Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 454
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Аз не разбрах, че става дума за първи клас.
И аз мисля, че тези точки в наредбата се  отнасят за случая, когато всички преминат на ДО.

# 691
Аз не разбрах, че става дума за първи клас.
И аз мисля, че тези точки в наредбата се  отнасят за случая, когато всички преминат на ДО.
Аз пък мисля, че може да е точно обратното. В ситуация като сегашната когато има избирателно ДО и учителите трябва да се мултиплицират един вид, за да има що годе добро синхронно преподаване, е напълно възможно училищата да въведат някакви рестрикции. Ако всички по нареждане на МОН преминат задължително ДО, и това е единствената форма на обучение, тогава вече всички часове могат да преминат в целия си формат.
Поне на мен така ми се струва по-логично, и по-лесно за училището и в частност за учителите.

# 692
И каква е разликата дали детето ще слуша 20 или 35 минути? Нали и без това не може да задава въпроси, да взема участие и т.н.?
Напълно излишно е това. Само напряга и децата, и родителите да гадаят какво са казали учителите в това време. Разсейва учителя да следи кога трябва да изключи лаптопа.

# 693
  • София
Няма разлика и според мен. Би трябвало да може да се следи целия час. Ако учителят трябва да мисли и кога да спре стрийма, пък минали ли са 20 Мин. съвсем ще им се усложни. Ако има опасения дали ще пречат тези, които са онлайн, пак е лесно да се реши просто като се изключи звука.

# 694
  • софия
Ами ако Иванка му превежда Simple Smile

# 695
  • София
Ами ако Иванка му превежда Simple Smile
Бе, недей - ще изпродуцира нещо от рода на "Пийте дезинфектант с поръсена натрошена тухла". Да не стане някоя беля наистина Thinking

# 696
Готови ли сте за дядо Коледа който ще бъде хоум офис😀
Подръците онлайн.

# 697
  • София
Дядо Коледа не работи ли хоум офис по принцип? Anguished

# 698
  • София
Готови ли сте за дядо Коледа който ще бъде хоум офис😀
Подръците онлайн.

Е, аз реших да работя в най-неподходящото време и нито съм чела, нито слушала. Да не са решили да ни хлопнат кепенците?

# 699
Не, бе, дядото ще е хоум, шегувам се. Няма да има реални подаръци, няма да ходи по къщите😒

# 700
  • София
Ние от години носим подаръците за Коледа онлайн, през банковата сметка. Пфу, забравих, че ние от 20 г. онлайн си и работим...

# 701
Новият мак или айфон как става онлайн😀

# 702
  • София
Новият мак или айфон как става онлайн😀
Дядо Коледа идва (освен ако не е карантиниран) и пуска новия айфон през комина. Но това може само през нощта и НОЩ не трябва да са наложили вечерен час.

# 703
  • софия
Ние заедно със семейството на сестра ми и още нqколко близки човека, няколко поредни години използваме приложение за размяна на подaръци и си определяме бюджет до 20 лв, като всеки купува по един подсрък ( тоест само нa един човек) и само той и приложението знаят на кой трябва да подарява! Страхотно настроение създава и учудващо готини подаръци се измислят! Просто тоя балон всяка сlедваща година какво по-по-най да се измисли го избягваме и залагаме на супер добри хрумвания, в пъти по-ценни от скъпи подaръци Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 17:22 от Амели

# 704
  • София
Рядко гледам новини, но днес го направих и веднага ме осени идея: всички от темата веднагически пишем децата ДО и отиваме вкупом,  барабар с деца и мъже,  да се карнтинираме в някой от хотелите за изолация, които ще плаща държавата. Само дайте да изберем подходящо китно хотелче🤪

Общи условия

Активация на акаунт