Магията на изтока - тема 63

• 24 465
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • MJF
Мне Рос, не съм, но сега видях че ми е готов. Аз още се "откопавам" от Осака. И тъй като гледката от там ми бе много приятна и не бързам да се "събувам" Blush. Тъкмо до Лемон 7 ще съм влязля във форма. Виждам че и 2 серии от "секретарките" имам.

Ето ви една "Матрица" за настроение.
Каори Сакамото Голямо браво на моята любимка Каори-сан.

# 241
  • MJF
Брей, каква динамика продължава в Mothers in Love
Изгледах 4-и епизод.
Скрит текст:
Героя на Садао Абе окончателно ще вземе да ме навие да изгледам сериала за ракуго. Smile голяма скица е тоз образ. Дуета му с Мари са май най-забваните, поне до тук Smiley.
Включиха се вече синовете на сцената повече.
Мари и Ан не случили първия път на мъже. Случая на Юко е по-сложен от техния. Трите тийна са различни извън общите си черти. Ако продължат с различните им може и да не ме афектират много Smirk.
Eпизода спря на интересно място.
От превюто виждам че безпардонната бивша мис Сайки ще я видя още веднъж поне.

Дайфуко, там кой епизод се пада, също видях, но бая превъртах, стана ми досадно. Доста.

# 242
  • Разпиляна във въображението
Момичета, може ли някой да ми помогне със субтитрите за Doctor Stranger 15-20 епизоди? Нещо си паднах по Park Hae Jin след Man to Man Simple Smile След това ще се прехвърля на Forest.

# 243
Miriel, от тук можеш да си ги свалиш. Скролни надолу по страничката и ще откриеш постера на сериала и файл за сваляне на субтитрите.

# 244
След 4 години ще получа и още един хубав завършек на любимия сериал.
Сега ще имаме и бебе, хаха. Юи е толкова кавайййй. С Ген са меча меча кавай двойка.

Вчера в Корея стартира Awaken на Намгунг Мин. Друг път гледам веднага, но снощи желанието ми изчезна. Ще го прегледам днес.

# 245
Miriel, от тук можеш да си ги свалиш. Скролни надолу по страничката и ще откриеш постера на сериала и файл за сваляне на субтитрите.

Благодаря! Снощи се опитах от тракерите да сваля само субтитрите, но нямаше никакъв сийд.

# 246
  • MJF
Ха, направили са продължение на The Full-Time Wife Escapist. Помня го с добро. Даже като гледам постера учудващо доста работи се сетих от тоз сериал , предвид годината му на излъчване и моето помнене Blush.

Miriel, Park Hae-Jin може да се погледне и в тазгодишния му Kkondae Intern. Eй, култов дует са с Kim Eung-Soo- наш Man-Sik hahaha
Аз кор-фронта в такива комедийни гротески все още мога да го гледам. Mr. Green . Получават им се сносно, въпреки всичко останало.

# 247
Отмятам. Снощи пуснахме "Потомци на слънцето". Добър ли е?

# 248
Зависи колко корейско сте гледали.
Сниман е в Гърция и след него се женят двамата главни (миналата година се разведиха) и в реала.
Лично за мен е посредствен и клиширан.Нищо корейско не му е чуждо.

# 249

На мен много ми хареса 🙂

# 250

На мен много ми хареса сериалчето Wink

# 251
ММ е военен. Дано има нещо и за него.

# 252
Awaken - епизод 1

Поредното голямо корейско нищо. Рекламата му беше много на този сериал и големите очаквания към Намгунг Мин след отличния Hot Stove League.
Корейци и паранормално - глупости. Не отвъд нормалното, а отвъд НЕнормалното и то за пореден път.
Смешната сеулска полиция със супер полицайката, която тежи има-няма 45 кг., но поваля всеки престъпник за секунди. Другата и тя е същата.
Намгунг Мин е с нелеп външен вид, а мустакът е убийствен. Напомни ми за A Dirty Carnival, отпреди 1800 години, с него и Чо Ин Сонг. В началото на кариерата му, още не беше лъснат/ тунингован. Тогава го гледах и ми беше много смешен/ нелеп.
Айде, и този абсурд отиде в кофата.

# 253
ММ е военен. Дано има нещо и за него.
За него Friend, Our Legend и филмовата версия Friend
Китайски
Operation Red Sea  по действителен случай.
The Thunder - полицейски
Има доста на военна тематика.
Потомците си е романтика.

# 254
Шошулчо, гледах преди малко по TBS днешния 7-ми епизод на Дайфуку.
Макото се събра с Кики Рики Чики. Горкият той.
Голяма мъка беше и днес. Японците много се изложиха с този сериал, ама наистина много. Страшно ниска топка за TBS.
Посредствен ром-ком. Сценаристката да ходи да яде най-киселите умебоши.

Утре е ден за Remolove. Уххх, вече нямам търпение. Тези две седмици ми се сториха много дълги. Лишиха ни от шоуто ни по NTV.
Лемонът ще има нов сериал тази зима, който обаче е римейк на един корейски драманс с Джи Сонг (ужасен сериал). Ще го пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт