Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 467
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Така като сме започнали...и аз да си кажа, че ви обичам Heart

Днес четох един лекар, препоръчва някаква добавка за Ковид. Проверявам аз - то нещо като концентрирано вино. Викам си, що пък да го пия това вино на хапчета, като мога да си го сипя? Joy

Междувременно ние имаме от току- що още един положителен родител в класа.

# 646
  • в страната на чудесата
Нот, аз нямам фейс, ама на, гледах видео обръщението от зимната резиденция
Ми то си е само философски въпрос Simple Smile
Ние сме се объркали досега.

# 647
Ми то по-добре от това да се пропиеш Simple Smile

Днес четох един лекар, препоръчва някаква добавка за Ковид. Проверявам аз - то нещо като концентрирано вино. Викам си, що пък да го пия това вино на хапчета, като мога да си го сипя? Joy

Оф, с това пиенье - да ви кажа на чист български език, тука има медици, юристи, сигурно разбират:
Ебриетас ест метрополис омниум вициорум!
което значи: „Пиянството е майка на всички пороци…“

Ха наздраве, имам още малко винце;)

# 648
  • София
Лелеее, вие тук вече се търкаляте под масата май! Joy

При нас има пак дете от друг клас с Ковид, четв.-пет. ще дезинфекцират и всички сме онлайн. Попитаха ни обаче какво искаме /другите, не карантинирания клас/ - да се върнат в клас в понеделник или да останат до 13 вкъщи. Не знам какво искам...детето иска на училище.

# 649
  • в страната на чудесата
Досега не чух за нито едно дете, което иска ДО.
Имам надежда Simple Smile за тях

# 650
"Скъпи приятели, на прага сме на втора изолация, трябва спокойно да се подготвим за затварянето. Има хора, които наистина полудяват, когато са под каратина. Точно за това си говорихме преди малко с микровълновата и тостера, докато пиехме кафе - и тримата сме на това мнение, както и кафемашината, тя ми е най-добрата приятелка.
Вече не споделям нищо с пералнята, защото всичко го върти и превърта по няколко пъти. И на хладилника вече нищо не му казвам, чувствам го някак си много студен и умислен. Съдомиялната и тя е е една-на всяка манджа да е мерудия. Малко се отдръпнах и от сушилнята и абсорбатора всичко раздухват.
Ааа, забравих да кажа, че спрях да се опитвам да си поговоря с ютията, защото тя се разгорещява от няма нищо.
А кантара го сложих с лице към стената. Ще стои така, докато  не ми се извини."

# 651
  • софия
А кантара го сложих с лице към стената. Ще стои така, докато  не ми се извини."
аз на моя съм му много, много сърдита!

Благодаря ти Мецане, добре ме разсмя, прочетох на околните Simple Smile

# 652
  • София
Моето мързеливото мрънка, че иска да е онлайн (като карантираните от класа деца). Ми, получава го от утре - със запушен нос е и ми прохърква сега, докато спи :/ Мрън. Сега съм с един постоянно бухащ и друго хремливо вкъщи, а трябва да се рОботи... Два пъти мрън. Мислите ли, че от понеделник могат да лопнат кепенците за всички? Бобът ви кво казва? Усещам, че от утре ще съм от активно сипващите си.

# 653
  • софия
Уф бе Миленита!!!! Мрънкай колкото щеш, стига това да ти помага! Иначе аз определено мисля, че от понеделник ще им спрят присъственото училище на всички. Съжалявам, ама....

хайде бързо да и минава на принцесата, може просто днес да я е попресякло малко по-хладното време и като се наспи нищо да и няма. Ахоу! И баткото вече трябва да си е стъпал на краката солидно и да се измъква от каш;ицата, а?

# 654
  • София
Аз вече и боб не смея да хвърлям. Това правителство работи на принципа - лявата ръка не знае какво прави дясната, а главата е на друга планета. На 26.10. Вълчев излезе със заповед, с която предоставя на директорите на училищата да предлагат преминаване към ОЕСР за конкретното училище, а на 27.10. Ангелов, с друга заповед, затвори всички гимназии. А, хвърляй боб де! Joy

# 655
  • София

И баткото вече трябва да си е стъпал на краката солидно и да се измъква от каш;ицата, а?
Не е, буха си упорито, уж се кълне, че всичко пие. Ама той си е така. Инак е свеж кат ряпа. А дребосът, щом хърка насън, не ще да е от ония хрвми, дет не го отразяваме. Предвиждам инхалации два дни поне. Дано не си права за понеделник - ако затворят само училища, а заведения и молове не, ще е безсмислено жертване на децата. Не искам и тази идиотия. Спирам, че пак ме е треснал чоглавият песимиизъм.

# 656
  • софия
айде, айде, няма смисъл да се ядосваш - пък молове, пък кръчми...айде стига, няма да я подредим държавата. Гледай мънинката и хич не се ядосвай за глуспостите глобални, в случая на нашата държава - локални. Достатъчен зор са ти инхалациите, които мислиш, че ви се задават. Истински от сърце ти пожелавам да ви се разминат. Туй сега е по-важно. Както и за децата сме нужни спокойни и благи. Пък дали от вкъщи или от училише, децата ще се справят. С нашето спокойствие и благост би им било по-добре. Да не ги пилеем по кухи ядосвания!

ПС я перни един зад врата на баткото да се оправя! кво е туй нещо още да се влачи!?

# 657
  • София
Аз пък не знаех, че Лейка е лекар. Татко Мецан след такива хвалби нЕма да се дорЕдим до нея Simple Smile
Аз не знам какво искам - ДО или присъствено...хем сърби, хем боли е положението.
Но съм на мнение, че отдавна трябваше да затворят инкубаторите- Молове/фитнеси/ресторанти, ама не им стиска.. скоро съвсем ще останем без лекари...

# 658
  • София
Аз пък не знаех, че Лейка е лекар. Татко Мецан след такива хвалби нЕма да се дорЕдим до нея Simple Smile
Да веее, Баце ще трябва да инсталира един фургон пред нашия форум тука Simple Smile Wink ... ама ние старите кучета требе да сме с предимство (като Корнелчето във ВМА)

# 659
Да си ядете тиквените семки, ей.

Общи условия

Активация на акаунт