Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 32

• 71 241
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Ориз с зеленчуци
Реване

# 106
Салати от печени чушки и домати с чушки и сирене

Пилешко с картофено пюре

Пшенично- ръжена питка със семена-

# 107
mama iasi, честит рожден ден на внучката ти. Здрава и щастлива да расте! Heart Днес вкъщи хапваме крокети, които приготвих за първи път. Направих ги с гъби, но следващия път ще пробвам с печено пилешко месо.
https://---shoretner923-3mtnoEQ

# 108
Маринована сланина.

Руло "Стефани".

И обичайната салата.

# 109
Аз за втори път се явявам днес , ама готвих и да покажа...
Салата

Пилешко с грах

Бисквитена торта

# 110
Баница със сирене.

Измишльотина в гювеч за обяд с пилешко, картофи, моркови, лук, малко течна сметана и синьо сирене залежало в хладилника. Не изглежда добре, но стана вкусно.

Пилешко с тиква и чесън (обикновено правя само с бутчета, че са по-сочни и пускат повече мазнинка за тиквата).

Да се оплача, котлоните ми се скапаха и ще трябва известно време да готвя само на фурна. Pensive

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 22:07 от Муми

# 111
От мен тази вечер скромно:

едни яйчица на очи гарнирани от киноа с гъби и мъничко кисело мляко с пушен червен пипер.

# 112
  • Bарна, морето, сините вълни
mama iasi, да ти е жива и здрава внучката и расте щастлива и безгрижна! 🥰 Birthday

Бургери от ММ с чедър, червен лук и домат

Палачинки от банан, яйца и слънчогледов тахан

# 113
Маma iasi, Честита да ти е внучката. Жива и здрава да е, да има весело и щастливо детство и много, много късмет. Flowers Four Leaf Clover

Честито и на всички именници с малко закъснение, ама зло да ги забрави, да са живи и здрави. Flowers Four Leaf Clover

Аз днес се изложих с манджата, какво може да се обърка в едно месно руло, ами всичко - и вида, и вкуса. Даже се чудя дали да показвам, така не бях се излагала отдавна. Всичко уж си направих както обичайно, и беконче сложих, и кашкавалче, краставичка кисела, топено сиренце. И бешамел с масло и мляко направих, и басмати ориз за гарнитура. И най накрая стана един бъркоч. Пф.

Скрит текст:

# 114
  • там където има винаги вятър
Благодаря, Бени, Джаста.
Това е тортата, с блатове на Най-вкусната шоколадова торта, но крема е друг, че РД е само с деца.

# 115
# 116
mama iasi, здрава, щастлива и късметлийка да е рожденичката!

Само това снимах - нещо тип тутманичета, ометоха го вместо хляб. Вечерята беше познатата салатка и скара.

# 117
Палачинки с кайма, запечени с кашкавал

Мляко с ориз

# 118
Честито на всички, които са имали поводи да празнуват тези дни!

Днес у нас лазаня

# 119
Ала бала, благодаря за темата ! 🤗
Честито на рожденичката на mama iasi и на всички, които вчера са празнували 🥳

От мен пиле с ориз и праз и разни пици 😊

Общи условия

Активация на акаунт