Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 699
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Подозирам, че съм изтървала последните 50 стр. от ковид темата. Корнелката по-добре ли е? Grinning

# 436
  • в страната на чудесата
Подозирам, че съм изтървала последните 50 стр. от ковид темата. Корнелката по-добре ли е? Grinning
Като знам колко бавно публикуват Simple Smile
Ще разберем след три месеца
Отвратена съм

# 437
  • София
Мерси за преместването в темата, Лейка.
Ужасна нация сме, ужасна, днес съм съвсем сдухана.

# 438
  • София
Бърди, недей се сдухва на национална нотка! Англичаните и германците са същите говеда. Помните ли в Англия, като отвориха заведенията пролетта, как се бяха изпотрепали англичаните по пъбовете. Сакън да не останат без бира, горките, че то тая от магазина не е същата.

А леле днес в Икея какво беше Flushed Ще рече човек, че безплатни кюфтета раздаваха. Родители, довели децата като на панаир, децата без маски, хора с маски на брадата, всичко живо се ръга за последно. Циркът ще фалира, няма такъв смях Rolling Eyes

# 439
Аз хич нямам време да чета и Ковид темата. Тези семинари не ги ли забраниха?
Няма ли ограничения по колко човека могат да се събират?

# 440
  • София
В този ред на мисли, не мога да не ви споделя един пост на съфорумка от наборната ни тема /на малката дъщеря/. Случаят е от Монтана. Много се смях:
    В момента замествам зет ми в неговия магазин.Влиза клиент,аз съм с маска,той не.И ме пита "Ти що си с маска,Апеш ли?"

# 441
  • София
Скрит текст:
"Апя, апя, и още как, направо гърла прегризвам!" (нали съм Акула)

# 442

Бърди, бе, недей така. Ще сменяш нацията ли, що ли😀

Вчера се намъквам в един детски магазин до нас, току що отворен, с идеята да купя някаква играчка и да подпомогна новия бизнес. Бъркам за маска -тц. Аз съм с якето, с което си пуша на терасата, не с другото, с което ходя навън. В това, с което съм, нямам нищо. Викам на каката: “Може ли за минута без маска”, тя изсъсква: “ Нее”. Жив човек няма в магазин 100 кв.м. Преглътвам, влизам в положение, нали съм бг мама от корона темата. Отивам до аптеката отсреща, познават ме, подаряват една маска. Подаряват, щото нямам пари. Гордо се връщам при каката в празния магазин и избирам един пъзел. Нося го самодоволно на касата и ..... ми то се сещам пак, че пари нямам. Тя тая, викам си, без маска не ме пусна, пъзел на доверие няма да ми даде, нищо, че живея до тъпия магазин и до там с идеята за подарък .....

# 443
  • София
JoyJoyJoy
Нот, обичам тА! Joy
БГ мама от корона темата бил... Laughing

# 444
  • София
Хахахахха, Нотарис бе Joy Нали съм, вика, бг-мама от ковид темата Joy

Аз всъщност много се вбесих вчера от паралелното гледане на репортажа от Бърза помощ и след това този за свалянето на ДДС за ресторантите. Тогава си викам ква сме такава нажия, баси, да не можем да ги изметем бе.

# 445
  • София
Хахаха, ох как имах нужда от лафа на Нот
За сефте от дни искрено се засмях. Благодаря ти, Нот!

Не мога да намеря сили аз да изгледам материала с линейката. Трети ден си пиша с позната, която кара тежко ковида вкъщи с мъжа си. Синът ми буха като изоглавен трети ден и си мисля как сигурно няма да се съгласят да го прегледат (той от дете в тоя период е с кшлица с дни, но сега е нон стоп и си мисля, че вече е наложително да го преслушат), и в едно с явния мор навсякъде срещу нахилените тъпанари без маски и трагедията в болниците, всичко ми се е свило Sad

Нот, ти си ми кат светлинка, пак благодаря!

# 446
Ето, за това мучах вчера.... Значи това се допуска, няма полиция, няма съд.... А децата да седят затворени вкъщи

https://www.24chasa.bg/novini/article/9175865

# 447
  • софия
Всички нощни заведения са изтеглили "програмите" си с по-ранен начален час, за да приключат, евентуално, до 23.30 ч. Иначе децата са виновни и разнасят вируса 😷

# 448
💐💐💐
Имаме си министър на здравето в темата. Не вярвам да не лекува кашлица.

Моята студентка се прибира вчера от карантинираната си майна за кратка ваканция и от вратата ни вика; “ Ти стига си пил!  Ти стига си пушила! Да не вземете да ми умирате сега!”😀

# 449
  • София
Не че принципно смятам, че вечерният час е смислена мярка /затварянето е смислена мярка/, ама 23:30 вечерен час ли е? Joy

Общи условия

Активация на акаунт