Магията на изтока - тема 63

• 23 921
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Ааа, изгледа го и ти. Добре, да коментираме тогава.

Първо - blitz е жена, японка. На 28 години е, а на 6 години емигрира с родителите си в Калифорния, така че е японска американка. Говори общо шест езика. При нея няма пет-шест. Много е стриктна и изпълнителна с преводите, както и сама си се убедила.
Абе, японка. Ред и дисциплина преди всичко.

За Аобаяши и Мими Сенсей....

Скрит текст:
На мен едно от нещата, които много ми харесват в този сериал, освен забавната история, е начинът, по който играят/ разговарят с очи. Лицето прикрито от маска (времето, в което живеем ни налага да общуваме по този начин), но очите, очите - те казват всичко. Хару е страхотна и играе много добре тези сцени. Разговорите с поглед, които имат с Аобаяши са ми едни от най-любимите сцени, както и в този епизод, когато той я изненада с посещението в кабинета ѝ и поиска да направят видеото, хаха.
Гомоджи и Ягихара - златни.
Томочика сенсей и Хаджиме-чам с Тамоцу - големи сладури. Ще бъдат прекрасно семейство. Тамоцу е е прекрасно дете. Голям сладкиш, заедно с котката.
Другата сряда Аобаяши вече ще разбере истината. Видя се от превюто, така че сега ще чакаме шест дни до излъчването.
Блейка си е той, разсеян, отнесен. Много си приличате.

Дайфуку епизод 4 ще е готов скоро с превод на английски, така че се оглеждай.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 15:16 от rossonera

# 121
  • MJF
Ееее да си пожелаем повече такива хора като Blitz Fansub. Моето гледане на японския фронт мнооого зависи именно от тях. И е малко всеки път да им благодаря. Какви заглавия са правили и правят и колко жалко е че полето на зрителите е ограничено по езикови причини. Мда, езиците делят , в днешно време особено. Завиждам на полиглотите с по 3 и нагоре езици.

Мда. Виждаме че става с очи и маски. И още преди време мърморех защо няма повече такива заглавия. Хем ясно, че не носим маски нон-стоп. Ето както в това заглавие. Особено пък героите като моя "дразнител" Мисаки Mr. Green. Той най-сериозно "воюва" с ковида Wink. Тези заглавия трябваше още март-април да се появят и да направят носенето на маска, дистанция и показване на алтернативни начини на нащата от живота в сегашните условия. Но не би. Последиците си ги носим сега в пълна сила и никой не ни е виновен.

Сцената за масажа цялата бе култова. Сенсей максимално делова Wink Mr. Green
Сега до другата сряда може да пишем сценарии как нашия "кисел" бляйко ще зацепи кой е Грас Мочи. Grinning

То първо "Сатоши" и после логично следва Дайфуку. SmileyWink

Обаче какъв практичен гардероб е такав като на сенсей. С естествена вентилация, може и в ковид да си стоиш там. Mr. Green

# 122
Тези заглавия трябваше още март-април да се появят и да направят носенето на маска, дистанция и показване на алтернативни начини на нащата от живота в сегашните условия. Но не би. Последиците си ги носим сега в пълна сила и никой не ни е виновен.

Какво говориш?!?
Март и април светът не знаеше какво го очаква, Япония беше в извънредно положение, а на теб да ти снимат сериали, за да ти показват действителността?!?! И това още пролетта?!
И на кой да го показват японците? На българите?
Какви последици носят японците след като те нямат проблем с К19 и с носенето на маски, с дисциплината?!
Бъркаш твоята действителност с японската.

# 123
  • MJF
Еее Рос, ясно че въобще не говоря за конкретно място.
Не съм отделила точно това горе цитираното в отделен абзац и съм разбрана погрешно Рос. Имам предвид не в Япония а въобще. Да се снимат заглавия със сегашната действителност, по специално да се включват маските, дистанциите и останалите нюански в ежедневието сега. Най-вече в сериали. Особено пък такива снимани като да речем на корфронта от днес за утре.
Пролетта за маските и дистанцията се знаеше. От там нататък е въпрос кой  е искал да знае и кой не. На ютуб канала на нашето министерство на здравеопазването още тогава имаше няколко полезни клипа но така и не ги видях никъде да се излъчват по ефирните медии. Там си останаха.
Цялото ми "мда" тръгна иначе именно от този конкретен сериал RemoteLove. Как неща от сегашната повсеместна ситуация- маски , дистанция и сие е вградено в заглавието съвсем добре на фона на останала част от сценария и ние даже не малко се забавляваме с всичко това. Т.е. гледаме.

