За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 340
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 690
Технически, може и Иванка да му е дала начален тласък, все пак му е съветник отдавна.

# 691
  • Sofia
Братушките му дадоха тласък на него.

# 692
Много рядко ми се случва да ми каже някой, че не разбирам нещо Simple Smile
Не знам дали си забелязала, но аз пиша на няколко нива. Като не държа да разяснявам всички. Кой каквото разбрал, разбрал.

Тангра, много си зле, брат, Гал е мома, айде и на нея са не и се опъваш, може ли, барем, къде трябва да се държиш, как трябва. Пък после ерген съм, ми ерген ще си и останеш

# 693
Крисе, сакън! За тукашните ергени съм твърде бедна и твърде критикуваща. Далеч съм от топ профила на тунингована мълчалива позитивна крава с кариера и вуйчо владика.

# 694
  • София
Че какво съм ѝ казал на Галчето напреко? Тя ме напада, а аз се усмихвам. Какво искате толкова?

Бтв, не си падам по тунинговани. Затова и някои ме мразят.

За богатството, няма значение.

# 695
За да няма емоционален багаж трябва да е млада-млада, свежа като росна капка. С годините емоционалния багаж се понатрупва. Че и веществен такъв, под формата на деца.

Не е съвсем така. Винаги има някакъв „багаж“.
В случая на 20-годишна, която има връзка с мъж на годините на баща ѝ (да върна темата), се пренася емоционалният багаж от отношенията баща-дъщеря.
Ако двойката това я устройва, що не. Той ще си затваря очите за „палавостта“ на „дъщеричката“, тя ще разчита на „бащинска“ подкрепа и финансиране. Особено ако си остане вечен тийн като поведение с всичките последствия от подобен инфантилизъм.

# 696
Тя ме напада, а аз се усмихвам
Верно ли не отличаваш критика от нападка?
Риторичен въпрос е, да не хукнеш да отговаряш сега.

# 697
Нали знаете, защо жените не могат да паркират: Защото цял живот ги учат, че ей това са 20 сантиметра.
Аз за това и карам колело, така и не се научих да паркирам.

Седалката махаш ли я ? Trollface

В подофрум "Актуални теми"  има тема "Красиво женско лице". Идете и вижте как жени се карат коя красавица е по-красива.   Това донякъде отговаря на въпроса поставен от автора.

Аз телевизия не гледам от 7 години, вечер решавам задачи с големия син, кви реалита, кви пет лева.

А форуми четеш ли ?
Американският писател О.Хенри на въпроса защо мъжете толкова много харесват френската любов,той отговаря,че женското лице е най-красивата част от тялото на жената и затова мъжете обичат да..хм,"свършват" върху него. Повтарям,класикът О.Хенри го казва,не аз...
Това е за "патладжаните" и женските лица...

# 698
Мдам, той авторът и това не уточни. Какво разбира под емоционален багаж? Защото всички започваме да трупаме емоционален багаж от момента, в който започваме да осъзнаваме. Демек, от деца. Та това е неизбежен процес.
Може би е имал предвид емоционални разочарования от мъже, които са травмирали евентуалните му партньорки. И те са вдигнали  китайска стена пред него. Ама само си гадаем щото господинът е много "умерен". Ако и в реала чака при разговор да му вадят с ченгел думите от устата, ами, няма да е лесно.

# 699
Сетих се за това   https://youtu.be/UsLwdHjXUT8

# 700
Тия кукли са по сценарий. Смешно е, де. Satisfied Консистенцията вика е по-друга.

# 701
За да няма емоционален багаж трябва да е млада-млада, свежа като росна капка. С годините емоционалния багаж се понатрупва. Че и веществен такъв, под формата на деца.
С годините се натрупва и нюх, който позволява безпогрешно да разпознаеш едва сдържания гняв, който авторът все по-зле прикрива зад опитите си за хладен и балансиран тон на постовете си. На 20 още са "глухи" за тези тонове.

# 702
Ако можеше 20-годишните да са с акъла на 40-годишните, броят на мъжете, правещи безгрижен секс, рязко щеше да спадне.

# 703
Аз никога не бих качила своя снимка във форума, точно защото много се харесвам и няма да са ми приятни женските коментари.

# 704
  • Далече, далече
Аз никога не бих качила своя снимка във форума, точно защото много се харесвам и няма да са ми приятни женските коментари.

Права си. Ако ти завидят, отношението им към теб рязко ще се промени.

Общи условия

Активация на акаунт