Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 20 147
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
В момента тече онлайн час по английски. Отварям леко вратата на стаята му, да проверя какво се случва и виждам следната картинка: телевизорът му работи /със звук!/, той цъка на телефона, а на лаптопа госпожата нещо си говори. ... Пушек ми излезе от ушите при тази гледка! Triumph
Ето затова не искам ДО! Повечето деца са така.

# 556
А, чакай малко, те хоум офис и родителите не са по-различни😀

# 557
  • София
мисля, че дълбоко грешиш - масата родители няма да могат да отговорят на въпроса от конферентния, докат цъкат на тела с включен телевизор
хоум офисът според мен е с по едно включено устройство Simple Smile, макс две (тв и телефон или комп със зареден фейс)

# 558
мисля, че дълбоко грешиш - масата родители няма да могат да отговорят на въпроса от конферентния, докат цъкат на тела с включен телевизор
хоум офисът според мен е с по едно включено устройство Simple Smile, макс две (тв и телефон или комп със зареден фейс)
и бг-мама...

# 559
Явно във времена на пандемии и кризи някои успяват все пак да се движат напред. Освен Питагор и друго ЧУ ще се сдобие с нова сграда. Днес се чуха слухове, че фургоните ще бъдат изоставени Simple Smile
Ако някой има повече информация, моля да сподели Simple Smile

# 560
  • в страната на чудесата
Е а дано.
В последните няколко години все така се случва.
Къде ще са?

# 561
  • София
Жив и здрав да ти е рожденика, Санака! Да не ти дава поводи да го фраснеш с тигана Grinning
Моето дете и то така, супер разсеяно, но като го питат отговаря.
Колкото до хоум офиса, аз съм от години така. Преди, като ходих в офиса и всичко ме разсейваше. Тук съм концентрирана и върша повече работа.

П.С. Що се триете хора, са пА изтървах всичко...

# 562
Кой се е трил?

# 563
  • София
Жив и здрав да ти е рожденика, Санака! Да не ти дава поводи да го фраснеш с тигана Grinning
Бе, аз с тигани рядко боравя, но някой и друг задвратник може да отнесе още преди пубертета.

РД мина, вече може да затваряте. Laughing

# 564
  • в страната на чудесата
Е как?
Нали на 3.11 свършваше ковида

# 565
  • София
Е как?
Утре ще стане ясно. Joy

# 566
  • София
Е как?
Не, бе, най-рано на 3.11. /вечерта/ може да започне. Laughing

# 567
  • София
Санака, да ти е жив и здрав рожденикът! И все така да се справя с няколко задачи едновременно Stuck Out Tongue Winking Eye

Чакам с нетърпение информация за нова сграда на другото ЧУ, защото пряко ме касае. В събота ходихме на отворени врати в СС, но ще споделя впечатленията в другата тема.

# 568
Санака, да е жив и здрав младежът и много да ви радва!

# 569
  • София
Санака, честит празник! Младежът е показал концентрация, която само може да те радва.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 20:41 от Prizma

Общи условия

Активация на акаунт