Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 662
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Това е под 2%. На фона на 30% заразени от общия брой тестове направо нищо не е. Още едно доказателство, че не училищата са причината за бума на заразените.
Сравняваш чушки с круши.
Аз също не мисля, че училищата са "развъдник на заразата" и не подкрепям преминаването към ДО, но това сравнение, което правиш е несериозно.

# 301
  • София
Да, и аз мисля, че процент заразни спрямо процент тествани в страната няма нищо общо с процент заразени в дадено училище.

Аз ги изкарвам едно на 40 в СС, без да броим учителите и децата, които са в карантина заради контакт от 1во лице. Като това са 1 на 40 за децата, за които се знае със сигурност и след тест. Възможно е да има и други.

Общ брой деца ги смятам 33 паралелки по 20 деца - макар че пукчетата са по 14 деца например. 33 паралелки дойдоха от анкетата за тестовете.

# 302
  • София
Това е под 2%. На фона на 30% заразени от общия брой тестове направо нищо не е. Още едно доказателство, че не училищата са причината за бума на заразените.
Сравняваш чушки с круши.
Аз също не мисля, че училищата са "развъдник на заразата" и не подкрепям преминаването към ДО, но това сравнение, което правиш е несериозно.
Мнението на Onna съвпада с моето. Не можем да тълкуваме цифрите като Татко Мецан. Дадох цифра за изясняване на фактите. Смятам, че първоначално заявеното намерение да се минава на ДО по училища, а не общо е много по-правилно. Училищата са различно големи, с различна заболяемост. Да не говорим колко ефективно учат дистанционно професионалните гимназии или студентите по медицина.

# 303
# 304
  • София
Не знам, но според мен с тази неясна заповед школите и курсовете ще си продължат да работят Simple Smile Поне на мен така ми казаха от едно място "Нас тази заповед не ни лови" Joy

# 305
  • софия
Не знам, но според мен с тази неясна заповед школите и курсовете ще си продължат да работят Simple Smile Поне на мен така ми казаха от едно място "Нас тази заповед не ни лови" Joy
ем, адаптивен народ сме Head Band

# 306
  • София
Моето дете влезе в час по спорт и държеше да се преоблече преди часа Flushed

Не искам да използвам "Ще почина", само защото не е уместно в момента.

# 307
  • София
Ако са се информирали за заповедта от пресата... Не знам, не само здравна култура ни липсва, но и правна. Ами ако знаеш, че нещо може да те засяга пък виж си официалните източници...какво има да чакаш на журналистите...

# 308
  • софия
Моето дете влезе в час по спорт и държеше да се преоблече преди часа Flushed

Не искам да използвам "Ще почина", само защото не е уместно в момента.

съобразителността ти да не използваш израза с глас ме размся.
Остави го да се преоблича детето, нека не губят респект към задачите си. Пък и има с какакво да се занимава,, по-пълен му става деня, все е някаква дейност различна от взиране в екран и книга.

# 309
Абе навряхте ме в кучи...ама какво искате да кажете, че във въпросното училище ако има примерно 5 позитивни деца, са се тествали общо 10, пак примерно, и процентът е да кажем 50? Т.е. искате да кажете, че ако всички ученици се тестват, половината примерно ще излязат положителни?
Е извинявайте, ама това са глупости.

# 310
  • София
Абе навряхте ме в кучи...ама какво искате да кажете, че във въпросното училище ако има примерно 5 позитивни деца, са се тествали общо 10, пак примерно, и процентът е да кажем 50? Т.е. искате да кажете, че ако всички ученици се тестват, половината примерно ще излязат положителни?
Е извинявайте, ама това са глупости.
не, въобще не искахме да кажем това Joy

Искахме да кажем, че статистиката с коронавируса в страната не е представена вярно и всъщност данните за заразените са доста подценени. Българското училище ни е последният проблем и не е редно да го изкарват виновник за всичко, което се е случило и не се е случило в последните 4 месеца. Това искахме да кажам - или поне аз (вкл. лявата половина от мозъка ми, както и дясната) Grinning

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 16:05 от Аш

# 311
# 312
Аз се чудя за нещо. При нас няма болни деца, няма и болни учители.
Ясно е че са малки класовете, ясно е, че мерките в училището са драконовски. Може би това, че в началото тестваха всички много помогна.

# 313
  • София
Аз се чудя за нещо. При нас няма болни деца, няма и болни учители.
Ясно е че са малки класовете, ясно е, че мерките в училището са драконовски. Може би това, че в началото тестваха всички много помогна.
Ах колко розово Simple Smile

Едни драконовски мерки не може да попречат на децата да се заразят от родителите си, които се заразяват на места, на които няма драконовски мерки.

ко са хилиш Stuck Out Tongue

# 314
Ми то сега някъде ако няма, значи, че просто не са го открили😀

Общи условия

Активация на акаунт