🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 26 010
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Ники Сотиров сума ти хора го бяха познали във фейса. Но предположенията им за Хищницата се ограничават до Джулия Бочева, Луна, Надя от Дийп Зоун, Михаела Филева, Християна Луизу, Райна и Ани Лозанова. Райна е имала участие от рано миналата събота. Християна до колкото съм чувала е по-консервативна, няма да се пусне по кожа и камшик. Луна не пее така. Михаела Филева е прекалено висока. За другите не знам.

# 226
Християна изобщо не мога да си я представя в този образ и поведение. Луна ми е абсурдна също (и тя като Петя Бу не полагаше особено старание да избяга от себе си). Джулия Бочева на фигура не ми прилича. За Златка - имам съмнения, но не съм и следила особено биографията и не връзвам улики. Райна не мисля, че е. Изобщо- никаква идея като цяло, само ми прилича в поведение и образ от костюма на танцьорка или плеймейтка, но с никое лице конкретно не мога да свържа пък там.

# 227
Има, доколкото знам, макар че и преди не беше плоска.
плоска беше, но не трътлеста, както се посочи по-горе. Сега бая напълно пазвата. Няма как да е тя според мен.

# 228
Аз се замислям за Ева Веселинова. Причината е една клюкарска статия на която бях попаднала месец преди да почне предаването. Обикновено грам не им вярвам, но там пишеше, че измежду участниците са Милена и Криско, което се оказа истина. Е, пишеше още и че Благовест Аргиров и Нели Рангелова ще са там, а тях не мога да ги свържа с никоя маска, ама... Поне 2 от 5-те имена, които дадоха, се оказаха вярни. 🙄 Въпросът е, че Ева е участвала в някакви конкурси за красота (включително Мис Плеймейт), отказва се от това за да се занимава с журналистика, преди това е живяла е на остров Санторини (далеч от жълтите павета, гущерчета). Много ще ми е странно да пее така, но знае ли се.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 15:11 от Lilly_85

# 229
Да, пропуснах да отбележа, че и аз не мисля, че е Яна. Но предположението за Ани Лозанова ми харесва, макар, че се съмнявам и тя да е. Сега се замислям дали Есил не случайно беше писала това, че за някои лица под часките нямало и да го разпознаем 🤔. Или е визирала хората на Слави пък...

# 230
Ани Лозанова имаше много тренирано тяло навремето с малък бюст, сега не знам как е. Хищницата като физика по-скоро ми прилича на някой като Райна.

# 231
А дали може костюма да замаскирва талията за да скрива частично гърдите?

# 232
Защо да не може? Оптични илюзии всякакви, ама нали коментираме това, което се вижда. Миналата година май бях писала за Розата, че ми се струва малко груба фигурата в талията, пък имаше вталени снимки на Жането.

# 233
Сега се замислям дали Есил не случайно беше писала това, че за някои лица под часките нямало и да го разпознаем 🤔. Или е визирала хората на Слави пък...
Едва ли, Есил по някое време работеше със Слави, гостуваше му в предаването и т.н. Познава и Борис и Невена, да не говорим, че беше жури в Мюзик Айдъл, когато Невена спечели. Някой друг визира. Или просто си е изпуснала нервите.

# 234
Да, вярно че беше в журито, къса памет имам 😁. Или не следя много изкъсо тези неща.
П.п. То пък било в друг сезон, щом казвате, че нямам време сега да ровя 😅, съвсем съм изпозабравила.

# 235
Есил Дюран не беше жури в Мюзик Айдъл, когато Невена Цонева спечели. Тя журира във втори сезон, когато победител стана Тома Здравков.
Оптични илюзии има всякакви - Златото е строен човек въпреки костюма, онова на главата му заблуждава, че е по-висок от Геро.... да продължавам ли?

# 236
Моя грешка. Явно и моята памет е къса. 😃 При всички положения се е запознала с първия сезон на формата като е приела поканата. Това беше първото музикално реалити в България, всички го гледаха.

Малко офф топик, но намерих старите кадри от Мюзик Айдъл от 2008-ма. Покъртително просто.

Скрит текст:

# 237
😂😂😂, добър кадър.

# 238
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ева Веселинова грам не може да пее. Тя дори танцува между тактовете, не усеща никакъв ритъм...

# 239
Тук се коментираше за вероятността Златният да спечели битката срещу Хищницата - напълно е възможно, даже натам вървят нещата. И така лека полека ще стигне до финала, а защо и да не го спечели. Представям си го там срещу Lord of the Пън (Плашилото). Зрителите май ще избягат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт