За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 234
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 990
Боси, права си за мен. И аз съм си с дефицити, ама мъжете ги харесвам, те мен също. Аз с мъжете проблем нямам никакъв. Може би защото нищо не им и искам. Иначе ти за мен имаш удивително точна преценка, вероятно и за мъжете ти е такава. Аз много, много не мога да ги преценявам хората. И после рева във форума.

# 991
Малей и аз съм такава. Харесала съм си един и само му гледам сеира, как чупи китки и се ошумолява. Ама нали написах, че съм скромна и притеснителна, не знае човекът как да осъществи контакт. Дори и не предполага каква ламя съм. Joy От друга страна си пиша с един от Торонто, а то е повече от ясно, че няма да хвърля на самолета да ходя по срещи. Ама аз не бързам. Нямам терен. Екс милото ми не се е още изнесло. Joy

# 992
То всички си имаме някакви дефицити, Кристи. Те са си част от личността ни. Важното е да си ги обичаме и наместваме и което е по-важно – да не задушаваме близките си с тях. Ти ме кефиш щото си ведра – и в мрънкането даже. Поне тук, не знам как е в реала. Simple Smile

Примерно, аз нерядко виждам няколко хода напред, в перспективва, дето викаш ти имам точна преценка, но то не е баш така, просто навързвам фактите и съм наблюдателна, но това може и да пречи, защото ставам понякога тревожна и предизвестявам, изпреварвам случващото се. Демек, нямам търпение да се случат по реда си нещата. Като нервен състезател съм. Ама се понаучих да не натискам толкоз газта, де. Де ще ходя. Smile

# 993
"Мъжо идвай да правим секс,щото в 22 ч.секса започва....с теб или без теб "- култова фраза на една напориста жена.Така трябва да се действа със твърда ръка и замах.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 17:11 от happy doc

# 994
Аз съм от същата  порода като описаните от Танграта и Фф.

Идеалист, философ, умерен,  свръх претенциозен, интензивен,  интроверт,  живеещ си в моя свят и балон и разбирам противоречията им. Мм беше активната страна, аз съм много горд и дилен характер и ми е под достойнството да показвам слабост и влечения.

Отнема му много време да се доверя на някого и ако този човек не е търпелив, издръжлив на стрес, неамбициозен, инертен, щедър на емоции и жестове...никога нищо няма да се случи.

Та, просто за мъж този тип характер ще е доста проблемен за намиране на партньорка.

# 995
  • София
Ей, ама много те мързи, а, Бънд? Барем си почиваш тука във форума.

Кристи е невротична работохоличка. Тя няма търпение за нищо. Представям си я как слуша някого точно до второто изречение и мисълта ѝ вече е 3 часа напред на кого да звънне да се видят.

Ох, това малко прозвуча като мене Joy Не че съм работохоличка, ама нямам търпение и трябва постоянно нещо да ме стимулира. В работата (а и попринцип) правя по няколко неща наведнъж и в двете минути почивка вече ми е скука.

А Бънди пак не е разбрал... жените действат, ама като си харесат някой. Което обикновено е в следствие на нещо, а не на нищо. От мазите на майките им рядко ги харесваме Joy

# 996
Аз съм от същата  порода като описаните от Танграта и Фф.

Идеалист, философ, умерен,  свръх претенциозен, интензивен,  интроверт,  живеещ си в моя свят и балон и разбирам противоречията им. Мм беше активната страна, аз съм много горд и дилен характер и ми е под достойнството да показвам слабост и влечения.

Отнема му много време да се доверя на някого и ако този човек не е търпелив, издръжлив на стрес, неамбициозен, инертен, щедър на емоции и жестове...никога нищо няма да се случи.

Та, просто за мъж този тип характер ще е доста проблемен за намиране на партньорка.
Е, чак пък толкова ли? Даже и ако видиш някой, след който да отрониш наум едно "Уау"? Joy Твоят мъж е щастливец! Ще си му винаги вярна заради гордостта си. Sunglasses

# 997
  • Варна
Гордостта не е ли свързана с егоизъм? Във връзка, емоциите се споделят. Иначе единия е крайно ощетен.

# 998
Горделивостта е свързана с егоизъм. Гордостта с достойнство. Wink
А егоизмът е много полезно и самосъхраняващо качество, стига да е в здравословни граници.

# 999
Тая година след операцията казах: баста, ама аз кога ще живея, бе да ви е@а майката на всички.
Знам, че ти звучи скандално и не можеш да ме разбереш, защото трябва два фермана да напиша, а никой не го интересува, но живей за себе си. Ако искаш дете, намери си жена да ти родя, но не робува на никой. Важният си ти.

Виждам, че това никой не го е коментирал, сигурно дори не сте му обърнали внимание, защото го приемате вече за нещо нормално. Чувал съм го неведнъж, дори изразено по почти същия начин.

На мен обаче продължава да ми звучи много грозно и се надявам да не следвам този житейски път. Винаги съм бил учен в семейството си, повече с пример отколкото с думи, че имам отговорности към хората около себе си и се надявам никога да не забравя тези уроци.

Вярвам, че близките ни имат толкова нужда от нас, колкото и ние от тях и ако започнем да ги виждаме само като тежест, от която е по-добре да се отървем, че да не ни развалят рахата, ще сме толкова губещи колкото и те. Разликата би била, че след като се отървем от тях, ние трябва да живеем с мисълта за това, което сме извършили, не те. Но ако нямаш проблем с това, давай напред и си прави кефа, само не се чуди защо после не ти е толкова готино, колкото си очаквала.

# 1 000
Ех,че сте и вие с вашата активност. Мъжете ергени четящи тук съвсем пасивни ще станат:)
Но като се замисля..С този, който ми беше на сърце доста активна си бях..Аз го поканих на дискотека (че да ме свали). Аз го обърках, че да се чуди какво искам и да ме пита ( А аз да му кажа, че искам да се омъжа за него). Накрая като ми изневери ..пак аз поисках развод(колкото и да го обичах)

# 1 001
Ха-ха-ха това горното все едно аз съм го писала.  По отношение на отговорностите... Не трябва ли процесът да е двустранен? Инак си е вярно, че човек идва сам на този свят и сам си отива. Поправям се само за частта на изневярата. Не ми е изневерявал. Поне не в този смисъл.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 19:29 от Ravenna

# 1 002
  • Пловдив
Ок, на всички мъже тук - вие сте идеални! Идеални сте бе! Жените са виновни, че не харесват такива прекрасни, невероятни, страхотни жребци и самци като вас, красиви, интелигентни и богати. Сега олекна ли ви?

# 1 003
Понякога се появява нещо като групов егоизъм. Например хора социопати и психопати се идентифицират с най-близките си и са егоисти за тази семейна единица. Лично съм го видяла как функционира при единствената жена-психопат, която съм идентифицирала.

# 1 004
Понякога се появява нещо като групов егоизъм. Например хора социопати и психопати се идентифицират с най-близките си и са егоисти за тази семейна единица. Лично съм го видяла как функционира при единствената жена-психопат, която съм идентифицирала.
Не го разбрах много добре, би ли го разяснила?

Общи условия

Активация на акаунт