Време е за ИКЕА! - Тема 32

• 43 449
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • In transit
Супер! Благодаря ви много, ще потърся бележката.

# 601
  • Пловдив
А,доволни ли сте като цяло от смесителите?Това с гаранцията и че приемат рекламация е голям плюс.

# 602
  • София
ние имаме три смесителя.
този кухненския с издърпващото, и два в баните.
кухненския го харесвам, но тия малките в баните не. нещо точно смесването не ми допада.
ту е топла, ту студена водата. тези са:
https://www.ikea.bg/products/bathroom/taps/bathroom-taps/pilkan- … ka-sifon/50400326
https://www.ikea.bg/products/bathroom/taps/bathroom-taps/svenska … as-sifon/80299421

# 603
  • Пловдив
Благодаря!Кухненските ме интересуваха и щом нямате оплакване там със смесването,ще купувам Simple Smile

# 604
тия малките в баните не. нещо точно смесването не ми допада.
ту е топла, ту студена водата. тези са:
https://www.ikea.bg/products/bathroom/taps/bathroom-taps/pilkan- … ka-sifon/50400326
И ние сме с този в банята, но нямаме проблем със смесването. Описаното ту топло, ту студено обаче го имахме при душа (не беше на Икеа) и се оказа, че проблемът е в ТЕЦ-а. Не знам дали сте с бойлер или топлофицирано, но потърсете и там. Може и да е дефектен.

Обаче докато свикнем с това къде точно е смесването, голям смях падаше. Като пристигна даже помислих, че е счупен и щях да звъня на оператор. Добре че пуснах в ютуб да видя преди да се изложа Bowtie

В кухнята сме с този. Стар модел е от преди 3 г., няма го вече. Чудесен е и го взех на страшна промоция, от 230 лв. беше намален на 99 лв. Единствената ми забележка е, че имаше на дръжката червена и синя линия, която се изтри. Е, ние си знаем кое накъде е, но не трябва да е така.
Иначе е много плавно движението, чудесно покритие, лесно се почиства.

# 605
  • In transit
Аз съм много доволна от кухненския смесител. Страшно ми е удобен. И като изключим този дефект пак бих взела техен... тъпото е, че в българския сайт няма същия модел и сигурно ще ни дадат ваучер. Sad
Тия дни ще отида да питам в магазина.

# 606
  • София
Аз съм много доволна от кухненския смесител. Страшно ми е удобен. И като изключим този дефект пак бих взела техен... тъпото е, че в българския сайт няма същия модел и сигурно ще ни дадат ваучер. Sad
Тия дни ще отида да питам в магазина.
в събота бяхме в магазина в София.
имаше си го смесителя.
може да го няма в сайта само.

# 607
  • In transit
Супер! Благодаря ти Бамба! Дано и при нас да го има!

# 608
Айде на БД! Ама с условие! Joy

Цитат
Ако домът ти се нуждае от истинска промяна, 3 февруари е точният ден да развихриш въображението си. Избери нужните мебели и аксесоари и направи онлайн покупка за над 300 лв. Поръчката ще пристигне при теб напълно безплатно, ако живееш в Зони 2 и 3. Мечтаният дом e пред теб – направи важната крачка!

# 609
Май винаги условието е да пазаруваш за над 300 лв и да направиш поръчката до ден-два... Joy

# 610
Не стига, че пак над 300лв, ами нищо нямат в наличност.

# 611
  • Варна
Месец и половина чакам да заредят рамки за Пакс. Тогава поръчах всичко останало с идеята, че би трябвало скоро да се появят... Явно доста им куцат доставките напоследък, щом базови неща ги няма.

# 612
Месец и половина чакам да заредят рамки за Пакс. Тогава поръчах всичко останало с идеята, че би трябвало скоро да се появят... Явно доста им куцат доставките напоследък, щом базови неща ги няма.
Верно ли?! Аз направих същото нещо Satisfied Седим и си чакаме с кашончетата. Имаме всички рафтчета и чекмеджета, само няма къде да ги сложим Smile

# 613
  • Варна
Верно ли?! Аз направих същото нещо Satisfied Седим и си чакаме с кашончетата. Имаме всички рафтчета и чекмеджета, само няма къде да ги сложим Smile
Мда. Хваля се, че съм си купила гардероб без гардероб GrinningGrinningGrinning

# 614
И ние сме така. Първо взехме врати. Три месеца чакахме рамки. Миналата седмица решихме да сменим цвета. Взехме други рамки, но пък нямаше рафтчета. После се появиха, изчезна пък скринът. Дано дочакам да направя комплект. Честно казано съм разочарована, а бях голям фен.

Общи условия

Активация на акаунт