ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 37 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
По темата с подаръците дъщерята си поиска дрехи в стил k-fashion, съответно имам дълбоко скрити да отлежават до коледа карирана плисирана поличка в бяло - лилава гама и прилежащите към нея  кроп топ и обувки, тип кубинки. Младежът пък си пожела нещо, което трябва да поръчам от чужбина -training board. Представлява дървен борд с дупки  с различни размери, който се закрепва на стената, с цел тренировка на пръстите, нали се занимава с катерене човекът. Само не ми харесва, че си избра един за 119 евро, но нали подкрепям спорта, ще се наложи да купуваме. А one blade може да не е лоша идея и за татковци.

# 436
  • София
Обсъждате самобръсначки за тинейджърите, а на моя космите му се броят по лицето. Питам ММ кога трябва да започне да се бръсне - след една година. Добре де, при какво окосмяване на лицето - при "Хо Ши Мин" брадичка Joy
Ще почакаме, значи!

# 437
  • София
Отговорът на въпроса : "Кога да започне с бръсненето?" според нашия татко е : "Колкото може по - късно" . Според дъщеря ми, ако можела щяла да му махне рехавия мустак незабавно.

# 438
  • Sofia
Идва си един момент, в който са непоносими с този мъх над устните. Нашият започна и по брадичката и баките да има.

# 439
  • София
Моят бръсне мустака. Не е кой знае, колко гъст, но го маха, че го дразни.
Иначе мъх под бакенбардите също има, но още не е започнал да го маха.

# 440
  • София
Моят все още не се бръсне. Лицето му е като бебешко дупе, няма нито едно косъмче. Дано по - дълго да е така, защото и аз знам, че колкото по - късно, толкова по - добре. 
Един ден ме накара да му махна 5 - те косъма под мишниците, заради плуването, но му ги махнах с крем, който мирише отвратително и оттогава вече не желае 😂

# 441
  • някъде ... тук ...
Дребен е рус и порасналите мъх и косъмчета само него дразнят. Те не се видят. А и другите мъже вкъщи твърдят, че още е рано.

# 442
Нямам момче, но ми стана интересно - защо да започнат колкото се може по-късно да се бръснат?

# 443
  • София
И аз това не го разбирам. Както и че момичетата трябва да започнат да се обезкосмяват колкото се може по-късно. Защо? И без това цял живот ще го правят /и момчета, и момичета/, какво значение имат една-две години повече или по-малко? Ако ги дразни и притеснява, защо да се чака? Девойките ги заведох на кола маска в момента, в който казаха, че искат /въпреки че малката имаше косми по краката, които само тя си виждаше под определен ъгъл и при определена светлина Joy /, но ако това й влияе на самочувствието - да маха. Момчешкия пуберски мъх не го понасям и възнамерявам да се махне при малкия веднага, когато се появи /ще го обръсна собственоръчно, ако се налага/. ММ е на същото мнение.

# 444
Момичета от нашия предишен клас се възмущаваха от мъха на момчетата още в седми клас.

# 445
  • София
Първите впечатления на голямата ми щерка за съучениците й в новия 8-ми клас бяха: всички момчета са с пуберски мустачки, а голяма част и от момчетата, и от момичетата са с по една вежда. Joy

# 446
  • София
В тази връзка и веждите над носа маха.Отнесе две подигравки,че са му сляти и това му беше достатъчно. Имаме в квартала мъжка бръснарница,момчето му ги маха с конец. Един път в месеца.

# 447
  • София
Единствения проблем е, че веднъж като се почне с бръсненето си става редовно. Ако сам поиска, да действа. Като го гледам - нито му пречи, нито някой му се подиграва, освен сестра му.
А сестра му, тя отдавна взема мерки за тези неща.

# 448
  • София
Бегло чух по БНТ, че утре връщат децата в училище, грешно ли разбрах, не намирам нищо в онлайн новините.

# 449
  • София
Лейди, хубави новини написа. Радвам се, че детето е добре. А напролет ще правим съвместни кучешки разходки.

buni, трябва да имате заповед на директора, в която да е указано докога сте ДО.

Мнението ми е, че щом започне да се откроява мустакът, трябва да се обръсне.
Има два вида самобръсначки - едните са с три диска, а другите са като лента. Имало разлика при бръсненето.
Когато купувах, правих проучване. Най- доброто съотношение качество/цена за първите е Филипс, за вторите - Браун.
От телефона ми е трудно и затова утре ще покажа модела, който взех. Няколко години го ползва синът ми и е доволен.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 21:22 от Спунк

Общи условия

Активация на акаунт