Августовски бебета 2020 ! Тема 3

• 20 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм минус 7 кг от нормалното ми тегло! 64 преди забременяване и в момента 57кг!

# 91
  • Denmark
Много се радвам за теб, Савова Sweat Smile при мен неядене не е решение, защото и без това почти не спя, ако спра и храната, не знам какво мляко ще възпроизведа.

# 92
Савова, взимам го твоя младеж. Точно 57 гоня и аз.
Настройвам се психически аз за разходката наобед Joy

# 93
Много се радвам за теб, Савова Sweat Smile при мен неядене не е решение, защото и без това почти не спя, ако спра и храната, не знам какво мляко ще възпроизведа.

Предпочитам да съм дебела, но наспана.
За цялата бременост бях качила само 7 кг и след раждането се прибрах -5 кг.

# 94
  • София
Цитат на: G.Savova
Предпочитам да съм дебела, но наспана...
Ох, ще ме убиеш...аз съм точно така. 🤭Качих 10 кг през бременността и сега с кърменето още 2, та съм +5, но поне съм спокойна и наспана( и дебела). 🤣

# 95
Не знам за каква сланина говорите,но аз имам да свалям 12 килограма докато започна да изглеждам човешки. Бях напълняла и преди да забременея, защото заради пустия му студентския живот пиехме по литър вино с по няколко бири на парче почти всяка вечер и резултатът не закъсня. Тогава не си давах много сметка, но сега осъзнавам, че това си е чист алкохолизъм. Като прибавим към това и двете кутии цигари, които пушех към целия този страхотен коктейл, направо бях в топ здравословна форма. Видях двете черти рано сутринта след поредния запой и имах толкова тежък махмурлук, че едва изпълзях от общака да си купя втори тест за бременност, всичко се клатеше... Та след като разбрах, че съм бременна, спрях от раз с алкохола и цигарите. През бременността напълнях, но все си казвам, че ако не бях забременяла сега щях да съм също толкова пълна, но не от бременността, а от всичкия алкохол, който най-вероятно щях да продължа да пия. Та в известна степен се радвам. Сега, когато не пия, имам надеждата, че ще успея някой ден да се повталя, но за момента никак не ми се получава - непрекъснато съм гладна заради кърменето. И така 😃

# 96
  • Denmark
Ех, младост Sweat Smile и аз си пийвах червено винце вечер с някоя и друга цигара докато в един студен декемврийски ден не ми прилоша в магазина и не си направих тест. Спомени Heart Eyes казах на таткото чак на сутринта като направих сутрешен за сигурност, но спрях лошите работи от раз до онзи ден, в който имах нужда да отпусна с половин чаша бяло вино Sweat Smile

Не е ли по-зле ненаспана и дебела, а?!?! 😂😂😂

# 97

За това не бях се сетила. Значи да се успокоя, че може да е по- зле Simple Smile.

# 98
Аз съм ненаспана и дебела ✋ Чудя се дали, ако пропуша пак, ще поотслабна 🤣

# 99
  • Denmark

За това не бях се сетила. Значи да се успокоя, че може да е по- зле Simple Smile.

Не мога да повярвам, че се съгласи най-после!!!! Sweat Smile Може, може.. Ама да сме живи и здрави Sweat Smile

Вероятно, макар и много лош начин за отслабване Sweat Smile ти нали кърмиш Thinking

# 100
Е, все някой ден ще спра да кърмя и тогава ще си пуша на воля. Не ми е фикс идея да ги спирам, а и винаги съм хвърляла хейт по непушачите. Да спра да пуша ще е като да предам принципите си 🤣🤣🤣

# 101

Не мога да повярвам, че се съгласи най-после!!!! Sweat Smile Може, може.. Ама да сме живи и здрави Sweat Smile

Вероятно, макар и много лош начин за отслабване Sweat Smile ти нали кърмиш Thinking

То това малко като вица с песимиста и оптимиста. Песимиста казал “ Тя стана една... по- лошо от това не може да стане”, а оптимиста му казал “ Аааа може може “
Simple Smile

# 102
Ние сме навън и малкият спи Sunglasses
Но е толкова шумно, че не знам как спи изобщо.
Още за половин час се моля Hands Pray

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 13:26 от Лайка

# 103
Побърквам се тотално! Останах без кръст, без ръце, без врат. Това малкото не ще и не ще да спи само. Едно, че заспива носейки се, второ- се отпуска мнооого много трудно и бавно, трето- като е вече твърдо заспала и я сложа някъде, до няма и минута се почва едно стряскане, подскача направо, и се буди. Нон-стоп спи върху мен.
И аз имам да свалям доста. Не бях качила много през бременността, като родих бях по-слаба от преди това, но месец след това-стой и гледай. На цялото ми малко и рядко хранене, носене на ръце и изкачване на стълби по цял ден, кантара само сочи нагоре.

# 104
И моя спеше върху мен, но вече не може да се намести и като го кача върху мен почва едно ровене. Дърпа ми тениската на деколтето,  драска ме  и заравя муцунка! Не съм го кърмила, но явно инстинкта си остава.
Преди това беше единствения вариант в който заспиваше от раз и спеше спокоен, но вече не става. Обикновено тоя номер с ровенето в деколтето ми го прави сутрин рано в просъница и ме ръмжи като куче, като се опитам да си издърпам деколтето и да се закрия. Честно понякога се чудя дали не съм родила кученце Simple Smile. Комуникира с мен главно с ръмжене!

Общи условия

Активация на акаунт