ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 37 222
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София
Едва ли. За какво й е мъртва сова?Joy

# 407
  • Варна
И моят иска тежести. Харесала съм си от сайта на Станимир Михов. В Декатлон вчера всичко беше ошушкано. Само по 1.25 и 2.5 имаше дискове. Боже дано не чуе за сова.

# 408
  • нейде там, където ....
Лилавке, честити да сте и двете! Здрави, щастливи, спокойни и успешни!

Ако все още има болни - оздравявайте по-бързо!

За Коледа наборът не иска нищо. Така беше и за рожденния ден. Тогава искаше само да празнува заедно с вуйчо си, защото са на една дата. Не му се получи. Сега и това не иска. Само да има елха, мама да прави вкуснотии и да си гледаме филми с пуканки в нас. Ще му измисля нещо, но също искам да има елемент на приятна изненада. Покрай черния петък, поне книгите за Коледа ще купя.
selena6, от къде взе дрънкулките? За Хедуиг - дали няма да може някой, който се занимава с филц, да направи една?

# 409
И ние търсихме жив Хедуиг преди 2-3 години. Девойката беше намерила препариран.
Моето чаве винаги ще се зарадва на още един парфюм. Тя прави ароматни облаци и освежава целия апартамент като се разходи Simple Smile.

# 410
  • София
Ние с наборката и баща и искаме само голямата дъщеря да се прибере за Коледа от Франция. Билетът е купен още през септември и се молим само да няма още допълнителни ограничения и да не се затварят границите и ще сме на тръни до последно с тая неизвестност. Малко като в романтичен холивудски филм сме да чакаме някой да се прибере за Коледа ........

Иначе наборката си беше харесала една доста луксозна кулинарна книга (нали това и е последното увлечение) и ще я изненадам. Каката следи френския амазон за интересни неща сега покрай черния петък. Поръчала съм и един нов Киндъл, че моят ветеран съвсем се скапа. Тя самата си купи 3 в 1 устройство - принтер, скенер и копир, че и трябваше и каза, че това ще и е коледния подарък. На таткото също ще изсмислим нещо и така.

# 411
  • София
selena6, от къде взе дрънкулките? За Хедуиг - дали няма да може някой, който се занимава с филц, да направи една?
Дрънкулките - от https://dreboliiki.com едни карти за игра и една чаша, от https://www.dedoles.bg/ чорапи и на двамата ХП и от https://shop.chitatel.net/ Читателски колет ХП + още две значки. Лошото е, че тя иска жива сова или бухал, изобщо за играчка не става дума. Дори е съгласна да превърне стаята си в соварник. Flushed

# 412
  • София
А знае ли как мирише в кокошарник?

Трябва да има някъде из нас една плюшена сова. И плакати с гербовете на домовете, и стикери по стената....
Израсна ги вече и всичко прибра.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 12:03 от Спунк

# 413
  • София
Много добре знае, или поне се надявам да си спомня какво е. Ирационално желание. Миналата година й бях накупила малки ижута от алиекспрес, но някъде изчезнаха и беше голяма драма. Моите родители й купиха сребърна верижка с малка сова, и нея потурчи някъде. Показвам й изрисувани и кукли сови, но то си иска истинска. Вчера по новините споменаха за спасена сова или бухал в Ню Йорк и на нея й светнаха очите. Поинтересува се и от дружеството за грабливи птици в Б-я. Тези дни пак си мечтахме за къща, а тя само си мисли дали ще има възможност за соварник Wink

# 414
  • София
...

Иначе наборката си беше харесала една доста луксозна кулинарна книга
...
Ще споделите ли коя е книгата?
Голямо затруднение имам вече с подаръците не само за децата.

# 415
  • Sofia
Електрическа самобръсначка дали е подходяща за тия рехави косми или е рано още Thinking

# 416
  • София
...

Иначе наборката си беше харесала една доста луксозна кулинарна книга
...

Eiger,

"Изкуството на френската кухня" на Джулия Чайлд. Има я и на български, но тя иска в оригинал
https://www.amazon.com/Mastering-Art-French-Cooking-Set/dp/03075 … P86RHZW69K52YAG3Z
Тя има интерес в кулинарията, но откакто бяхме във Франция в края на лятото направо няма удържане.

# 417
  • Там, където мечтите се сбъдват

[/quote]

Eiger,

"Изкуството на френската кухня" на Джулия Чайлд. Има я и на български, но тя иска в оригинал
https://www.amazon.com/Mastering-Art-French-Cooking-Set/dp/03075 … P86RHZW69K52YAG3Z
Тя има интерес в кулинарията, но откакто бяхме във Франция в края на лятото направо няма удържане.
[/quote]

Как беше "което не става с масло, става с мнооого масло"Simple Smile)))

# 418
  • София
Електрическа самобръсначка дали е подходяща за тия рехави косми или е рано още Thinking
ани, точно вчера синът ми ми разказваше за някаква самобръсначка на Филипс -80 лв, която много харесвал и чел много добри отзиви за нея. Ще проучвам и аз.

# 419
  • Там, където мечтите се сбъдват
Яна, като съвременен готвач ти препоръчвам и Mimi Thorisson, виж книгата ѝ "A Kitchen in France: A Year of Cooking in My Farmhouse".

Общи условия

Активация на акаунт