Време е за ИКЕА! - Тема 32

• 43 463
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен
Здравейте, обзавела съм до сега 3 апартамента изцяло от Икеа. Сега обзавеждане етаж от къща. Не знам защо, но никак не ми се получава този път:cry: Имам чувството, че нямат почти нищо налично. Каквото харесам в 50% от случаите го няма или го няма във всички цветове.
Сега се опитвам да направя поръчка онлайн... Знаете ли за серията АLEX, да не би да е спряна? Нищо налично не виждам?
И още един въпрос - някой поръчваш ли е гардероби PAX онлайн? Аз си имам проект и знам какво ми е нужно, но дали всички неща мога да ги поръчам?
До сега все съм пазарувала в магазина, а онлайн съм поръчвала по-дребни неща (най-голямото е било стол).

# 586
Може да поръчате онлайн каквото е налично.

Да, поръчвала съм онлайн и пакс, и спални и т.н.

# 587
Предстои ми обзавеждане на спалня, но стаята още не е готова, а искам да се възползвам от промоцията 10% ваучер за следваща покупка, няма къде да складирам покупките.....дълга история.
Да ви питам - може ли да купя сега а доставката да е след 1 месец да кажем Thinking
От време на време има промоции за безплатна доставка или намаления на определен тип мебели. Дали има някаква периодичност и какво може да се очаква от 01,02.
Преди мисля, че имаше инф. за промоции на някакви услуги по месеци.
В голяма дилема съм дали да бързам да купувам сега и да се чудя, кое къде да складирам.

# 588
  • София
Плаща се магазинаж на ден и ще ви излезе златно ако изобщо се съгласят да ги държат месец. По спомен, лятото на 2019 платихме 16 лв за да ги пазят 2 дни - нещо като 2 лв на ден на 100 кг беше.

# 589
Ако някой иска последния каталог, той е от миналата година всъщност, но и за 2021. Това са ми написали:

Цитат
Както вече знаеш, 2021 година е последната, в която можеш да се сдобиеш с каталога на ИКЕА. Направи го с един клик и последният ни каталог ще бъде доставен напълно безплатно до твоята врата. Поръчай лесно и удобно десетки идеи за по-добър живот у дома!
Тук за поръчка!

# 590
Благодаря, Лабрекс!!

# 591
  • софия
Този някакъв различен ли е от този, който получихме септември?

# 592
Този някакъв различен ли е от този, който получихме септември?
Същият е, сега погледнах моя пише 2021.

# 593
  • при моите любими
Преди месец се опитах да поръчам Пакс, но нямаха много от желаните неща онлайн. Отидохме на място. Пробвайте, но може и да не стане.

# 594
  • In transit
Някоя от вас има ли смесител ÄLMAREN от модела с изтеглящия се маркуч? https://www.ikea.com/ro/ro/p/aelmaren-baterie-bucatarie-dus-extr … ct-inox-80341646/.
Преполагам, че идентичен с другите техни модели с изтеглящ се маркуч.
Скъса се маркуча в началото и сега като се дръпне и пръска настрани.
Въпросът ми е дали сте се сблъсквали с подобен проблем и дали имат резервни части в Икеа? Ако да, как се процедира?

# 595
Направи рекламация.

# 596
  • In transit
Тета, да направя, но по мои сметки 2 години трябва да са минали. Не помня смесителите да имат удължена гаранция. Иначе с удоволствие.

# 597
Гаранцията на кухненските смесители не е ли 10 г.?
Нашият е друг модел, пак изтеглящ се, но не сме имали проблем засега.

# 598
  • софия
Някоя от вас има ли смесител ÄLMAREN от модела с изтеглящия се маркуч? https://www.ikea.com/ro/ro/p/aelmaren-baterie-bucatarie-dus-extr … ct-inox-80341646/.
Преполагам, че идентичен с другите техни модели с изтеглящ се маркуч.
Скъса се маркуча в началото и сега като се дръпне и пръска настрани.
Въпросът ми е дали сте се сблъсквали с подобен проблем и дали имат резервни части в Икеа? Ако да, как се процедира?
Има 10 г. гаранция. Пише го в "Предимства".

# 599
  • София
10г е гаранцията на смесителите.
Ние наскоро върнахме 8 годишен. Дадоха ни ваучер за сумата, че нямало как да ни го подменят.

Общи условия

Активация на акаунт