За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 536
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 360
Не знам какво е кугърка, но аз имах вземане, даване с един само три години по-малък от мен, ерген и да ви кажа, ми личи си. Аз се чувствам на сто с емоционалния ми товар. Просто не знам защо ти е още едно дете да гледаш, ама хайде.
Сега ако си някоя хищница като Саманта от сексът и градът бива, ама старите чанти чак пък толкова секс да искат,  не ми се вярва. По скоро забавления и компания.

# 361
  • София
https://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/zhenata-kugyr-e-mit-3204671
Пфу, язък, тъкмо си мислех да се развеждам и да ида да вършея сред  30-годишните.

# 362

Добре, де. Като търсиш сериозна връзка/брак, не е ли нормално да харесаш една жена и в момента да излизаш само с нея?
Отделно, смесват се нещата. Разбира се, че всеки иска секс. Автора е с претенции за интелигентен човек. Ок, едно 20 годишно е току-що завършило 12 клас, бе хора. 25 да, ама 20?
Странно ми е, ако приема че е на 53, да баха 40 -да. Света не е, което беше, разбирам го.
Но за мен да си легнеш с някой, освен с визия, трябва и с нещо друго да разполага, най-малко да поговорите поне преди сексането.

А де? И аз това казах! Ти си нямаш на представа понякога, колко е трудна комуникацията с децата ми. Защото са коренно друго поколение и аз ги възприемам като деца, а те всъщност са възрастни и се борят за място в живота. Е, не мога да правя секс с такива! Повечко ми идва! Все ще съм с усещането, за възползваност. И което е по-страшното, не че те са се възползвали, а аз. Има нещо, което на този свят се нарича съвест. Всичко друго бих преборила дори и егото си, което не е никак малко, но срещу съвестта си не мога да вървя!

# 363
  • София
Има мъже, които обичат предимно да говорят и да раздават акъл и съвети. ( има и жени, нека съм справедлива) Така че за него би било напълно достатъчно тя да го гледа зяпнала и да пърха с клепки в знак на възхищение.
Чували ли сте приказката "Е*и, учи, е*и, учи и цял живот ненаучени ..."

# 364
И аз съм готина до баща ми, ама точно заради това, че ми е баща. Въпреки, че отстрани, ако гледа някой снимката може да си каже: "Ей тоя мъж с какво младо гадже се е обзавел!"Joy

# 365
Не знам какво е кугърка, но аз имах вземане, даване с един само три години по-малък от мен, ерген и да ви кажа, ми личи си. Аз се чувствам на сто с емоционалния ми товар. Просто не знам защо ти е още едно дете да гледаш, ама хайде.
Сега ако си някоя хищница като Саманта от сексът и градът бива, ама старите чанти чак пък толкова секс да искат,  не ми се вярва. По скоро забавления и компания.

Това е интересно, но за съжаление все по-рядко се появяват такива коментари тук.

Емоционален товар на мен поне ми звучи като нещо негативно и по дефиниция трябва да е нещо, което ти тежи. При това положение защо не насочиш усилията си към елиминирането, или поне облекчаването, на този товар, а искаш мъжете да го приемат -- по-добре ли би се чувствала ако тежи и на двама ви и защо? Аз поне се опитвам да работя върху нещата, които ми тежат и спират развитието ми. Доколко успявам не аз трябва да кажа, но поне обективните резултати са добри, а и се чувствам много добре .

# 366
Емоционалният товар си е чист житейски опит, ама айде... Blush

# 367
Емоционалният товар си е чист житейски опит, ама айде... Blush
И аз не бих определила случките, трудностите, изводите, разочарованията като товар.
Даже се радвам. Това ни прави тези, които сме.
Не бих се върнала на 20.

# 368
Ама то има и понятие "полезен товар".
Товарът не винаги е негатив.

# 369
Освен тежки семейни трагедии, за друго не се сещам, което не бих могла да изчистя от съзнанието си и да го нося като товар.
Другите травми са поправими.

# 370
  • Обран бостан ;)
Защото са коренно друго поколение и аз ги възприемам като деца, а те всъщност са възрастни и се борят за място в живота. Е, не мога да правя секс с такива! Повечко ми идва! Все ще съм с усещането, за възползваност. И което е по-страшното, не че те са се възползвали, а аз. Има нещо, което на този свят се нарича съвест. Всичко друго бих преборила дори и егото си, което не е никак малко, но срещу съвестта си не мога да вървя!

Далеч съм от мисълта да те поучавам, нито да те карам да вървиш срещу собствената си съвест, но мога да те уверя, че да откажеш секс на мъж, още повече млад, който се е осмелил да ти предложи, му нанасяш по-голяма травма отколкото си мислиш.

Мотивът "не искам да се възползвам" от твоя страна, се тълкува като "не ставаш" от негова.

Трудно ще е да ме разбереш, защото повечето жени никога не предлагате, а само получавате предложения и няма начин да разберете колко e трудно за един млад мъж да направи подобно предложение.

Би ме разбрала само ако ти се е случило да предложиш секс на мъж, с който не сте правили такъв, а той те отреже защото "нещо си там".

п.п. Излишно е да казвам, че говоря от личен опит.

# 371
Авторе, в тая тема жените ме разбират, но ти не.

# 372
О, аз имам такъв емоционален товар, признавам си. Всъщност една единствена случка, която ме накара от пълна разкрепостеност да кажем, да се посмиря. Не бих я разказала тук обаче. Не смятам, че анонимността защитава достатъчно съвестта ни. Та така! Понякога студени душове в живота ни действат отрезвително и не искаш дори и да погледнеш назад. Това се нарича опит. Затова и не бих злоупотребила с неопитността.

# 373
Точно след такива случки емоционално порастваш и няма как някой 20год.  да ме впечатли по какъвто и да било начин.
Сякаш в мозъка има някакво бутонче и дори само за секс да става дума, не може да се "щракне" без емоционална близост, духовна, смислен и интересен разговор и т.н.
Та при мъжете май не е така. То и при другите жени може да не е...това е моето мнение.

# 374
М, не. Ама за годините си е ок. За мен.
За парите, пак да, важни са си.
Да не говорим, че ако е тъпо парче няма да ги има.
Всичко е свързано.

Този точно не е направил милионите сам, наследствени са. И постоянно го разнасят като издънката и излагация на фамилията.... Та никакъв пример за готин пич не е😆 Циркаджия

Общи условия

Активация на акаунт