🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 26 003
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Петко не е Златният. Нали го питаха дали е бил собственик на заведения, той каза “Не”.

# 211
Пропуснала съм.
То с тия техни улики, може да не е на негово име, и оттам- не е собственик.
Хич вече и не се мъча да ги отгатвам.
Но да, Яна е добро предположение, макар да ми е малко трътлеста по спомен / скоро не съм я засичала/.

# 212
Някъде по-напред в темата някой предположи Глория Петкова. Сега пуснах едно търсене в Уики, родена е на 11.10.91, дълго време е била манекенка, отскоро пее професионално. На фигура прилича, гласа ѝ не съм го чула все още.

# 213
Глория Петкова мисля, че е по-висока и по-слаба от Хищницата.

# 214
Представям си Петко да е Златният, а Яна- Хищницата.
И ако наистина не трябва и не казват че участват, какво криене и лъжене пада.
Щеше да е забавно, ако е така (макар че явно не е) - предстоящият двубой е точно Златният срещу Хищницата.
И пак ще се върна към четирите 1-ци- да са четири първи места в състезания (каквито и да са)?

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 12:53 от fenyx

# 215
Само да отбележа, че миналата година се възхищавахте на тялото на Розата, а накрая излезе Жана Бергендорф. Тази година голяма част от вас отказвахте да повярвате, че под маската на Лъва може да се крие Тото - не бил толкова висок и не можел да пее толкова хубаво. Освен това доста от уликите се приемат буквално, а това е идеален начин да пуснат хората по пързалката. Тази година са си взели поука и повечето участници се стараят да се прикрият, а не като миналата година 2/3 от тях разпознати още след първите две предавания. Георги Низамов сам си е виновен, че сложи слънчевите си очила като улика и веднага се издаде, иначе дълго време голяма част от хората нямаше да се сетят, че именно той стои зад маската на Мозъка.

# 216
Тото специално го познах още преди да запее, като казаха Ботев и Левски. Игра на асоциации. Зависи кой как ще го възприеме.

# 217
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А за уликата- че не е родена в София, възможно ли е нещо друго да са имали предвид под “далече от жълтите павета”- просто да се отнася за краен квартал например?

Аз така го разбирам - квартал не в центъра на София. Защото изразът "роден на жълтите павета" не се използва за живеещите в Люлин, например...
Отделно има случаи, в които хората са родени случайно в друг град. Като пернишката мис Тоца, която реално е родена в Пазарджик, ама не е известна като видна пазарджиклийка.

В Откраднат живот нямаше ли някоя актриса, която пее? То това е и първоначалния замисъл на шоуто - да излизат популярни лица, които не са известни с пеенето си. Не да гадаем коя певица е под маската на Ряпата...

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 13:36 от Шебек

# 218
Аз си мисля, че детството ѝ изобщо не е било в България. Изхождам от това че по-натам в уликите казват “Домът е там, където е сърцето”.

# 219
Или е уличила и е била на квартира в София, например (ако приемем все пак, че не е родена там)?

# 220
  • Варна
Някъде по-напред в темата някой предположи Глория Петкова. Сега пуснах едно търсене в Уики, родена е на 11.10.91, дълго време е била манекенка, отскоро пее професионално. На фигура прилича, гласа ѝ не съм го чула все още.

Глория Петкова е близо 180 см, слаба, може да пее, но не може да си отреже крайниците. Отпада със сигурност.

Явно и Яна Маринова не е.

Идея си нямам наистина коя ще е тази жена, защото не ми се вярвам съвсем да не е известна. Няма да поканят мен все едно, все трябва да е популярна. Обаче хич не ми идва идея коя може да е.

# 221
  • София
Яна на Петко няма ли силикон?

# 222
  • Варна
Има, доколкото знам, макар че и преди не беше плоска.

# 223
Идея си нямам наистина коя ще е тази жена, защото не ми се вярвам съвсем да не е известна. Няма да поканят мен все едно, все трябва да е популярна. Обаче хич не ми идва идея коя може да е.
Или е някоя личност, която не е пяла на сцена и затова никой не може да я разпознае. Както се получи с Антон Стефанов.

# 224
Миналата година Иван Звездев, Енчо Данаилов и Валентин Михов не бяха пяли на сцена преди, но ги разпознаха от първия път. А, и Джулиана Гани, но то нейното не беше баш пеене. Антон Стефанов беше само гост, друго си е да си сред редовните участници. Николай Сотиров също никой не може да го познае.

Общи условия

Активация на акаунт