Меца - нещо такова ли търсиш?

Тези са на Baby Bjorn, но май са за малко по-нататък, когато започнат да се хранят сами.

Дея, страшни стаички.

Кате, видях на твоите снимки на Митко (много сладки!) едни пластмасови подложки за под с букви и цифри? Къде мога да ги намеря, за по-нататък де, ама много ми харесват!

Ваня - безмлечна, и добавяш кърма (поне аз така правя).

Зарче, привет! Аз на работа отварям сутрин форума, пиша, работя, после пак погледна... така. По принцип съм "тъкачка-многостанничка".  Mr. Green Най-вече зяпам, докато вървят едни програми, които ми блокират всичко освен Интернет браузъра, и докато помпам (научих се да държа чашките на помпата с лявата ръка, и с дясната джиткам).

А по твоя въпрос - Дани е най-вече Джуджо (преведено - дуорфи Laughing), Манко (от monkey - както казваме и на котето), и производните от името му Барабани, Сладурани, Калпазани (от нашето Данче). Още Даничко-Баничко. И котето отскоро има ново име - Кигър.  Laughing

Мимка, при нас точно обратното действие на кашата - буди се все по-късно, може да почне да спи до сутринта (ох, дано!)

# 123
  • Русе
petrovavania, ми вие сте с екстра показатели за оризова каша - действай с нея! Peace Ние сме от запичащите се,  пък и аз мразя ориз и някак ми се струва гадно (глупаво, щот на беба може да и хареса), ама... Crossing Arms

Бубка, тези пъзели с цифри и букви, наистина са много яки, и ние сме се обзавели с тях. Не са пластмасови, а са от една мека пореста материя, която чудесно изолира пода през зимата. Има ги в почти всички детски магазини в БГ. Продават се и на бройка...Отделен е въпросът, дали бебо ще си седи мирно в/у тях или непрекъснато ще ги разпарчадисва като моя "муньо" - Освен това някои парчета (като триъгълничето на 4-ката) са идеални за чесане на зъби. tooth

Брех, че активна станах отвчера - как само ми личи като заточа "муньо" на бабин дом... Mr. Green Crazy

# 124
ние пък не искаме каша вчера хапна малко и край, днес пак няколко лъжички и като ревна неще и неще Sick

# 125
  • София
Ние ползваме от нашите лъжички-металните за кафе, чай.
А Мимка е отговорила за кашите-ако е на АМ, можеш да вземеш и млечна, но да е с АМ, а не със сухо мляко /нещо такова беше/, ако е на кърма-безмлечна.
Оризовата и елдената каша са от първите. И двете са без глутен.
Но аз лично ще взема на Милупа-оризова без глутен, без захар, без мляко.

# 126
Бубка, тия пъzели с букви и цифри и тук ги има навсякъде, те са като от гума или като тия иzолираЩи матраци които се полzват zа къмпинг ако zнаеШ какво имам предвид и от тях Ще вzема zа новата къЩа с теракота, ако я вzемем нея де  Laughing

Вени, ние дори смятахме да кръстим детето Мила. А първото което ми мина преz ума бе Мила Камила  JoyАх, гадна съм  Embarassed

Ох много сме криви днес, ужас, рано се събудихме таzи сутрин а спахме само по 25 минути в колата преz деня.....Май идва време zа сън4о  Whistling

# 127
Благодаря ви за отговорите за кашите! Hug
Проблема при мен е /във връзка с казаното от Бубка/, че не мога да се цедя т. е.20мл. ми отнемат около 1/2 час.Дали ще е кофти ако взема безмлечна и я правя с вода,а после си му давам да си цокне newsm78.Ще ме прощавате за тъпите въпроси ама нали сме тук да си помагаме.
В тази връзка да попитам Бубка-не ти ли се втечняма много кашата с кърма?!?

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 19:56 от petrovavania

# 128
Кате, видях на твоите снимки на Митко (много сладки!) едни пластмасови подложки за под с букви и цифри? Къде мога да ги намеря, за по-нататък де, ама много ми харесват!

Бубке, аз ги купувах от Била, обаче ги има и на други места. Но Митко много вадеше буквите и ги лапаше, и един ден баща му се ядоса нещо и ги хвърли. Иначе аз ги бях взела за зимата да не стои на пода, а на тях, тъй като сме с теракот.

# 129
Проблема при мен е /във връзка с казаното от Бубка/, че не мога да се цедя т. е.20мл. ми отнемат около 1/2 час.Дали ще е кофти ако взема безмлечна и я правя с вода,а после си му давам да си цокне newsm78.Ще ме прощавате за тъпите въпроси ама нали сме тук да си помагаме.

Що да е кофти. Дай му кашичката, а после го дохрани на цицата.

# 130
  • Boston, MA

Много е течна, да, ама аз я давам от шише с номер 2 биберон. Буквално става гъсто мляко. И после и още кърма от източника на корем. Simple Smile Но нали се препоръчва с лъжичка да се дава кашата, така че варианта, който си предложила, май ще е най-добрия за вас - доколкото разбрах, Черепахова така работи.

Тук не съм ги виждала подложките, може да са европейска стока.... Благодаря на всички за отговорите, ще ги търся.
Другото, което ми харесва за момчешка стая, е килим с улици по него, да се возят коли по тях. И това не съм намерила...

# 131
  • София
И аз се прецаках с пюрета със сухо мляко, ама който не чете, така е. Нищо де, и на тях ще им дойде времето. Ето малко инфо какво е съдържанието на някои от пюретата и кашите: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=159&Board=alergii&a … ollapsed&sb=5
Сори, ако някой вече го е пускал, ама още не съм си дочела темата.

# 132
Леле Ренкаааааааааа!Голяяяяямо ТЕНКЮ! HugДруго си е така да го прочетеш а не на етикета Peace

# 133
Тук не съм ги виждала подложките, може да са европейска стока.... Благодаря на всички за отговорите, ще ги търся.
Другото, което ми харесва за момчешка стая, е килим с улици по него, да се возят коли по тях. И това не съм намерила...
smile3532 smile3532 smile3532 китайска е стоката бе муцка, не помниш ли че тука или всичко е китайско или е безумно скъпо Mr. Green
а килимите тука ги има в изобилие ама аз точно тях не харесвам та си търся с карта на света - нещо стилизирано щото сме маняци на карти глобуси и тн географски пособия та да е в тон с всичко останало - някой ако е виждал да свирка най-вече ни кефят тия старите карти - кафеникави такива с компас нарисуван отстрани абе дано се сетите за какво говоря ама и физически и политически ни харесват де
квото има от към карти всичко потребяваме smile3508

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 22:07 от C-3PO

# 134
  • София

Много е течна, да, ама аз я давам от шише с номер 2 биберон. Буквално става гъсто мляко. И после и още кърма от източника на корем. Simple Smile Но нали се препоръчва с лъжичка да се дава кашата, така че варианта, който си предложила, май ще е най-добрия за вас - доколкото разбрах, Черепахова така работи.

Да, много течна става и аз сгъстявах, сгъстявах и накрая дадох каквото се получи!
Таня, то и на племениицата на мъжа така и викаме - Милка-Камилка на шега, а тя се казва Любомила!

Общи условия

Активация на акаунт