За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 358
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 660
не умее да облича емоциите в думи.
Подобно обяснение за човек над 15годишна възраст лично пред мен не върви. Думите се подбират съвсем разумно с малка забележка - всеки ги подбира според своите граници на разум.
Та, убедена съм, че авторът има предвид точно отбранителна позиция, тъй като няколко пъти повтори точно тази дума. Със сигурност знае разликата между отбранителен и резервиран. Затова и се чудя как атакува жените. Колкото и багаж да имаме жените, вкл.веществен при някои Joy , не отиваме на първа-втора среща с щит и револвер.

# 661
  • Пловдив
То не е само до сантиметри, трябва си и форма и фи да е тамън? За какво ти е просто спагет с еди колко си санта?
Ма като почнете с тези въпроси за сантовете много ме разсмивате. Като си избирате дреха, гледате само да не са ви дълги ръкавите ли? Simple Smile
То е като да си избираш дънки - има размер на талията, има дължина на крачолите, има няколко типа кройки. Е те така и с пенисите Simple Smile

# 662
Янтре, и вкус, и вкус. Wink Субективност, нале.

# 663
  • Далече, далече
Не искам темата да избие във вулгарна посока,но плахо да попитам колко сантиметра трябва да е "патладжана" за да попадне в категорията Голям?
Лесен отговор - над 20 см във възбудено състояние.

Направо ги съсипа.

# 664
Хаха. В онова съснояние може да е напред, нагоре или бананче , също прави разлика 🤣

# 665
  • Пловдив
Янтре, и вкус, и вкус. Wink Субективност, нале.
Това вече е цвета на дънките Wink

Не искам темата да избие във вулгарна посока,но плахо да попитам колко сантиметра трябва да е "патладжана" за да попадне в категорията Голям?

Направо ги съсипа.
Просто съм честна.

Освен всичко - дайте да не се лъжем, и как мъжа управлява наличностите е МНОГО важно. Двама мъже с еднакви физически дадености могат да се справят различно.

# 666
Не, тя ще покаже нагледно, какво е да заемеш отбранителна позиция Joy

Направо ги съсипа.

# 667
  • Обран бостан ;)
Само че...... много хубаво не е на хубаво, ако ме разбирате какво искам да кажа.

Да ви разкажа ли вица, дето дядото гледал голата баба и се чудел как може мъжете да се взбуждат от голи снимки. Trollface

# 668
  • Пловдив
Само че...... много хубаво не е на хубаво, ако ме разбирате какво искам да кажа.

Да ви разкажа ли вица, дето дядото гледал голата баба и се чудел как може мъжете да се взбуждат от голи снимки. Trollface
Ти разкажи вица, ама аз ти казвам, че както има мъже с различни размери, така и има жени с различни. Предполагам до тук всички са съгласни. От там нататък ако се случи жена с малък към среден размер и някой с 20 см.... никак, никак не е приятно.

# 669
Нали знаете, защо жените не могат да паркират: Защото цял живот ги учат, че ей това са 20 сантиметра.
Аз за това и карам колело, така и не се научих да паркирам.

# 670
  • Sofia
п.п. Само на мен ли ми се струва, че форума става доста скучен ?
По принцип, форумът не е занималня за скучаещи мъже и тук циркаджийските номера не минават, както вероятно си разбрал.

Ако имам Ламбо, грам няма да вися по заведения, и да паркирам на всеослушание и съзерцаване, още повече да "намигам на сервитьорки", а ще дерзая "инкогнито" с висок ешелон ескорт, където ще знам за какво плащам, който няма да има капризи, да се прави на недостъпен, да го боли глава, да слушам мрънкане и проблеми, а ще слуша; целеви маратони с много усмивки, позитивизъм и настроение.
Неееееееееееееееееееееееее, ни мо'а! Joy Joy Joy

# 671
  • София
Хахаха, ами аз съм пълно инкогнито. Направо не си купувам ламбо-то. Simple Smile

# 672
Значи авторът ако се вижда като Тръмп и иска жена, като Мелания, отсега му казвам, като жена, че тая не мое го трае, ама пусти пари.
Той и Тръмп не е толкова прост/на колкото се прави/ и беше казал, че ако умре от корона вирус, Мелания няма да страда.
Това ако се беше случило и Мелания ми беше приятелка, щеше да се обади да полеем мъката в Бесо, а после и на мъжки стриптийз щяхме да идем, че да им видим патладжаните.
Фф, наясно съм, че коври като нас няма да погледнеш, казвам го да не си помислиш, че не те разбирам
 Разбирам те.

# 673
Специално за необръщащите внимание 'висококачествени мъже', поздрав. Обърнете особено внимание и джендъра в заглавката и сравнете с вашия... хм... патладжан:

# 674
  • София
офф, като почнете с крайностите. Какъв Тръмп, каква Мелания.
Бозате риалитита от 20 години насам, ехооо, марс, вика земята (зъмята)!

Хаха, относно последната картинка, на мен ми е досадно, понякога ми се случва, засичам случайно в някаква социална среда момиче, хабер нямам да я свалям, не ми е тип, не ме интересува, а тя почва с театрите "трудно достъпна" и се държи все едно, че я свалям, а тя ме отблъсва.
На някои не им минава, или не чакам да им мине. Други, като видят, че са се "объркали" или "не им минава номерът" и минават в "нормален" режим.
Абе казвам ви, отношенията не са това, което бяха 10-15 години назад.

Общи условия

Активация на акаунт