На пазар във Варна - тема 60

• 34 166
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • ВАРНА
Да - жива елха е само за отглеждане на открито в градината-двора или на напълно отворена тераса....вирее дълго само на ниски темп....колкото са по-ниски толкова по-дълго живее...по-високи - крътък живот.

# 421
Бяхме на джъмбо и мадара току-що - и двете работят.

# 422
  • Варна
Blue, благодаря!
Точно на Моли видях и от там тръгна дилемата дали да е стандалтно или с повдигащ се механизъм и за това исках да ги видя на живо.
От разказа ти разбирам, че не си възхитена от повдигащия се механизъм.
Виждаш ли удобство за детето и полза от него?

# 423
А Jysk в мола работи ли ? Предполагам се влиза само от входа на паркинга?

# 424
  • Варна
Никога не е ползвал повдигащия механизъм. За мен от по-голямо значение е удобен стол. На Moll мебелите изглеждат доста функционални, печелят редица награди, нямат сравнение с нашия. Ако имате възможност за проба, ще е добре преди да инвестирате в него.
Jysk не би следвало да работи в мола, както и ИКЕА. И двата бранда сбъркаха с липсата на големи самостоятелни обекти.

# 425
  • Варна
И тук да споделя, че на сайта си Уайкики са пуснали намаления. Поръчах дебело зимно яке на щерката на много тънка цена. Аз ги чаках за черния петък ама не щяха тогава. Явно сега, понеже затвориха моловете, решиха да насърчат онлайн пазаруването.

# 426
  • Варна
Blue, благодаря! Почнах да се разубеждавам да тормозя дърводелеца.
Стол да, задължително удобен и качествен!

Jysk, нямаше ли до декатлон?
Там трябва да си работи.

# 427
  • Варна
Jysk до Декатлон е останал с много малко стока, като дълъг коридор е. Явно са поделили пространство с Макси пет и почти нищо няма.

# 428
  • Deutschland/HE
Blue, благодаря! Почнах да се разубеждавам да тормозя дърводелеца.
Стол да, задължително удобен и качествен!

Jysk, нямаше ли до декатлон?
Там трябва да си работи.

Ели, ние имаме бюро на Мол и качеството е супер, ползваме го с удоволствие. Бюрото е с хубав плот, не се наранява лесно. Ако може да си го позволиш си заслужава всяка стотинка. Нашето го купихме втора употреба, заедно със стол, сонтейнер, лампа и стойка за учебник.

# 429
Кажете какво мислите за коледните фотосесии предвид обстановката? Някок ходил ли е, имате ли впечатление относно конкретен фотограф (освен Леземан). Сега, освен хубав декор и кадърен фотограф, търся и висока хигиена. С малко бебе сме.

# 430
Кажете какво мислите за коледните фотосесии предвид обстановката? Някок ходил ли е, имате ли впечатление относно конкретен фотограф (освен Леземан). Сега, освен хубав декор и кадърен фотограф, търся и висока хигиена. С малко бебе сме.
Днес ходихме,ние се бяхме насочили към Леземан също,но после намерих една фотографка и много ми харесаха снимките й.Аз писах в друга тема,ние не сме си променили начина на живот ,всеки усеща нещата различно,корона ще има години още,не може да спрем да живеем.Това е нашето виждане просто.
Антонина Вълчева детски фотограф,в Левски е,много хубави декори,много добър подход към детето.Леземан май снимаше на един декор,а тази на три и накрая сложи детето на една маса с брашно ,точилка,форми и т.н. тип "правим коледни сладки",целите се обрашняхме между другото,но се получи готино .
Нашата не е ревлива,но тя пак й свири на хармоника,дрънка,пя ,доста  я накара да се смее ,видя дрешките които нося,каза за кой декор какво да облека и се получи добре 20 обработени кадъра ще получим и другите снимки по имейл.

# 431
Благодаря ти, Бобче. Може ли контакти на тази фотографка, моля.

# 432
Не ползваме фейсбук и не мога да дам линк,ето така я потърси.

# 433
  • Варна
Някой има ли хлебопекарната от Била, доволни ли сте?

# 434
  • Варна
Аз следя отблизо фотографите. Тази година повечето снимат явно под наем в едно и също студио(Pastel), уж пише, че дезинфекцират и проветряват. Но като знам как се бърза и какво търкаляне пада по декорите, аз в студио снимките директно ги пропуснах тази година. Иначе декорите са много красиви в това студио.
Антонина ни е снимала два пъти, но никога в нейно студио(външна и в нас), прекрасно отношение и хубави снимки, винаги е било удоволствие да се срещаме. Сега направихме с Деница Дончева(My baby photography) външна коледна сесия, още нямаме снимки. Но тя е снимала наш празник, много я харесвам като отношение, стил и е добър професионалист(същото мога да кажа за Антонина). Много харесвам стила на Кат Стефанов, Милена Великова, тази година снимат в това студио Pastel. Иначе те правят много красиви декори всяка година. Павлина Аенска има собствено студио и прави хубави снимки. Аз лично се подразних на няколко пъти по време на коледната ни сесия, та не бих я предпочела втори път. Но може и да сме я хванали в лош момент(въпреки че моя приятелка е със същото впечатлиние). Харесвам иначе стила и, декорите и снимките винаги излъчват класа. Но това бързане, юркане, мърморене ми дойде в повече. Снимали сме при доста фотографи, отношението е било доста по-различно. Но дано сме били единичен случай. За Милен Леземан доста оплаквания относно качеството на снимките съм чувала от познати, не съм го посещавала.

Общи условия

Активация на акаунт