Идва вече есента, нека да е бебеносна тя! 11.09 - 17.09

• 12 092
  • 329
  •   1
Отговори
# 255
Малееее  всички сте телци  Cry Горката бедна ДЕВИЧКА   .Депресирах се   Cry

# 256

Ами и аз съм дева не се депресирай  Party Hug  bouquet

# 257
  • UK

Хи-хи закръгли се и групичка на Девичките  Hug м  bouquet

# 258

И аз и аз!!!
 Flutter Mr. Green Peace

# 259
И какво стана 
дева -  с телец
телец- с телец
остават
дева - с дева
телец с дева 

Ако гоня пътя на суеверията - ще се гушкам зимата за девичка Laughing та да сме си две
И ще чакам още някоя Телкиня - да си бременеем  за Дева:party:

# 260
  • ГОре на черешата...
А водолейче Wink? И какво за него остава...разграбихте пролетните бебчета... Mr. Green
Ох, както съм скапана от работа,така ми олеква тук - чувствам ви толкови близки, като семейство, нищо, че е виртуално.Така се радвам за всички ви Heart Eyes!Първата ми работа е да надникна тук, даже избутвам малкия от стола...
Мия, статистиката не е важна - важно е да не успеем да им хванем края на бебоците...пък и ти си с предимство, аз съм в изчаквателна позиция. Wink

# 261
  • Някъде там...
Рожбо аз друго съм чувала за хламидията  newsm78 Препоръчвам ти да я излекуваш и тогава да бременееш. Между другото хламидията пречи и на забременяването ако не се лекува... Нека мъжът ти също си пусне изследвания, понеже тя се предава полово. Ето малко повече информация: http://zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=170

Относно зодиите - аз пък не съм ни телец, ни дева  Mr. Green Ама не съм и бременна де, лелката ме посети вчера, но това никак не ме впечатлява вече. За капак този месец имаме "годишнина" - една година на бебеправещия фронт... гадост.

Лека ви вечер, булки, и дано има по-често двучертичкови тестчета  Laughing

# 262
Здравейте милички Grinning.Да знаете само какво ми се случи днес Party.Отивам в едно магазинче където работи една моя приятелка да си купя нещичко.Близо един месец не се бяхме виждали и тя ме посреща с думите:"Здрасти ти да не си бременна"? Ченето ми увисна и близо минута неможах да отговоря нищо #Crazy.Като се посъвзех малко шеговито я попитах,защо бе толкова ли съм напълняла за един месец Thinking.А тя ми отговаря,не напротив толкова свеж вид имаш а и бюста ти е наедрял.Незнам къде го видя този наедрял бюст,защото аз не го виждам и не съм от най-надарените да не кажа,че почти нищо нямам Grinning.Та искам да кажа,че толкова хубаво се почуствах и си казах,защо пък не нали съм си поръчала бебе за рожденият ден Grinning който е утре Grinning.Така,че и аз увеличавам групата на девите Party.Е споделих радостта си с вас,сега ви пожелавам хубава и лека вечер и неспирайте с положителните тесчета Hug.

# 263
Може ли да се включи още една дева ... Ние май доста се събрахме и хайде сега с дружни усилия да се преместим в съседния подфорум при отчетните. Hug Моята лелка тези дни ме напусна и сега нов месец-нов късмет! Надявам се покрай суматохата около първия учебен ден мислите ми да се поразсеят и да  вземе да се случи вече...
Успешна учебна година на всички ученици  bouquet
Бележници пълни с много шестици  bouquet
На мамите също да е здраво дупето  bouquet
За да завърши успешно детето!!!  bouquet
Голям поет съм да знаете...
И аз имам първокласничка и много се вълнувам. Лека нощ, че утре трябва да съм бодра!

# 264
Честито на Елфчето  ина Мегита. Надявам се да не спират добрите новини.  Hug

# 265
[size=14pt]Довро утро!Честит първи учубен ден на всички мама с първокласници и успешна учебна година!
Зайо честит рожден ден и едно сладко бебеч за подарък!

Лек и успешен ден на всичики![/size]

# 266
  • ГОре на черешата...
Честит първи учебен ден на всички, свързани по някакъв начин с учението  !  bouquet

Честит първокласник на мама Леа !  bouquet

За повече честитки - тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=127285.new#new

# 267
Добро утро на всички! Grinning
Честит първи учебен ден на всички малки първолаци!Много шестици и приятно посрещане на новата учебна година!  bouquet

Момичета, мен този мой цикъл ме побърка.Преди да ми дойде не бях нервна(както друг път) и не ме болеше корема(чак да не повярваш)за разлика от сега.Вече почти ми свърша, а мен сега ме "хвана" нервата и полудявам.И корема ме боли вече втори ден.Лека, тъпа и постоянна болка.Горките ми мъже в къщи, как ме издържат не знам.Айде да минава, че...
Вие как сте днес? Grinning

# 268
  • Бургас
Ехоооо, добро утро и ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН. На мамите с първолачета им пожелавам нервички като на корабни въжета и нека много им учат дечицата.
Моето "първолаче" вече е в трети клас... Боже как се търкулнаха годините. newsm78 Crazy

# 269
  • Чехия
Добро утро момичета,
Честит ни 15 септември , 
Нали вчера ви писах, че мъжлето е било на интервю за работа....
Та са приели са го.. ... и ви черпя с домашни тулумбички.Нямах шприц та са малки топчести...
Вчера ме хвана апетита и нямаше как трябваше да си ги направя, че за една човек убивах...
Лек ден на всички...
Даре  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт