ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 37 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Електрическа самобръсначка дали е подходяща за тия рехави косми или е рано още Thinking
ани, точно вчера синът ми ми разказваше за някаква самобръсначка на Филипс -80 лв, която много харесвал и чел много добри отзиви за нея. Ще проучвам и аз.

Дали не е One Blade Thinking

Не съм обувала дънки от началото на ДО. Как ли ще се изненадам, когато ми се наложи Animal Pig Animal Pig2

# 421
  • Там, където мечтите се сбъдват
Електрическа самобръсначка дали е подходяща за тия рехави косми или е рано още Thinking
ани, точно вчера синът ми ми разказваше за някаква самобръсначка на Филипс -80 лв, която много харесвал и чел много добри отзиви за нея. Ще проучвам и аз.

Дали не е One Blade Thinking

Не съм обувала дънки от началото на ДО. Как ли ще се изненадам, когато ми се наложи Animal Pig Animal Pig2

Спокойно, да живеят mommy jeans, моделите! Че вече и с ластици има, за всичко е помислено:)

# 422
Лейди, как сте?

Ян@, пожелавам вълшебна Коледа, с гостенка от Париж, похапвайки френски ястия, приготвени от сестричката! Wink Впечатляващо хоби! Завиждам благородно!

Днес й взех парфюм, който не успя да пристигне за р.д. и се зачудих дали да го скрия, но все пак го дадох, че точно беше на тази вълна, оцени го и много й хареса!! Но така или иначе парфюми, козметика, гримове, книги, дрехи, бельо, талисманчета.. някак не ги броя към изненадите. Така че, събирам още идеи! Wink Обичам да подарявам преживявания, пътувания, билети за концерти, спектакли, но в тези времена.. Sad

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 20:31 от 50 Shades of Purple

# 423
  • София
И ние вече се оправяме, благодаря за загрижеността, момичета. Вирусът е крайно противен . Дори и да са леки симптомите, пак е много изтощителен. Вече 10 дни щерката си ляга доброволно в 19-19.30 и си спи цяла нощ. Аз се притеснявам, че не знам дали и какви последствия може да има...
По повод коледните подаръци официално уведомих засегнатите лица, че ще получат най-използваните дрехи - пижами. Това, след като ме изнудиха да вземем куче и изсипах сериозна сума. Та, сега чакаме да я вземем тази седмица и са ме обзели терзания как ще се справи човек, дето в живота си не се е грижил за животни. Като я вземем, ще моля за съдействие Hug

# 424
  • София
Каква порода е,Лейди?
Радвам се,че вече сте по-добре🥰

# 425
  • София
Йоркширски териер (малко по-космат хамстер, както дразня щерката) Grinning

# 426
  • София
И ние вече се оправяме, благодаря за загрижеността, момичета. Вирусът е крайно противен . Дори и да са леки симптомите, пак е много изтощителен. Вече 10 дни щерката си ляга доброволно в 19-19.30 и си спи цяла нощ. Аз се притеснявам, че не знам дали и какви последствия може да има...

Та, сега чакаме да я вземем тази седмица и са ме обзели терзания как ще се справи човек, дето в живота си не се е грижил за животни. Като я вземем, ще моля за съдействие Hug

Дано няма никакви последици. Младите организми се обновяват качествено. Никой ли от вас не се зарази от дъщеричката?

За кучето - мисля, че ще е с + и - като всяко ново нещо. Ние все още сме на "-", но много го обичаме. Доскоро лаеше на всяко йорки, което му се ежи и ръмжи, но мисля, че го израства и не им се връзва😁

# 427
Лейди, аз съм писала по-рано, ние имаме йорки от 3 години, ако искаш нещо да питаш - насреща съм.

# 428
  • Варна.
Лейди, аз съм писала по-рано, ние имаме йорки от 3 години, ако искаш нещо да питаш - насреща съм.

Нашата е на 16 години, преди нея отглеждахме майка и', за съжаление тя не достигна тази възраст. Също съм готова да помагам. Имаме и немска овчарка + още едно куче на вилата.

