Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 677
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм втори ден с мъж и първи с карантинирано дете. Детето не го усещам, за разлика от мъжа. През две затворени врати му чувам конферънс кола. И полудявам. Ненавиждам високоговорещи хора и баш на такъв мъж попаднах. След коронаекшъна ще го водя на ушен. Чакам следващата седмица с огромно нетърпение, защото тогава е офис, а колегите му са в къщи.
Ох, все едно за у нас говориш. На всичкото отгоре ММ като се ядоса на някого от работа, идва да вентва при мен, което ме побърква. Ще вземам такса психотерапия вече.

# 331
  • София
У нас сме се разделели "поетажно", малкия си е сам на третия етаж и не го чуваме, когато е в "синхронен" час. той може да ми е слабичък, обаче какъв басов глас вади...

# 332
  • софия
аз пък мисля да вържа компа на ученичката към тв-то за да не стои само пред комп. екран. Наскоро смени очилата и вече е с прилично голям диоптър. Хиляда процента съм сигурна, че ще зачсти редовното главоболие, та се надявам тв-то да е по-леко облъчване и поне малко да облекчи нещата.... Ще видим, може пък да не ми приеме идеята.

# 333
  • София
...На всичкото отгоре ММ като се ядоса на някого от работа, идва да вентва при мен, което ме побърква. Ще вземам такса психотерапия вече.

e, то тва не е ли обичайната ситуация?!
моят даже като уж сме се скарали, зор ли му е да "вентва", автоматично забравя сръднята и все едно нищо не е било, почва да си излива, квот му тежи.... но, да, де, тва е една от най-тегавите страни на домашния офис и пандемията... масово мъжете са по-трудни за изтрайване от децата, знаем си го.

# 334
Да кажа нещо положително, махнаха гипса на детето преди няколко дни и вече му се оправя ръчичката след дългото обездвижване. Притеснява ме това, че при махането на гипса не му направиха рентгенова снимка в Пирогов, докторът каза, че му е зараснала само с опипване. Днес успя да разгъне цялата ръчичка и с нея даже нарисува това, не беше рисувал от два месеца докато беше в гипс:

Майнкрафт крийпър, не че знам какво значи:

Героя Сърч от Броу Старс

И Siren Heads, не разбрах пък това от кое филмче или игра е, Сайрън хедс бате,😀

Надявам се, че щом направи тези три рисунки за около час, значи ръката му трябва да е добре, не разбирам за съжаление от медицина.

# 335
  • в страната на чудесата
Чудесен е!!

# 336
  • София
Детската ортопедия в "Пирогов" са магьосници. Бих им се доверила одма (ох, все ми иде "отма" да си го напиша...). А аз не припадам по всеки лекар, по-скоро обратното. Така че не го мисли. Гледай си гениалното художниче-математиче и дано всичко зло е зад вас.

# 337
Много ви благодаря, момичета, такова удоволствие е общуването с вас, само то ми е утеха в тези трудни времена. Какво говоря, утеха, то ми е подкрепа и приятелско рамо и ме кара да се чувствам страхотно, затова кеся в този форум повече, отколкото е разумно 😀

# 338
Нот, в 4ти Simple Smile
Аш, чудех се, да ти кажа, обаче хич не обичам през телефона. Научих я да си ги качва от лаптопа. Зорът беше да измисля как сниманото от телефона да иде на лаптопа, ама през вайбър го пращам от мен на мъжа ми и така. Някой ако ни шпионира вайбърите, има баяяя да се чуди кво им е станало на тия, да си размятат страници по Човек и Природа.

Още една идейка - слагаш на телефона (на детето) CamScanner, снимаш през него и снимката е налична в браузъра на лаптопа (на детето) Wink

# 339
Не се притеснявай, татко Мецан, всичко му е наред на детето. А и в Пирогов мен три пъти ме "сглабяха" тъй да се каже.... Много са опитни!

# 340
.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 19:23 от Татко Мецан

# 341
  • софия
Честитиа радост Мецане! Да е здрав и все така да се радва като твори! Късметлия е детето, че тати му се радва ( че и нас ни радва) като рисува!

# 342
  • София
Мецане, браво на детето, чудесни рисунки. Успокой се и се радвай Simple Smile

# 343
  • София
Мецане, подкрепям Миленита, лежала съм в Пирогов със сина ми със счупена ръка, факири са. Браво на детето за рисунките!

Лена, благодаря! Тя е с Нокия фенерче, така че през моя снима. Ще се наредим, това да ни е грижата. Simple Smile

# 344
Да ви питам петък учебен ден ли е?

Миленита, права си мъжете Joy
Мецан да не се обижда Simple Smile

Мецане, наистина много хубаво рисува малкият!

Амели, не знам дали от ТВ е по-щадящо за очите от монитор.  А колко редовно е главоболието? Не го ли израсна? Моята по време на предното ДО нямаше нито един пристъп. Затова пък лятото навакса Sad
Извинявам се за въпросите.

Общи условия

Активация на акаунт