# 124
  • България

Петъчният ми е от сериала, който започнах снощи.
Всъщност съм гледала актьора и в други сериали. Ryan Zhang е един от най-възрастните, които съм харесала, на цели 36 години. Joy

# 125
  • MJF

Таро ми напомни за т.нар. у нас трилистници. Преди доста време помня че се мъчих да завъдя и аз у нас един трилистник от растение-майка с 5 листа Smiley но моето отроче все двулистник си бе, аха, аха ново листо и вземе че докато то израсне, загине някое от друтиге две. Голям инат а накрая и загина въпреки грижите.

Kikenna Venus 4 изгледан. Сетиха се че единия главен герой е все пак ветеринар. И две кучета в кадър и малко лекарства. Така де. Кримито и кошера с оси си "върви".

# 126
Okay! Madam
Повече комедия и по-малко екшън.Има баланс между двата жанр.Забавен и разтоварващ. Очаквах да е корейската версия на  Mr. & Mrs. Smith, но не е. Началото е малко тегаво с корейския бит,но стигнат ли до летището се променят нещата. Всеки има тайна,някои се разкриват чак преди финалните надписи. И най-важното не съдете за човека по първоначалните впечатления.
За веднъж става.
Страхотен каст.

# 127
Свалила съм го и аз Okay! Madam. По трейлъра ми се стори забавен, а и харесвам главните. Между другото последните три филма на Ом Джонг Хуа са все забавни.

Ето я тук, с останалите каки - И Хьори, Джеси и Хуа Са.

Трудно можеш да кажеш, че между четирите има по десетина години разлика.
Скрит текст:
Джонг Хуа - 51 г.
Хьори - 41 г.
Джеси - 31г.
Хуа Са - 25 г.

# 128
  • DE
Петъчно от мен Маркус понеже ми още пресен след "Lost Romance" Joy
Меланхоличен
Скрит текст:
Леко петъчен
Скрит текст:
Повече Heart Eyes
Скрит текст:

Любима двойка в любими моменти Grinning, страхотна химия между тях, романтиката се лееше от екрана, завърши доволно.

# 129
Kimberley Anne  с този ли Марк има връзка?

Търся си Necromancer - трейлър ,но не го гледайте ако хапвате. Много е хубав (не трейлъра),нищо,че целия татуиран и няма да е в сладка роля като в My Husband in Law и Panyachon Kon Krua (само в тези съм го гледала).
Знам,че ще е пълно фиаско филма,знам.

# 130
  • DE
Да с нея, хубава двойка са. Нищо, че в началото той изглеждаше като детенце до нея въпреки, че е по-голям. Много се разхубави Марк напоследък и много задобря с играта. За некроманти не бях чувала от "Хрониките на Ридик" Grinning

# 131
  • BG
2в1, започнах Once again, много ми харесва засега, сосбено че отделят повече екранно време на двойката лекари, единият от които ми е много мил и драг ( имам предвид  Lee Sang Yeob), но и другите бивши, и евентуално бъдещи, които усещам също са интересни.
Изгледах и ЦЯЛ кор сериал с много малко превъртане- Because this is my first life.

# 132
Гостче, дано продължи да ти харесва Once again. Атмосферата на началните епизоди продължава през цялото време. В смисъл, че няма разни големи трагедии и болести, както е обичайно. Има малко драми, но са представени от към комичната им страна. Всяка двойка си има достатъчно екранно време. Е, ще попревъртиш тук-там, неизбежно е, но като цяло е приемливо.

Because this is my first life беше симпатичен сериал. И Мин Ки и Чонг Со Мин бяха забавна двойка. Коментирахме го текущо, но ти тогава май беше на тай вълна и може би не си му обърнала внимание.

# 133
Шо, един лемон?

Скрит текст:

Вчера, петък, по кината в Япония тръгна новият филм на нашата куса мочи-сан (Хару) и Кеничи Мацуяма - Hotel Royal.
Кеничи с Хару (на него така да му лепнат такива странни образи и точно с тази прическа), Кен Ясуда (като баща на Хару), трейлърът, историята... Ама направо за мен е правен този филм. Няма търпение април месец да се появи на DVD/ Blu-ray, за да го гледам.
Aishiteimasu, Matsuyama Kenichi-sama.

# 134
  • MJF
Ммм Лемона го видях във втори епизод на MIU 404  . Добър епизод.

В Hotel Royal в каста виждам бая познати муцуни.

Общи условия

Активация на акаунт