Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 457
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
  • София
JoyСад, недей, че знае ли човек кой с какъв акъл ни чете, ще излезе утре едно бомбастично заглавие да ядем стрити тухли срещу Корона, ще изтрепем народа, моля ти се Joy

# 676
  • София
Няма бе, спокойно, Тръмп не ни чете. Joy

# 677
  • софия
Няма бе, спокойно, Тръмп не ни чете. Joy
откъде знаеш?

# 678
  • София
Не знае български.

# 679
  • София
Абе то се знаеше, че накрая лекарството ще го открият майките Joy

Споко,  малко стрити тухли не са като белината. Но е важно да се знае, че са четворки. Навремето нямаше Итонг. Joy

# 680
Май Байдън е на път да спечели. А Тръмп беше обещал, че ако спечели, няма да има вече коронавирус. Пак нямаме късмет.

# 681
  • София
Не, беее, беше обещал само, че няма да чуваме повече за него. Joy

# 682
  • София
Че последните два дни, откак там броят бюлетини, някой чува ли нещо за коронавирус?

# 683
  • София
Кажете ми, моля ви се, ние тука в нашата тема за кой сме, че аз не знам, честно Simple Smile Левски, ЦСКА, за който кажете ще викам.

# 684
  • в страната на чудесата
Санака, ми ние си ги ползваме де.
Например най доброто за суха кашлица - зехтин, ракия и мед равни части и по 1 лъжица три пъти дневно; сланина на гърба при пневмония; тиквени семки за паразити и готово

# 685
Outerspace, какво ще рече, че детето в ОЕСР може да стои само 20мин в часа? По средата на часа трябва да се изключи ли Astonished

И на мен не ми е много ясно как точно се процедира. Това което казах е цитат, който се базира на Наредба 10 /влязла в сила от 02.10.2020г / - часовете в електронна среда не могат да бъдат повече от 20 минути за синхронно обучение/чл.7,ал.6/.  Та и аз се чудя дали учителите директно на 20 мин. ще спират стрийминга..
Ако някой има повече светлина и знания относно тази наредба, може да сподели.
Аз лично ще се опирам да разбера от родители на деца от нашия клас които избраха да са ДО в момента..

# 686
Не вярвам да е така. В наредбата не съм чела какво пише, но не вярвам училището да го приложи.
В СС също полагат максимални усилия да откажат родителите.

# 687
А не е ли по-логично да се направи прочистване с натурални методи?
[/quote]

Предполагам и съм убедена, че е... Въпросът е колко бързо става. Ковид може да не те удари, но може и да те удари за един ден - чух за два такива случая. Спорен е въпросът кое как е.. Но да речем, че може бързо да те повали. Затова се и дават тези лекарства.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 15:31 от Pulitash

# 688
Не вярвам да е така. В наредбата не съм чела какво пише, но не вярвам училището да го приложи.
В СС също полагат максимални усилия да откажат родителите.
Цитирах официален мейл от училището до родителите. Не съм си го измислял Simple Smile
Дано не се спазва тази наредба, при положение, че нормалните часове са по 35 мин. (поне за първокласниците), не виждам проблем в едни допълнителни 15 мин.

# 689
  • София
Според наредбата, максималната продължителност на дистанционните часове е: 20 мин. за начален етап, 30 мин. за прогимназия и 40 мин. за гимназиалния етап. Включването на отделно дете онлайн в присъствен час на класа не попада в тази хипотеза, според мен, и това не прави самия час дистанционен.

Не я четат тази наредба при нас обаче - онлайн часовете на малкия са си по 40 мин. плътно.

Общи условия

Активация на акаунт