Идва вече есента, нека да е бебеносна тя! 11.09 - 17.09

• 12 092
  • 329
  •   1
Отговори
# 75
Барборанче,утре теста си вземи и дано да видиш двете черти Praynig Praynig Praynig
Стискам палци

# 76
Здравейте и от мен!
Абонирам се и за тази темичка! Heart Eyes

Вече ми закъснява с почти 2 седмици! Rolling Eyes Вероятно тази вечер ще си взема един Шуърчек ... но не знам дали ще имам търпение до утре сутрин?! Ако го употребя довечера ще имам ли верен резултат?! Praynig

И как беше - една чертичка - абсолютно сигурно, че няма бебе!? newsm78
                    - две чертички - почти сигурно, че има бебе?! newsm78

Поздрави и успех на всички! Hug  bouquet 

# 77
  • ГОре на черешата...
Леле, Луминоса, какво търпение само Rolling Eyes!Направи теста,при такова закъснение няма как да не покаже!Точно така - две чертички=бебе!

# 78
Леле, Луминоса, какво търпение само Rolling Eyes!Направи теста,при такова закъснение няма как да не покаже!Точно така - две чертички=бебе!

В един момент имах подозрения, че е от резките промени на времето. Знам, че двете чертички означават бебе, но мисълта ми беше, че дори теста да ги покаже, не е абсолютно сигурно, че има наличие на бременност?! Rolling Eyes А, ако е една - е напълно сигурно, че няма?! Thinking
Нямам напрежение в гърдите, но корема ниско долу си ме поболява от време на време - особено в областа на яйчниците! Confused

Ще си направя тази вечер, да видим какво ще покаже!? Crazy

# 79

В един момент имах подозрения, че е от резките промени на времето. Знам, че двете чертички означават бебе, но мисълта ми беше, че дори теста да ги покаже, не е абсолютно сигурно, че има наличие на бременност?! Rolling Eyes А, ако е една - е напълно сигурно, че няма?! Thinking
Нямам напрежение в гърдите, но корема ниско долу си ме поболява от време на време - особено в областа на яйчниците! Confused

Ще си направя тази вечер, да видим какво ще покаже!? Crazy

И когато има 1 чертичка пак не е сигурно че не си бременна

# 80
  • ГОре на черешата...
Защо да не са сигурни двете чертички?По-скоро ако е една не е много сигурно, че няма бебе...а при такова закъснение и сакче ще се види при лекаря Wink.
Пиши като направиш теста!

# 81
И когато има 1 чертичка пак не е сигурно че не си бременна

# 82
Мерси много, ще ппиша утре с подробности! Hug

# 83
Julie,   smile3525 честито две чертички  smile3525, лека и безпроблемна бременност и накрая живо и здраво сладко бебче newsm32
Luminosa, голямо търпение имаш, да ти бъде възнаградено с  EFP smile3541 newsm32  Praynig
Аз току що се върнах от лекар, имам си жълто тяло, значи всичко върви наред, дано следващия път да ходя за потвърждаване на бременност Praynig
Приятна вечер на всички!!!

# 84
Луминоза,Късмет!!!! newsm10
Julie,Честито момиче!!!!Пожелавам ти най-леките и приятни 9 месеца smile3525
На тези ,които ще правят тестове -най ясните EFP
А на останалите(към които съм и аз)-много любов и  EFP-когато му дойде времето
Елфче,страхотни предложения-на мен ми допада особено много първото и последното smile3501

# 85
  • Бургас

Неееееее, обърка Wink - една чертичка - НЕ Е абсолютно сигурно, че няма бебе!?
                    - две чертички - СИГУРНО Е, че има бебе?!
Успех.

# 86

Неееееее, обърка Wink - една чертичка - НЕ Е абсолютно сигурно, че няма бебе!?
                    - две чертички - СИГУРНО Е, че има бебе?!
Успех.

Хей, хей на кой тест го пише това newsm78 , май на никой. Нямам спомен, но на Шуърчек не  е ли написано, че 99% е верен, но не пише нищо такова. Простете ме, но това е моето мнение, това което казвате не е доказано. Според мен не е абсолютно сигурно нито две, нито една чертичка

# 87
  • Бургас
Имам предвид че тя взема за абсолютната истина едната чертичка. Не съм искала да кажа да вярва на 100%. Извинете за заблудата.

# 88
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка. На всички   bouquet
Julie честити  EFP леко бременеене:preggo: и сладко бебче newsm30 след девет месеца да радва.
Аз ще чакам до края на седмицата. На 15-ти трябва да ми дойде .... дано да не се и появява  newsm17 newsm03
Хубава и усмихната седмица момичета newsm51 newsm51 newsm51

# 89
Здравейте и от мен, момичета. От известно време започнах да се навъртам във вашия форум и страшно много ми хареса вашата сплотеност, как се радвате една на друга, как чакате заедно и се подкрепяте. Ние също вече искаме второ бебе, дори правим вече 2 месеца опити. Първия път стана след 5 месеца, сега не знам колко ще чакаме. Надявам се да се опознаем в този форум, а и след това да пишем заедно в отчетните.
Честито на Julie, лека бременност и най-сладкото бебче през май /нали тогава трябва да се роди?/  bouquet
Видях, че пишете за направленията за гинеколог - при моята бременност личната лекарка ми даде само едно направление, с което отидох при гинеколога ми и повече изобщо не съм се връщала при нея, но това беше преди близо 2 години, така че нещата може да се променили, не знам.
Стискам палци на всички, които очакват щастливите две чертички, дано ги видят много скоро Hug.

Общи условия

Активация на акаунт