Една смешна история.
Миналата година водя двете кучета на ветеринар с колата. Йоркито ми е в скута, голямото куче на задната седалка. Спирам на светофар. До мен в съседната лента е автомобил с водач мъж на средна възраст и вероятно майка му на дясната седалка, в чиято скут се кипри друго Йорки. Помахахме си с хората. Аз посочвам задната седалка, че там имам още едно куче, мъжът поглежда и клати оценяващо глава. После очите му се върнаха към мен и с рязко кимване назад ми сочи неговата задна седалка, а там девойка на възрастта на нашите деца.
Победи ме! Simple Smile

До тук с подаръците имам поръчка за елемент за гривната Номинейшън от майка ми.

В "писмото" пишело графичен таблет и "джордънки", което какво значи още се правя, че не съм разбрала, също така не схващам особенната им ценност.

Болните да оздравяват без никакви последствия!

# 429
  • София
dimitrina73,  ние сме само двете, така че нямаше голям избор - мисля, че го прехвърли на мен, но вече бяхме в карантина и не съм правила тест. Другата седмица ще пусна антитела и евентуално ще разбера Simple Smile

# 430
  • София
Много добре знае, или поне се надявам да си спомня какво е. Ирационално желание. Миналата година й бях накупила малки ижута от алиекспрес, но някъде изчезнаха и беше голяма драма. Моите родители й купиха сребърна верижка с малка сова, и нея потурчи някъде. Показвам й изрисувани и кукли сови, но то си иска истинска. Вчера по новините споменаха за спасена сова или бухал в Ню Йорк и на нея й светнаха очите. Поинтересува се и от дружеството за грабливи птици в Б-я. Тези дни пак си мечтахме за къща, а тя само си мисли дали ще има възможност за соварник Wink
То по принцип не е редно да се отглеждат сови. Те са диви животни.
Не знам, сигурно е добре да се проведе разговор по темата, защото той е важен по принцип.
Тук има малко инфо (сайтът си е ОК, нищо, че гугъл малко го квалифицира като опасен):
https://www.lapa.bg/topics/57822,%D0%A1%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B8 … %BC%D0%B5%D1%86?-

Може би е добра идея, както пише в статията, да се осинови сова в зоопарк.

# 431
  • Sofia
Лейди, ще стискам палци да се спогодите с новия любимец! Предполагам,ч е + ще са повече от -. Наборът почти никъде не излиза, започнах и аз да се замислям, че едно куче би го извеждало сутрин и вечер, но това не е достатъчен довод, за да кандисам Laughing

Не знам откога не съм чакала Коледа с такова нтърпение - и заради ваканцията, и заради надеждата за някакво по-ведро настроение. Аз съм от онези, които не обичат дългите празници (не обичаха Wink ). Чудесно заговорихте за подаръци! Revolving Hearts

# 432
  • София
Лейди, честито кученце. Колкото и да са минусите, плюсовете са повече, винаги когато те погледне малката космата топка. Толкова радост и щастие внасят тези животинки в нашия живот.
Ние си имаме котарак. Той ни беше подарък за Коледата на 2018 и нито за миг не съжаляваме, че го имаме.
Ох, при нас е много трудно да измислим подарък на младежа. За РД иска безжични слушалки и това и ще получи. Обаче за Коледа нищо не мога да измисля. От месец го питаме и той казва, че нищо не искал. Да сме му направили изненада. Аз се шегувам, че изненадата му ще бъде като погледне под елхата и не открие подарък за него 😁

# 433
  • София
Red, и този разговор сме водили. Аз обичам и уважавам животните и те го усещат. И трите вкъщи са привързани много към мен. Набора също има усет за тях и го предпочитат. Може и това да е причината. Кучето най-малко слуша дъщерята, голямата котка се опитва да я одере, а малкото бяга като дявол от тамян. Мисля, че една котешка катерушка в нейната стая ще оправи нещата...

# 434
  • София
О, то и при нас е интересно положението.
Котката има огромно и непоклатимо доверие в нас с мъжа ми, а с дъщеря ми са в други отношения. Малко са като две деца, които на моменти се дърлят. В общи линии покрай ИП радикално се подобриха нещата. Но все пак на моменти се чудя как Тереза търпи дъщеря ми. Явно е много добро животинче. И то не че девойката нещо лошо ѝ прави, но вечно има някаква потребност да я вдига и гушка. И котката логично се ядосва, но само мяука недоволно, не дере. Що разправии сме имали с тийнейджърката по този въпрос, не искам да казвам (ние сме в стопроцентова защита на котката). Ами явно трябва още да пораснат тия деца.

Общи условия

Активация на акаунт