Идва вече есента, нека да е бебеносна тя! 11.09 - 17.09

• 12 092
  • 329
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
 Добър вечер момичета виждам, че вече сте напълнили форума и се радвам много отдавна не съм виждала толкова много посано за толкова кратко време  Hug. За тези които ме одкрепиха искам да ви благодаря от все сърце и да ви кажа, че оценявам всичко което сте ми написали. Междо другото аз съм родена май месец а мъжа ми юни така, че може да иска да е с нас рожденник бебче така, че може и да е станало но това са само предположения и надежди за сега...

Julie честити   леко бременеене и много красиво бебче след 9 месеца  Hug

Радвам се, че най- накрая започнаха добрите новини и дано и аз да се похваля  Hug   bouquet

# 91
Julie ,честито и от мен  bouquet

Наистина за толкова кратко време,доста е изписано...До края на седмицата ще направим втора тема май-май.
Аз си чакам гостенката,която я е хванал секлета и докато се домъкне,мръкна.
Нямам търпение да минат тези два месеца и да има резултати при нас.

# 92
  • Mediterraneo
Джули, честито! Леко бременеене!
Отиваш при джипи-то за направление за гинеколог. Едно- единствено е необходимо  Peace Оттам те поема гинекологът и той ти пуска необходимите изследвания или те праща при разни други специалисти, ако е необходимо.

Нашите опити продължават  Laughing Стискайте палци! Че съм се заела  да уча щерката да казва, че иска братче  Mr. Green

# 93
Момичета, моля ви помагайте, след като имах три теста с второ бледа черта, днес се появи някъкво прокървяване, много светло, ярко червено, ако не продължи утре какво да правя, на някой случвало ли се е, предварително благодаря

# 94
  • ГОре на черешата...
 Боряна, най-добре още утре иди да те види лекар.Стискам палци всичко да е наред Praynig!

# 95
Дойде мииии!Гадост.Край с надеждите за този месец. SadДано другия да стане или следващия или по-следващия, важното е да стане, няма да се отчайвам, не ми е за първи път разочарованието.
Стискам силно палци за другите чакащи добрата новина Hug

# 96
Леле момичета колко много сте изписали за един ден Shocked.
Радвам се, че заглавието ви е харесало. Heart Eyes
Много, много, много ви благодаря за пожеланията, съветите и подкрепата!  Flowers Bouquet lovekiss
Не можах да ви изчета хубаво, че до преди малко се черпихме за моя първи работен ден Flutter, който между другото мина много добре. Аз малко се притеснявах сутринта, но се оказа напълно излишно Wink. От първите ми впечатления мога да кажа, че колектива е много готин, само от млади хора е Peace, в офиса цари ведро настроение и мисля, че добре ще се разбираме. Днес нямаше много работа и имах възможност да се запозная с организацията на работа и да навляза малко в нещата. С две думи много съм доволна Peace от днешния ден, дано все така да продължава. Praynig

Поспаланке, съжалявам за случилото се, и ти пожелавам много скоро да се похвалиш и този път всичко да бъде наред Praynig!

Леа, честит ти първокласник! Само 6-ици да ти носи! Peace

Julie Hug , честито миличка! Леко и безпроблемно бременеене preggo и накрая сладко бебче  babyuu !

Стискам палци на всички които не чакат лелката fingerscrossed да се похвалят с EFP !

Лек ден момичета!!!

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 07:30 от narnia

# 97
Julie, честито!   bouquet
Luminosa , Бърборанке, хайде, зарадвайте ни и вие! стискам палци  Simple Smile

# 98
ето ме и мен   bouquet привет на всички   bouquet
Rumito, съжалявам и на мен ми дойде лелката  Sad ще си правим компания , не се отчайвай ще стане важното е да не се изнервяме  Hug Praynig Peace
Julie, честито!
Лек ден момичета!!!   bouquet  bouquet

# 99
Здравейте! Леко бременеене на всички сладурани с бебоци в коремите! Hug

Аз бях с хиперстимулацията дето ви поизтормозих с моите болежки преди седмица...Вече съм по-добре, даже се върнах от така дългоочакваната почивка в Гърция, където добре побебеправихме Grinning и така ми се иска да направя един тест...ама ще почакам...
Лек ден на всички!  smile3525

# 100
Julie, миличка, честито и от мен!  bouquet Много леко бременеене ти пожелавам! Heart EyesВидя ли, че от нетърпението да правиш тестове все пак полза имало Mr. Green

# 101
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Здравейте момичета Simple Smile

Напоследък никак не ми остава време да пиша, тъкмо ви изчета и шефа ми дава някаква задачка и така стана един порочен кръг....

Luminosa какво стана с теста, направи ли си? Хайде че всички чакаме да видим резултата...Поне някои от нас да ни отсрамят  Praynig

Julie честито бременеене мила! Дано вятъра да е само попътен Simple Smile

Narnia, първото впечатление на работата е много важно. И аз съм в младежки колектив и е голям купон. Така неусетно минава работния ден и сме много "по-производителни".

Лек вторник мили дами, и дано да има още положителни тестчета днес

Praynig

# 102
Честито на бъдещата мама Julie!
Лека бременност ти пожелавам, мила и едно здраво бебенце накрая! Simple Smile

Вижте какво намерих за сънищата и кошмарите!
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=933574
Сънувайте спокойно момичета! Simple Smile
А ще си ги тълкуваме само за забавление и ще вярваме само на добрите тълкувания! Wink

narnia, така се вълнувам за твоя първи работен ден. Все едно аз започвм нова работа! Simple Smile

# 103
Здравейте милички Hug.Много е хубаво когато цари такова ведро настроение,защото от сутринта ме зареждате само с положителна енергия Grinning.

Luminosa,хайде прави теста и бързо съобщавай хубавата новина,че нямам вече търпение Grinning.
DjuDjo от сърце ти пожелавам на 15.09. да не ти идва.Нещо ми подсказва,че този път лелката ще те пропусне,защото 15 е много хубава дата /имам рожден ден/ и аз за тогава съм си поръчала за подарък едно  EFP.Стискам ти палци  Hug.
Rumito и Zai4enze горе главите и не се потдавайте на лоши мисли рано или късно ще стане  bouquet
Narnia много се радвам,че първият ден от новата ти работа е минало успешно и дано все така да си доволна.
Пожелавам хубав и успешен ден на всички Hug

# 104
newsm51
Добро утро момичета! Как е настроението днес? Кой ще се похвали днес с двете черти?  Heart Eyes

narnia, много се радвам че първия работен ден е минал добре! Дано така да е и за напред!  Peace
wish, не знам за тези сънища, но аз всяка нощ много сънувам и то напрегнати и динамични сънища и понякога като се събудя съм изморена и задъхана. А сънищата ми са едни дълги и завъртени и много истински, но нереални... снощи например сънувах някакви любовни триъгълници (не с мен, но аз им давах съвети), драми, едни странни и стари сгради..... преди 2 вечери сънувах че съм някъде и ме слагат да съм фризьорка, но аз нямам никакъв опит. Идва някакъв мъж които иска да му имплантирам коса....  newsm78 както и да е. Объркана работа е моя нощен живот...  Blush
Rumito, нов месец нов късмет. Септември е много хубав месец за бебеправене!  Wink
borianna, стискам палци всичко да е наред!

Хайде никакви лелки повече!!! За 9 месеца съм ги пратила на почивка така че всички в редица към съседния форум!  stork-boy stork-girl

Общи условия

Активация на акаунт