🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 26 005
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
А четирите единици какво може да означават?

# 196
1663 е кодът на едно много малко градче в южната част на Холандия, а Мария е била в Амстердам.

# 197
Това 1663 да не излезе само като 3000 лева на Низамов.

# 198
Нещо такова ще е според мен. Или като на Милена грамофона за 5200 лева. Може дори да не е 1663 а 16 63. Да е издала 16 песни и да е направила 63 концерта, например. Ходи ги брой...

# 199
За четирите единици - в момента е на 41 години, има един брак зад гърба си, има и един развод зад гърба си (с Димитър Рачков не са се женили официално) и има едно дете. Била е далеч от жълтите павета, т.е. в чужбина дълго време, връзва се.

# 200
Мария Игнатова обаче няма ли по-тънки крачета? И като цяло ми се струва, че е по-слаба и с по-изразена талия.

В рамките на шегата - щом има двама от Куку-Бенд, да не е някъде под маска и Лили 😄?

# 201
Била е далеч от жълтите павета, т.е. в чужбина дълго време, връзва се.
Заради това, че е отраснала далеч от жълтите павета и отделно се споменават гущери и буболечки си мисля, че Хищницата е живяла някъде на изток. Само че не се сещам за друга освен Рут Колева, която да отговаря на това, а не знам дали е тя. Колкото пъти я видя на екран телосложението ѝ ми изглежда различно.

# 202
А какъв конкурс за красота е печелила М.Игнатова ? Аз навързах холандския код с Рут Колева,но доколко е вярно това,което прочетох,че живяла в Амстердам,а не във въпросното градче .Иначе и буболечките и се вързват,но конкурс за красота,тц. А буболечки и гущери няма ли в "Сървайвър"-признавам,не съм го гледала,но където го снимат май има разни гадинки.

# 203
Мисля си, че и този конкурс за красота е някаква измишльотина. Като целувките при Борко Солтарийски.

# 204
За мен този конкурс не е водещ за улика. Нищо чудно да се окаже, че е спечелила конкурс като малка за най-хубава кукла, с жури Бабите пред блока. 😃
Според мен е някоя актриса, играла нещо с маска и партньор.

# 205
“Бал с маски”?... какво наистина може да подсказва тази маска, Денсинг старс, но маската какво общо ще има?

# 206
Нещо ме води към Яна Димитрова. Някакъв спомен, че няма талия и вече не е толкова слабичка, колкото беше.

# 207
Яна Димитрова? Още една неизвестна за мен личност. 😃 Ей, измъчи ни тази Хищница.

# 208
Някоя от тоя сорт ще е Simple Smile
Гърдите са интересна улика, но да не забравяме, че е с костюм и някои пропорции може да са нарушени Simple Smile

# 209
Представям си Петко да е Златният, а Яна- Хищницата.
И ако наистина не трябва и не казват че участват, какво криене и лъжене пада.

Общи условия

Активация на акаунт